Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Düğün günü bekareti yokmuş diye rezil olmaktansa ( nişanlın için bu önemliyse herkes duyar, kendin haklılığını ispat etmek icin paylaşır), dugunden önce açık açık konuşup ayrılmayı tercih ederdim
.
Bu zamana kadar söylememeniz hata...

Evlenecek olan kadın yada erkeğin istediği özelliklerde biri ile evlenmesi hakkıdır..

Adam bakire bir kadın istiyorsa bu onun en doğal hakkıdır, siz bu durumu ondan gizleyerek ona haksızlık yaparsınız..ve yalanla başlayan evlilikte huzur olmayacağını düşünenlerdenim..

Bir söz vardır, çok anlamlı """insanlar zulmeder, kader adalet eder""" diye...

Ayrıca erkekleri bu konuda basite almamak lazım, tüm erkekler bakire olmayan kadini çok rahat farkederler...

Erkekler yaptiklarini saklamazlar... yapmadım diyorsa yapmamistir..

Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
Ayrıca vajina bolluğu, kadinin hal ve hareketleri vs. durumu belli eder..

Kadınlar neden daraltmak için hastane yollarını aşındırıyor o zaman
Bunlar yorumlarinizdan bazilari. Dusunuyorum da bu cumleleri ancak kafayi kizlik zariyla bozmus bir erkek yazabilir.
Dugun gunu olayi herkes duyar rezil olurmus, erkeklerin bakire kadin istemek en dogal hakkiymis, ( sanki bu devirde bakir eekek kalmis gibi) tum erkekler bakire olmayan kadini ayirt edebilirmis, ( bu da nasil bir genellemeyse artik) erkekler yapmadim diyorsa yapmamistir ( pehh zaten erkekler hep dogru soyler) bir kac kez iliskiye girilse bile vajina hemen bollasirmis. ( bunu da yaninda calistiginiz doktorlardan mi ogrendiniz?) Bir kadindan boyle mesajlar okudugum icin hem cok uzuldum hem de utandim. Bu nedir ya. Gelecrk nesillere olan umudumuzu yok ediyor sizin gibi konusan kadinlar.

Genele dayanarak yargılayarak yorum yapmayı ne zaman bırakacak bu kk yahu? Erkeklere müstehakmış bilmem ne. Yahu bir erkek yapıpta yapmadım dese kadınlara müstehak deseler ayağa kalkar ülke. Bu bekaret yalanları çoğaldıysa müstehakçılar yüzünden çoğaldı önce kendinizi düzeltinde yorum yapın millete. Konu sahibi kimbilir ne yaşadı hemen adamın bakirliği yargılanmış yapmadıysa tanımadığın adamın vebalini nasıl ödücen acaba.
Katiliyorum.Ne yazikki.Insanlar isine geldiginde cinsiyetci degil yersen! pekala da cinsiyetci.Kadin yapinca erkege mustehak ama erkek yapinca owwww onlar hakediyor onlar soyle boyle neye gore kime gore? Bu nasil bir feminizm kafasi?
Belki guzelce alip karsisina anlatsa anlayisla karsilayip hic bir sey sandigi gibi olmayacak.Sevmistir,guvenmistir beraber olmustur.Bunun arkasinda durmak yerine neden saklayip kandirmak? Insani kadin ve erkek diye ayrimini yapmak ne kadar adil??
Bir kadindir ki anne,bir erkektir ki baba. Sayin cinsiyetci arkadaslar!!

Benim bildiğim hasta istemiyorsa doktor hiç bir beyanda bulunamaz. Çünkü hasta, doktoru benim gizliliğimi korumadi , insanlara duyurdu şeklinde mahkemeye verebilir. Her doktorun hastanın gizliliğini koruması görevidir , yakını olsa bile söyleyemez. Bakirelik konusunda nasıl bilmiyorum ama doktor değilseniz insanları yanlış yonlendirmeyin, doktor olan biri bilgi verirse sevinirim.
Bekar kızın anne babasına kızın hamile olduğunu söylediği için meslekten atılan doktor var
Ve bu bir dava konusuydu

Bir doktor ben diş çektirmeye gitsem benim diş çektirdiğimi söylemesi bile suçtur bundan davacı olabilirim
Eger söyleyen doktor varsa kendisini mahkeme mahkeme ugraştıracak bir hastayla karşılaşmamistir

İyi de olay sadece o sıvının gelmesi değil ki, başka anlamda da anlayacaktır zaten. Bilemiyorum konu sahibi.
1 veya daha fazla ilişkiye girdi diye vajina bollaşmaz.
Onun sebebi ancak doğum olabilir ki bütün doğumlarda da olmaz.. Ciddi bir sarkma olması gerekir hissedilir bollaşma için.
Katılıyorum travmatik (makat gelişi olmasına rağmen normal doğum vb.) bir durum yoksa normal doğumla bollaşma olmuyor. Bol olması biraz da yapı ile ilgili bir durum bence. Ama bakir biri ile bakir olmayan arasında da fark vardır. Fazla detaya inmeyelim

Nikah tazelerken eşine sürpriz yapıp fantezi olsun diye yaptıranlar varmış. Nette görmüştüm sanırım.
Evet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))

Ailemde 1. dereceden 2 hakim var, doktorlarla da 9 yıl çalıştım..
Kesin bilmediğim bir konu hakkinda konusamam zaten

Bence sizin yanlışınız var.
Ben sağlık çalışanıyım.
Bırakın hastanın kızlık zarını, adli vaka olmadıkça, hastanın cildindeki ben hakkında bile hastanın rızası olmadan bilgi veremezsiniz.
Bu suçtur asıl....
asıl o zaman doktor mahkemelerde sürünür.

Bence sizin yanlışınız var.
Ben sağlık çalışanıyım.
Bırakın hastanın kızlık zarını, adli vaka olmadıkça, hastanın cildindeki ben hakkında bile hastanın rızası olmadan bilgi veremezsiniz.
Bu suçtur asıl....
asıl o zaman doktor mahkemelerde sürünür.
Ben de böyle biliyorum
Kadının hamile olduğunu eşiyle bile paylaşması yasak bir doktorun değil böyle özel bir konuda doktor gelecek kaynana kayinpedere damata brifing verecek

Ben de böyle biliyorum
Kadının hamile olduğunu eşiyle bile paylaşması yasak bir doktorun değil böyle özel bir konuda doktor gelecek kaynana kayinpedere damata brifing verecek

Türkiye de hasta haklarının olması gibi işlemediği doğru. Ama doktor yanlış beyan verirse mahkemelik olur tamamen komedi...
Asıl bilgi verirse mahkemelik.

Teşke olayı bu noktaya kadar getirmeseydiniz baştan konuşsaydınız sizi sevdigi icin kabul eder yada etmezdi böyle korkularınız vardı nişanlılğa niye kadar olayı getirdiniz bu süre icinde nişanlınızı yine bir şekilde kandırmış oldunuz belki baştan söyleseydiniz normal karşılıcaktı şimdi düğünüze bir ay var kalkıp deseniz bile kabul ediceni sanmıyorum cünki arada ki zamanda kandırlmışlık var Rabbim yardımcınız olsun

Özelden yazdım size..

Hala ihtimal vermiyorum bir doktorun bir kadının hayatını karartacağını bile bile, 1-2-3-4 kaç kişiyse ‘bu kız bakire değil’ diyeceğine
Diyorsa da suçtur.
Sizin doktor işgüzarlık yapıyormuş diyorum o halde.
Ailemde 10 dan fazla doktor var. Kendim de sağlık çalışanıyım. yine söylüyorum.
Doktor hasta hakkında bir başkasına hastanın rızası dışında doğru bilgi vermek zorunda degil.
Kayınvalide ile kızlık zarı kontrolüne gelen kadının da takdir edersiniz ki neden geldiği ve bilgi verme anlamında rızasının olmadığı açıktır.

Hala ihtimal vermiyorum bir doktorun bir kadının hayatını karartacağını bile bile, 1-2-3-4 kaç kişiyse ‘bu kız bakire değil’ diyeceğine
Diyorsa da suçtur.
Sizin doktor işgüzarlık yapıyormuş diyorum o halde.
Ailemde 10 dan fazla doktor var. Kendim de sağlık çalışanıyım. yine söylüyorum.
Doktor hasta hakkında bir başkasına hastanın rızası dışında doğru bilgi vermek zorunda degil.
Kayınvalide ile kızlık zarı kontrolüne gelen kadının da takdir edersiniz ki neden geldiği ve bilgi verme anlamında rızasının olmadığı açıktır.
Keşke doktorlar direk böyle bir muayene yapmayi reddetse...

Yasal olarak sucta arkadaslar, kac kisi sikayet ediyoki bu doktorlari? Her saglik kurumuda eminim farkli calisiyodur. Biri daha esnektir bu konularda baska bi yer daha kuralci.

Bi bankaya gidin ordada kisisel bilgilere her zaman dikkat etmezler. Baskasi yan tarafta ne konusuluyo duyabilir sekildedir. Vs vs. Bu ornekler cogaltilabir

ya evli arkadaşlar bisey soracam.zar diktirlsede erkekler anlamaz mi bakire mi degilmi diye.yani benim bildiğim vajina genişler ilişkide ilk mi degilmi diye.niye zar diktirme peşinde bu millet anlamadim

Back
X