Gercekten anlamıyorsunuz beni ben şuan bu durumu anlatınca ya sinirle ailesiyle paylasirsa o zaman napcam ailem beni öldürürYa tutarsa diyorsunuz hadi bakalım. Üç ay sonra lütfen güncelleme yapın ama olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten anlamıyorsunuz beni ben şuan bu durumu anlatınca ya sinirle ailesiyle paylasirsa o zaman napcam ailem beni öldürürYa tutarsa diyorsunuz hadi bakalım. Üç ay sonra lütfen güncelleme yapın ama olur mu?
Sigilim yok suanİlk seviştiklerimde bakire olmadığını anlicak hadi anlamadı siğiller nerden geldi demiyecek mi hepsi mi tesadüf neyse ki ben hayatta tesadüflere inanmam nişanlısını bilemem tabi
kaç gündür konu anasayfaya düşüyor yorum yapayım dedim.Internetten arastırırsanızda görürsünüz söylediğim biseye inanmiyosunuz size niye yalan söyleme gereği duyuyum neyse onu yazıyorum 2 3 tane kadın doğumcuya sordum bu soruyu
E ilk gece ailelere giderse Mevzu?Gercekten anlamıyorsunuz beni ben şuan bu durumu anlatınca ya sinirle ailesiyle paylasirsa o zaman napcam ailem beni öldürür
Velev ki anladı. O zaman için B planınız var mı?Anlayacağının garantisi varmı ama ?
Nasıl anlayabilir inkar edicem kan gelmedi diye nasıl anlayacak bakireden bile kan gelmiyomus benim ilk iliskimdede kan gelmemisti bakireykenVelev ki anladı. O zaman için B planınız var mı?
Ne yapabilirim şuan o zamanE ilk gece ailelere giderse Mevzu?
Böyle bir risk varsa baştan evlenme yoluna girmeyeceksin.
Bu riski nasıl alırsın?
Ölüm riskim varsa ailem kaldıramazsa ben ayrılırdım. O riski almazdım. Esnek dedin adam inanmadı aileni aradı ortalık karıştı. Ne gerek var? Dediğim gibi ben öyle bir stresle bir evlilik yaşamak istemezdimNe yapabilirim şuan o zaman
Ya nasıl anlamasın? Tecrübeli bir erkekse pekala anlar.Nasıl anlayabilir inkar edicem kan gelmedi diye nasıl anlayacak bakireden bile kan gelmiyomus benim ilk iliskimdede kan gelmemisti bakireyken
Senden bulaştı diyecek. Yalan üstüne iftira yanşYa nasıl anlamasın? Tecrübeli bir erkekse pekala anlar.
Bekaretin göstergesi kan değil ki.
Velev ki anladı diyorum. Hadi oldu ya adama malum oldu, bir şey oldu, anladı. O zaman ne yapacaksınız?
Ayrıca siğil konusunda da sormuştum. Evlendikten sonra tekrarlarsa ne diyeceksiniz?
Napacağımı bilmiyorum gerçekten düğünede çok az kaldı intihar edip kurtulsam keşkeYa nasıl anlamasın? Tecrübeli bir erkekse pekala anlar.
Bekaretin göstergesi kan değil ki.
Velev ki anladı diyorum. Hadi oldu ya adama malum oldu, bir şey oldu, anladı. O zaman ne yapacaksınız?
Ayrıca siğil konusunda da sormuştum. Evlendikten sonra tekrarlarsa ne diyeceksiniz?
İntihar etseniz olan size olur. İntihar etmeye falan gerek yok.Napacağımı bilmiyorum gerçekten düğünede çok az kaldı intihar edip kurtulsam keşke
Evlenememek ölmekten daha mı kötü?Napacağımı bilmiyorum gerçekten düğünede çok az kaldı intihar edip kurtulsam keşke
Napiyim peki 3 ay kala bu durumu nasıl anlatıyım ?
Ayrıl. Hastalığın geçer, başka biriyle tanışırsın, bakire olmamana aldırmayacak biriyle. Böyle büyük yalanla evlenmek zorunda değilsin ki. Sanki kafana birşey dayamışlar evlen diye. E adam anlar sonra seni herkes içinde rezil ederse nişan atmaktan daha kötü olmaz mı? Adam da zaten embesil değilse anlar. Normalde bakire olmaman rezil edilecek birşey değil ama bile isteye hastalıkla evlenmen çok kötü. Başkasını isteyerek riske atıyorsun bu kabullenilmeyecek birşey.Tabikide kabul edilir bisey değil ama ben söyleyemedim bu sıkıntıda beni yiyip bitiriyo içten içe ama gerçekten söyleyemem
Sordumu hiç sana peki?Doktor herkesten kan gelmek zorunda değil bakirelerden bile kan gelmeyebiliyo dedi
Hayır sormadıSordumu hiç sana peki?
E nabıza düşmemiş mi? Yarın öbür gün birlikte doktora gidince ya doktor söylerse falan filan bin türlü ortaya çıkabilir.Bende hpv olduğunu her türlü nasıl anlayacak belki ondada var nerden bilcem bunu
Ee belki sallamıyordur?Hayır sormadı
Hastalık olmasa bakire olmasam yorumunuz baskamı olacaktı yani ?Ayrıl. Hastalığın geçer, başka biriyle tanışırsın, bakire olmamana aldırmayacak biriyle. Böyle büyük yalanla evlenmek zorunda değilsin ki. Sanki kafana birşey dayamışlar evlen diye. E adam anlar sonra seni herkes içinde rezil ederse nişan atmaktan daha kötü olmaz mı? Adam da zaten embesil değilse anlar. Normalde bakire olmaman rezil edilecek birşey değil ama bile isteye hastalıkla evlenmen çok kötü. Başkasını isteyerek riske atıyorsun bu kabullenilmeyecek birşey.