Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Transeksuelle dogustan kadini ayiramiyorlar, bakire olanla olmayani mi ayirabilecekler?
Millet yaldir yadir diktiriyor hic de anlayani olmuyor, nerden mi biliyorhm, bu isi yillardir yapan yakinim doktor, hic sikayet almadi aksine surekli tesekkur aliyormus :KK66:
Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
Ayrıca vajina bolluğu, kadinin hal ve hareketleri vs. durumu belli eder..

Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
Vajinanın bollaşması tamamen bir şehir efsanesidir. Çok ilişkiye girdi diye kadınların vajinası bollaşmaz.

O kadar görmüş geçirmiş erkek karısı bakire çıkmadı diye de ses çıkarmasın bir zahmet ya...
Böyle bir paranoyaya gerek Yok. Her ilişkiye girenden kan gelecek diye bir şey de Yok..

Dedigim gibi 1. Derece yakinim yillardir bu operasyonu yapiyor, bir kez bile basarisz sonucla karsilasmadi, isterseniz Acin burdaki vajina estetigi forumlariini okuyun, cogu evlenmis, eslerden anlayan bulamazsiniz. Zaten hymnoplasti yapilirken gerek varsa vajina daraltma da yapiliyor.
Hal hareketten anlamasi icin de 100 bakireyle yatip istatistik cikarmasi lazim.

O kadar görmüş geçirmiş erkek karısı bakire çıkmadı diye de ses çıkarmasın bir zahmet ya...
Böyle bir paranoyaya gerek Yok. Her ilişkiye girenden kan gelecek diye bir şey de Yok..

Yani ben de bunu anlamadım :deli:
Vajinanın bol olduğunu anlayacak ama daha önce hiç ilişkiye girmemiş bir erkek olacak öyle mi :deli:

Hastaneye bu nedenle başvuranlar çok fazla maalesef...

Doktorlarda durum ne ise aynen söylüyorlar..
Haklısınız vardir. Ben mesela sezeryanla doğum yaptim. Sonrasinda normal kontroller için gittiğimde bişey demedi. Benimde o zaman aklima takildi acaba bakire değil miydim diye . Kanamasada duruyor mu acaba orda yoksa zedeleniyor mu ?

Hiç bişey soyleme. Sorun çıkarsa doktora götürürler. Doktorda büyük ihtimal esnek olduğu için kan gelmemiş der. Bişey olmaz korkma

Yani ben de bunu anlamadım :deli:
Vajinanın bol olduğunu anlayacak ama daha önce hiç ilişkiye girmemiş bir erkek olacak öyle mi :deli:

Bu vajina bollaşması da nedir bilmiyorum...
Doğum olsa anlarım, bu kız her gün de ilişkiye girmemiştir buyum ihtimal, 10-15 olsun 20 kere...
Bu kadarcık ilişkiyle vajina bollaşıyorsa vay onun haline...

Kredi kartın flan var mı bir doktorla görüşüp konuşup taksit yaptırabilirsin taksitle ödersin var mı öyle bir imkanın.

Back
X