- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi Beuatifullady84
Düğün günü bekareti yokmuş diye rezil olmaktansa ( nişanlın için bu önemliyse herkes duyar, kendin haklılığını ispat etmek icin paylaşır), dugunden önce açık açık konuşup ayrılmayı tercih ederdim
.
Bu zamana kadar söylememeniz hata...
Evlenecek olan kadın yada erkeğin istediği özelliklerde biri ile evlenmesi hakkıdır..
Adam bakire bir kadın istiyorsa bu onun en doğal hakkıdır, siz bu durumu ondan gizleyerek ona haksızlık yaparsınız..ve yalanla başlayan evlilikte huzur olmayacağını düşünenlerdenim..
Bir söz vardır, çok anlamlı """insanlar zulmeder, kader adalet eder""" diye...
Ayrıca erkekleri bu konuda basite almamak lazım, tüm erkekler bakire olmayan kadini çok rahat farkederler...
Erkekler yaptiklarini saklamazlar... yapmadım diyorsa yapmamistir..
Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
Ayrıca vajina bolluğu, kadinin hal ve hareketleri vs. durumu belli eder..
Bunlar yorumlarinizdan bazilari. Dusunuyorum da bu cumleleri ancak kafayi kizlik zariyla bozmus bir erkek yazabilir.Kadınlar neden daraltmak için hastane yollarını aşındırıyor o zaman
Dugun gunu olayi herkes duyar rezil olurmus, erkeklerin bakire kadin istemek en dogal hakkiymis, ( sanki bu devirde bakir eekek kalmis gibi) tum erkekler bakire olmayan kadini ayirt edebilirmis, ( bu da nasil bir genellemeyse artik) erkekler yapmadim diyorsa yapmamistir ( pehh zaten erkekler hep dogru soyler) bir kac kez iliskiye girilse bile vajina hemen bollasirmis. ( bunu da yaninda calistiginiz doktorlardan mi ogrendiniz?) Bir kadindan boyle mesajlar okudugum icin hem cok uzuldum hem de utandim. Bu nedir ya. Gelecrk nesillere olan umudumuzu yok ediyor sizin gibi konusan kadinlar.