Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Gerçi şuan hala gelin hamamı yapılıyor, işin eğlencesi deniyor ama ben o fikre bile alışamıyorum.
Bir annenin oğlu için çırılçıplakken gelinini kontrol ettiği, her şeyini gördüğü bir ortamı şimdi dansözlü eğlenceye çevirdik.
Mutasyona uğradı ama özü kadın bedeninin otoritelerce beğenilip onaylanmasıdır.
Allah'tan o geleneklerin kalktığı bir zamandayiz..
Haberi izlerken bile iğrendim..
Nedir gelini hamamda görmek beğenmek

Karsidaki kisinin karakterine bagli bu zamana kadar soylemediysen bu saatten sonra da soyleme zaten.haa dersen ki nisanlim sorun etmez o zaman acikla.ben olsam ya bastan soylerdim yada hic soylemezdim.kalmis dugune bir ay su saatten sonra soylemek hem size hem ailenize de zarar verebilir.ayrilirsaniz bunu herkese anlatabilirler ve cevre size baski yapabilir.keske bastan soyleseydiniz is bu kadar buyumezdi.

Allah'tan o geleneklerin kalktığı bir zamandayiz..
Haberi izlerken bile iğrendim..
Nedir gelini hamamda görmek beğenmek
İşte tam kalkmadı, değişime uğradı.
Yine de bir kadının eşinin akrabaları toplayıp çalgılı çengili hamam eğlencesini doğru bulmuyorum, bu mantıktan geldiği için.
Çevremde yapmayan neredeyse yok, herkes havasının peşinde, halbuki bilinse ne kadar aşağılayıcı bir şey olduğu organizasyonlar düzenlenebilecek mi merak ediyorum.

İşte tam kalkmadı, değişime uğradı.
Yine de bir kadının eşinin akrabaları toplayıp çalgılı çengili hamam eğlencesini doğru bulmuyorum, bu mantıktan geldiği için.
Çevremde yapmayan neredeyse yok, herkes havasının peşinde, halbuki bilinse ne kadar aşağılayıcı bir şey olduğu organizasyonlar düzenlenebilecek mi merak ediyorum.
Hala yapıldığını şimdi sizden duydum...

Hala yapıldığını şimdi sizden duydum...
Aa olur mu?
Hem de öyle bir eğlence ve gösterişle yapılıyor ki...
Otel spa sı kapatılıyor, organizatörler tarağından hamam süsleniyor, vip odalarda dansöz ve ikramlar eşliğinde vur patlasın çal oynasın...
Bekarlığa vedanın hamama uzantısı.

Aa olur mu?
Hem de öyle bir eğlence ve gösterişle yapılıyor ki...
Otel spa sı kapatılıyor, organizatörler tarağından hamam süsleniyor, vip odalarda dansöz ve ikramlar eşliğinde vur patlasın çal oynasın...
Bekarlığa vedanın hamama uzantısı.
Hangi şehir merak ettim..
İsterseniz cevap vermeyede bilirsiniz

Hangi şehir merak ettim..
İsterseniz cevap vermeyede bilirsiniz
Ankara.
Büyük şehirlerin çoğunda yapılan büyük bir eğlence bu artık.
Malum evlilik gösterişse, her türlü imkanı zorlanıyor.
Bu arada bahsettiğim şey müthiş bir eğlence gerçekten.
Dansözlü şampanyalı özel dikim kıyafetlerle çok iyi paralar verip hazırlanan.
Hamam eğlencesi ama yine de özünün nereden geldiğini bilmeyen insanlar, yapıyor.
Eşimin dayısının hanımı beni niye bikini ya da üstsüz keselenirkem görsün, popoma falan baksın yani...

valla benim nişanlım bana dedi ne yaşadıysan kabulümdür çünkü kendisi de yaşamız zaten bir şey diyemez de
ben böyle bir şey yaşamadım da yaşasam da söylerdim söyle bence
o da yaşamıştır

Düğün günü birlikte olmak zorunda değilsiniz. Korktuğunuzu söyleyin ve birlikte olmayın. Regl olduğunuzda birlikte olursunuz ya da bilmiyorum isteyerek yapılabiliyor mu ama oradaki kaslarını kasarsanız zaten ilişkiye giremez, bu da vajinismus oluyor. vajinismus gibi davranabilirsiniz bir süre. Birlikte olduğunuzda zaten kan gelmiyor kadınların %60ında. Bende hiç gelmemişti mesela. Ama inandırıcı olmak adına bu olayı korkuyormuş gibi biraz erteleyebilirsiniz.

Bursada kocaelinde gittigim yuzme havuzlu termal veya spor merkezi tarzi yerlerde gelin hamami organizasyonlari yapiliyordu. Gercekten hic gormediniz mi?
Ben baskasininkine denk bile geldim oylesine.
Hiç görmedim, ilk defa duydum..

Eskiden yapılıyor diye bahsedildiğini duymuştum..

Kadın ,eşi annesi, kv gibi kişilerle birlikte gelinip ye bilgi istendiği için bilgi verilir...bakire yada değil gibi..
Yanlis beyanda dava söz konusu bile olabilir.

Bu durum çok saçma değil mi? Hasta istemediği sürece kayınvalideye, eşe vs nasıl bilgi verilebilir ki?
Burada sorun hastanın buna izin vermesi sanırım. Doktorun yanlış beyan vermesi değil de hiç bilgi vermemesi olmalı doğrusu. Kadın "ben bu konuda kimseye bilgi verilmesini istemiyorum" dediği zaman doktor doğru/yanlış hiçbir bilgi vermez. Ama eşe ya da anneye hesap vermesine gerek olmadığını düşünen bir kadın olsa, olay o aşamaya gelmez zaten.
Oldu ki doktor yanlış bilgi verdi, bu konuda nasıl dava açılabiliyor ki? "Doktor bize x kişisinin bekareti ile ilgili yanlış bilgi verdi" diye mi dava açılıyor? Söz konusu olan bir insan ve onun kişisel hakları. Araba değil ki bu hasarlı arabaya sağlam dediler diye dava açılsın. Mahkeme "size ne ki x kişinin bekaretinden" demez mi böyle bir durumda?

Durust ol. Seni seviyorsa zaten kabul edecektir. Bu durumu kabul etmeyip ayrilmak isterse kader diyeceksin mecburen

Back
X