Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Kadınlar neden daraltmak için hastane yollarını aşındırıyor o zaman

Yalniz o yapisal birsey biliyorsunuz degil mi? Bakire bir kadinin vajinasi genisken, dogum ypmis bir kadiininki dar olabiliyor. Genelde normal dogumdan sonra epizyo kesileri duzgun dikilmediyse hastane yollarina dusuluyor.

Vajinismus ne demek ?
Kaç defa ilişkiye girdin ki?
Kanadı mi?
Belki hala duruyordur?

Yani anlamadim kanayacak diye bir olay yok tabiki ama vajinismus ne demek bunu bile bilmiyorsan ac biraz oku öğren. Bu kafayla evlenme biraz kendin için bilinçlen.

O kadar görmüş geçirmiş erkek karısı bakire çıkmadı diye de ses çıkarmasın bir zahmet ya...
Böyle bir paranoyaya gerek Yok. Her ilişkiye girenden kan gelecek diye bir şey de Yok..
Kendi görmüş geçirmiş, her halti yemis erkegin bunu talep etmeye zaten hakkı yok ama gelde bunu bekaret delisi erkeğe anlat..anlar mı sizce

Son düzenleme:
Pardon da kız olmadığınızı öğrenince sizi terkedecek biriyle neden evleniyorsunuz? sizi o şekilde kabul edemiyorsa bıraksın zaten böyle evlilik mi olur? yalan üzerinr olur mu? eşiniz sizden birşey saklasa iyi olur mu böyle işler çevirmek hoş değil diktirebilirsiniz çok yalanla başlayacağım diyorsanız

1 kere iliskiye girdi diye vajina bolarmaz:) vajinal dogumdan sonra olabilir..

Ben cok pismanim, keske her dogumdan oncesi ve sonrasi fotosu yapsaydim diye:)) en azindan disardaki degisikligi gormek icin:)) cok pismanim

Kaç defa ilişkiye girdin ki?
Kanadı mi?

Yani anlamadim kanayacak diye bir olay yok tabiki ama vajinismus ne demek bunu bile bilmiyorsan ac biraz oku öğren. Bu kafayla evlenme biraz kendin için bilinçlen.
1 defa ilişkim oldu evet kanadı daha sonra haftalarca psikolojisinden çıkamadım, ilişki yaşadığım kişi bir kaç günün ardından ortalardan kayboldu. Ben çok sonra anladım. Neyin ne olduğunu

Haklısınız vardir. Ben mesela sezeryanla doğum yaptim. Sonrasinda normal kontroller için gittiğimde bişey demedi. Benimde o zaman aklima takildi acaba bakire değil miydim diye . Kanamasada duruyor mu acaba orda yoksa zedeleniyor mu ?
Kanaması da orda durur ama bazılarında zedelenmiş bazılarında saglam halde olur..

Kişinin vücut yapısı ve eş faktoru etkili zedelenmiş yada sağlam olmasında..

1 defa ilişkim oldu evet kanadı daha sonra haftalarca psikolojisinden çıkamadım, ilişki yaşadığım kişi bir kaç günün ardından ortalardan kayboldu. Ben çok sonra anladım. Neyin ne olduğunu
Peki bu beyinsiz kişi ya ileride eşinin karşısına çıkıp anlatırsa ne yapmayı dusunuyorsun?

Yalan yalanla kapanmıyor maalesef.
Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.

Senle bu konuları konuşabildiyse gerçekten çok önem veriyordur ve keşke o anlarda konuşsaydın kanaması gerekmiyor o zaman ne olacak diye en azından tepkisini görürdün

Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var :KK43: 1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Ona bunu bu sekilde soylemelisin bir ömür boyu bu yükün altında ezilir mahvolursun nişanlı n seni seviyor ise bu sebep ten dolayı seni terk etmez onu kandiramazsin buna hakkı yok

Valla kendi rus kadınlarıyla barlarda altın günü yapmamıştır takdir edersin ki.
Ben her haltı yiyeyim evleneceğin kız bakire olsun zihniyetinde bu şahısla illa evlencem diye ısrarcıysan o olaydan sonra midem bulanıyor diye wcye koş artık neyle renklendireceksen dök çamaşırına
Sonra çık su iç farkında değilmişsin gibi davran o farketsin utanmış gibi yap olayı kapat
Evet iğrenç bir fikir ama sen bu adamdan ayrılmazsın
Ama lütfen erkek çocuğun olursa ona eşinin zihniyetinden uzak tut bu konularda medenice bilgi aşıla.

Birlikte çalıştığım doktor gizlemezdi..

Birçok doktor artık mahkemelerde sürünmekten ve tazminat ödemekten yorulduğu için kendimi riske atamam derdi..
Normalde doktorun hastanın gizliliğini koruması lazım , hasta istemediği takdirde hasta yakınlarına bilgi veremez.

Belki yazılmıştır ama nişanlının cinsel konularda tecrübesi var mı? İlk gece kanaman olmazsa doktora gidelim der mi? Herkesin kanaması olmayabiliyor zarın yapısına bağlı bir de bu var.

Back
X