Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Beuatifullady84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
14
1
1
28
Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var :KK43: 1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.

Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var :KK43: 1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Eninde sonunda ortaya cikar adiniza uzuldum keske olmasaydi.durustluk her zaman iyidr

Şimdi böyle bir şey için terk edecek adamı sen bırak zaten diyeceğim,ama çok seviyorum gelecek arkasından.
Yaptığınız şeyin arkasında durun.Çok pişmansanız da pişmanlığınızı dile getirin.

Kandırılma nedir bilmiyorum? Zorla olduysa bunun adı tecavüzdür. Zorla olmadıysa ona da sevişme denir. Bu bir kusur ya da ayıp değil.

Nişanlınızın hiç ilişkisi olmamış mı? Olmadıysa böyle birine benim de olmadı deyip, evlenmek, kandırmak bana hiç ahlaki gelmiyor. İlişkisi olduysa, ama sizin ilişkiniz olduğunu öğrenmeye katlanamazsa, bu bakış açısına sahip biri de evlenmeyi hak etmiyor zaten. Bu mevzular hiç konuşulmuyorsa, o konuda söyleyebileceğim bir şey yok, bana tamamen yabancı bir durum.

Namusu bacak arasında arayan erkekler her türlü kandırılmayı hak ediyorlar bana göre ama yine de yalan üzerine evlilik kurmak çok doğru gelmiyor. He illa doğruyu söyleyemem diyorsanız, ilk beraberlikte kan gelmeyen birçok kadın var o konularda yazılar araştırabilir, ilk geceden sonra eşiniz problem yaparsa o yazıları ona gösterebilirsiniz. He doktora götürüp muayene ettirecek kadar paikopat biriyse o zaman ya ilk gecenin ardından boşanırsınız ya da bir ömür başınıza kakar.

Düğün günü bekareti yokmuş diye rezil olmaktansa ( nişanlın için bu önemliyse herkes duyar, kendin haklılığını ispat etmek icin paylaşır), dugunden önce açık açık konuşup ayrılmayı tercih ederdim
.
Bu zamana kadar söylememeniz hata...

Ne zamandir buraya bekaret konusu açılmıyordu birinin bunu doldurması lazımdı kolay değil. Size tecavüz mü edildi? Nasıl kandirilma yani? Evlenecektik zaten deyip yaptıysanız bu sevismedir. Rızanız dışında olduysa tecavüz. Şikayet etseydinzi eğer öyle bir durum olduysa. Yukarıda bir arkadaş daha demiş zaten. Bilemiyorum ne denir adamı resmen kandırıyorsunuz. Empati yapın biraz aynı durumda olsanız siz ne hissedersiniz? Ya adamın karşısına çıkarsa bu bir şekilde öğrenirse?

Back
X