- 10 Kasım 2022
- 443
- 644
- 33
Sizin bu zihniyetiniz şikayetçi olduğunuz duruma sebep olan.Eğer hpv olmasaydı burda yazılanların tam tersi görüşteydim. Dini açıdan bakarsak dahi bununla ilgili yaşanmış bir sürü olay var peygamber zamanında. Bir baba kızının bakire olmadığını damat adayına söylüyor peygamber efendimiz(s.a.v) diyor ki allahın örttüğü ayıbı sen kula niye açtın.
Hanımlar o kadar şartlanmış ki bu arkadaşımızın kimseye BEKARET BORCU yok arkadaşlar. Sırf bu yüzden kaç kadın ilk ilişkisiyle evlenmek zorunda kalıyor şiddete uğruyor, yahu tecavüzcüsüyle evlendiriliyor. İşte bu zihniyet devam ettiği için oluyor. Bir de bunu kadınlar devam ettiriyor.
Konu sahibi demiş ki sormadı. Diyorsunuz ki söyşemeliydin. Yani utana sıkala gidip “BENİM BÖYLE Bİ ARIZAM VAR BENİ BÖYLE KABUL EDERMİSİN” mi diyecekti. Herkes bu kafada olduğu sürece yol almamız zor ülkecek. Kadınlar seviştiği için aşağılanıp hor görülüyor erkekler el üstünde tutuluyor siz de alkış tutuyorsunuz buna.
Ama etik açıdan bakıldığında hpv varsa kesinlikle paylaşmalısınız. Erkekler genelde hpv den etkilenmiyor ama taşıyıcı oluyorlar. Olur da sizin iş bozulur ya da başka bir kadınla falan birlikte olursa onun vebali de çok ağır. Bunu paylaşmanız gerekir.
“BENİM BÖYLE Bİ ARIZAM VAR BENİ BÖYLE KABUL EDERMİSİN" bu nasıl bir cümle nasıl berbat bir ifade ediş şekli...