Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Sanki iki seçenek var. Ya bakireyim diyeceksin saklayacaksın. Yada herkesi yazılı belge vereceksin eline.
Bakire olduğunu söylemeden de geçmişini anlatmama ihtimalin var
Bunu da hiç anlamiyorum ben bakiremiyim değilmiyim adam anliyamiyor mu yani tavırlarımdan 🤣 kocama yürüme şeklimden bahsetmek istemiyorum gene çok ahlaksız olduğum anlaşılacak çünkü 🤣

Bırakın evlensin de görsün. Aklı olana laf bir kere denir. Akılsızı da yol kocatır. Ben 3 ay sonrayı bekliyorum çok sabırlıyım hiç acelem yok.

Yakın arkadaşım 2 seneye yakın uğraştı siğille. Bitti, tekrarladı, bitti, tekrarladı. Umarım tekrarlamaz, zor bir süreç.

Ama ben sizde evlendikten sonra tekrarlarsa bunu eşinizin üstüne atacak bir elektrik alıyorum.
Bakın hanımefendi yargılamak çok kolay geliyo size ama kac aydır ne yaşadığımı bi ben bide Allah biliyo benim Annem yok vefat etti bu durumu kimseyede anlatamiyorum Annem olsa en azından ona anlatirdim geçmiş hayatımda yaptığım yanlış yüzünden gelecekteki hayatımın etkilemesini istemiyorum bunu anlatırsam nisanlima belki aileler duyacaktı düğüne 3 ay kaldı sinirle belki etrafa tüm söyleyecek bilemiyorum o yüzden anlatamiyorum nisanlimi seviyorum böyle bi durum yüzündende onu kaybetmek istemiyorum

Bakın hanımefendi yargılamak çok kolay geliyo size ama kac aydır ne yaşadığımı bi ben bide Allah biliyo benim Annem yok vefat etti bu durumu kimseyede anlatamiyorum Annem olsa en azından ona anlatirdim geçmiş hayatımda yaptığım yanlış yüzünden gelecekteki hayatımın etkilemesini istemiyorum bunu anlatırsam nisanlima belki aileler duyacaktı düğüne 3 ay kaldı sinirle belki etrafa tüm söyleyecek bilemiyorum o yüzden anlatamiyorum nisanlimi seviyorum böyle bi durum yüzündende onu kaybetmek istemiyorum
Görücü usulü evlenmem zorunda mıydın?
Saf gördüm kandırırım dedim desene şuna. Ben de bakire değildim bakireliğe önem veren herkesten kaçtım. Kandırıp evlenmeye kalkmadım. Çok zor bir şey değil yani. Yalansız dolansız iç rahatlığıyla evlenmek varken sizin tercihiniz bu.

Ama oyle bir rezil olacaksiniz oyle kaybedeceksiniz ki siz bile nasil oldu bitti anlamayacaksiniz
Her gercek mutlaka ortaya cikar. Hala sansiniz var ama tercih meselesi.

Yargılamak niye kolay gelsin, beni ilgilendiren bir durum yok ki. Şu sağ üstteki çarpıya bastığım an hayatımda bile değilsiniz sonuçta.

Ben sadece bir insanı, üstelik işin içinde sağlık sıkıntısı varken, böyle bariz bir şekilde kandırıyor olmanıza itiraz ediyorum. Ki konuyu yazarak olayı yoruma açan sizsiniz.

Aynı şeyi bir erkek yapsa da tutumum aynı olurdu. Kumar borcunu eşinden gizleyip evlenip eşini borç batağına düşüren adamlardan hiçbir farkınız yok. Bir de üstüne kendinizi meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz, yok öyle anlamaz böyle anlamaz diye.

Peki size bir soru soracağım. Evlendikten iki ay sonra yine siğil tekrarlasa, eşinize "hayatım bende hpv vardı, o hortladı" mı diyeceksiniz, "kimbilir kimden ne kaptın da bana bulaştırdın" mı diyeceksiniz? Bu durumda açıklamanız ne olacak mesela?

Bir de şu var. Daha önce devlet hastanesinde değil yaktıma işlemi yapıysanız adama bulaşınca adam şüphelenip eski dosyalara da bakabilir. Sizin zaten bu konuda tedaviniz var.
Valla ciğer yemişsiniz siz. Başınıza gelecekten de korkmuyorsunuz.
Ben asla görücü usulü evlenmezdim bakire değilken.
Saçma sapan bir risk alıyorsunuz. Belli ki aileler tanışıyor.

Ben sana bir tavsiye vermiştim diye hatırlıyorum evlenmeden şu sevişme işini bir hallet adamın tavrınıda anlamış olursun hem düğünden sonra rezil olmak daha mı hoşuna gidecek anlamıyorum

Bir de şu var. Daha önce devlet hastanesinde değil yaktıma işlemi yapıysanız adama bulaşınca adam şüphelenip eski dosyalara da bakabilir. Sizin zaten bu konuda tedaviniz var.
Valla ciğer yemişsiniz siz. Başınıza gelecekten de korkmuyorsunuz.
Ben asla görücü usulü evlenmezdim bakire değilken.
Saçma sapan bir risk alıyorsunuz. Belli ki aileler tanışıyor.
Tedavilerimi özel klinikte oldum kayıtta yok sadece 1 tane hpv testi var kayıtta oda negatif

Back
X