Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Eğer hpv olmasaydı burda yazılanların tam tersi görüşteydim. Dini açıdan bakarsak dahi bununla ilgili yaşanmış bir sürü olay var peygamber zamanında. Bir baba kızının bakire olmadığını damat adayına söylüyor peygamber efendimiz(s.a.v) diyor ki allahın örttüğü ayıbı sen kula niye açtın.
Hanımlar o kadar şartlanmış ki bu arkadaşımızın kimseye BEKARET BORCU yok arkadaşlar. Sırf bu yüzden kaç kadın ilk ilişkisiyle evlenmek zorunda kalıyor şiddete uğruyor, yahu tecavüzcüsüyle evlendiriliyor. İşte bu zihniyet devam ettiği için oluyor. Bir de bunu kadınlar devam ettiriyor.
Konu sahibi demiş ki sormadı. Diyorsunuz ki söyşemeliydin. Yani utana sıkala gidip “BENİM BÖYLE Bİ ARIZAM VAR BENİ BÖYLE KABUL EDERMİSİN” mi diyecekti. Herkes bu kafada olduğu sürece yol almamız zor ülkecek. Kadınlar seviştiği için aşağılanıp hor görülüyor erkekler el üstünde tutuluyor siz de alkış tutuyorsunuz buna.
Ama etik açıdan bakıldığında hpv varsa kesinlikle paylaşmalısınız. Erkekler genelde hpv den etkilenmiyor ama taşıyıcı oluyorlar. Olur da sizin iş bozulur ya da başka bir kadınla falan birlikte olursa onun vebali de çok ağır. Bunu paylaşmanız gerekir.
Sizin bu zihniyetiniz şikayetçi olduğunuz duruma sebep olan.

“BENİM BÖYLE Bİ ARIZAM VAR BENİ BÖYLE KABUL EDERMİSİN" bu nasıl bir cümle nasıl berbat bir ifade ediş şekli...

Konunun çoğunu kaçırdım. Benim ilk anlayamadığım nokta. Konu sahibi ailesinden bu kadar çekiniyorsa, korkudan intihar etmeyi falan düşünüyorsa niye görücü usulü biriyle evlenmeyi kabul etmiş.

Zorlamışlar mı bununla evleneceksin diye.
Yani niye illa adamı kandırıp bu işten sıyrılma riskine giriyor ısrarla orasını çözemedim.

Konu sahibi ailesinden bu kadar çekiniyorsa, korkudan intihar etmeyi falan düşünüyorsa niye görücü usulü biriyle evlenmeyi kabul etmiş.

Yani niye illa adamı kandırıp bu işten sıyrılma riskine giriyor ısrarla orasını çözemedim.
Milyonlarca yürek, tek soru.

Sen sanki hamile kalıp aldırmamış mıydın neyse başladı bizim mesai :27:
Ben hiç korunmuyordum ama geri çekilme yapsam bile ömür boyu hamile kalmazdım.öyle de kapasitesiz bir sistem.beceremiyor işte görevini.zaten 30 u geçtim.toptan dükkan kapanmış bile olabilir.başkası olsaydı ohoo şimdi 10 uncu hamileliği falandı.

Ben hiç korunmuyordum ama geri çekilme yapsam bile ömür boyu hamile kalmazdım.öyle de kapasitesiz bir sistem.beceremiyor işte görevini.zaten 30 u geçtim.toptan dükkan kapanmış bile olabilir.başkası olsaydı ohoo şimdi 10 uncu hamileliği falandı.
30 da komple dükkanın kapanıcağını düşünmen :) ya aysenimi seni ciddiye alayım diyorum ama bir türlü alamiyorum

30 da komple dükkanın kapanıcağını düşünmen :) ya aysenimi seni ciddiye alayım diyorum ama bir türlü alamiyorum
20 yaşında olmuyordu şimdi nasıl olacak? Mantıksız birşey söylemiyorum mi.üreme kapasitem yok denecek kadar az.onu diyorum.yoksa seks hayatımla ilgili bir sorunum yok.

Konunun çoğunu kaçırdım. Benim ilk anlayamadığım nokta. Konu sahibi ailesinden bu kadar çekiniyorsa, korkudan intihar etmeyi falan düşünüyorsa niye görücü usulü biriyle evlenmeyi kabul etmiş.

Sözde seviyor adı altına bekareti ve hastalığı adama iteleyecek. Yarın bir gün boşansa bir başkasına bekarette hastalıkta ilk evliliğimde oldu diyebilmek için büyük bir ihtimal. Başka bir açıklaması yok çünkü bu işin.

Hepimiz anlamadık zaten,keşke görücü usulü olayına hiç bulaşmasaydı,çünkü aileler işin içinde oluyor direkt ve bi sorun olduğunda aileler de haberdar oluyor

Böyle bir çevredeyse en azından hiç nişanlanıp bu kadar süre de devam etmeyecekti,illaki bir yerde anlaşmazlık olduğunda onu da onu sürerek bitirseydi bari , şimdi evlenerek tüm işini şansa bırakıyor,adam anlayıp daha kötü şeyler olabilir ama bile bile lades yapıyor siğilleri tekrar edince nolacak yani tamamen kendine yapıyor ne yapıyorsa

Sözde seviyor adı altına bekareti ve hastalığı adama iteleyecek. Yarın bir gün boşansa bir başkasına bekarette hastalıkta ilk evliliğimde oldu diyebilmek için büyük bir ihtimal. Başka bir açıklaması yok çünkü bu işin.
Ama ilk başta hani görücü usulü ya. Yani başta sevemez. Bu kadar korku varken çevresinden birine en başta evet demesi çok ütopik geldi. Ozellikle kaçması lazımdı. Bu kadar cesur ve profesyonel yalancıysa da bu kadar korkmamasi lazımdı. Adam çok zengin falansa yağlı kapı diye mi acaba.
Neyse konunun ucundan dahil oldum.Daha fazla maruz kalmadan kaçayım ben😅

Seviyorum nişanlımı diyor , onun için ayrılmıyor yani.
Bir de ev eşyalar vs her sey hazırmıs , ne diyip ayrılacağım demişti aylar önce

Ama ilk başta hani görücü usulü ya. Yani başta sevemez. Bu kadar korku varken çevresinden birine en başta evet demesi çok ütopik geldi. Ozellikle kaçması lazımdı. Bu kadar cesur ve profesyonel yalancıysa da bu kadar korkmamasi lazımdı. Adam çok zengin falansa yağlı kapı diye mi acaba.
Neyse konunun ucundan dahil oldum.Daha fazla maruz kalmadan kaçayım ben😅
Yağlı kapıdır belki de ne malum. Kaç bence de gece meraktan bir bakiyim dedim hala çıkamadım biz yandık sen yanma 😂

Back
X