Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Senin amacın ne peki hamile kalıp doğurmamak mı boyle konularin olduğunu hepimiz biliyoruz çünkü
Evet o hissi merak ettim.gençliğimde böyle bir deneyim olsun istedim.yargılanacak bir karar ama yapacak birşey yok.üniversiteye giderken hep hamile kalıp ne yapacağını şaşıran arkadaşlarıma özenirdim.o zamanlar benim yüzüme bile bakan yoktu.travma olmuştu resmen.millet gözümün önünde gençlik maceraları yaşarken ben acılar içinde hergün ağlayarak yaşıyordum.sonradan nasıl içten üzülmüşsem demek ki, istemediğim kadar oldu.hâlâ derim kendime intihar edecekken direkten döndün diye.hayat halime acıdı.demek ki bugünlerin kıymetini bilmem için mi artık bilmiyorum.

Evet o hissi merak ettim.gençliğimde böyle bir deneyim olsun istedim.yargılanacak bir karar ama yapacak birşey yok.üniversiteye giderken hep hamile kalıp ne yapacağını şaşıran arkadaşlarıma özenirdim.o zamanlar benim yüzüme bile bakan yoktu.travma olmuştu resmen.millet gözümün önünde gençlik maceraları yaşarken ben acılar içinde hergün ağlayarak yaşıyordum.sonradan nasıl içten üzülmüşsem demek ki, istemediğim kadar oldu.hâlâ derim kendime intihar edecekken direkten döndün diye.hayat halime acıdı.demek ki bugünlerin kıymetini bilmem için mi artık bilmiyorum.
Özendiğin şeye bakarsak hayat sana pek gülmemiş gibi ama tabi gene sen bilirsin aşko

Ağzını aramayı denedin mi hiç ? yani en azından bu konulara bakışını az çok öğrenebilirsin.
Daha en baştan bakireliğe dair bakış açısını öğrenmesi lazımdı. Bu zamana kadar ne bunun konusunu açmış ne de cinsel anlamda yaklaşmış. Bakire olduğunu varsaydığı için böyle davranıyor zaten. Bir de bakire olmayan kadın şöyledir gibi düşünen biriyse konu sahibi yandı. Eşinin bakire olduğunu bildiği halde ilk gecede kan gelmediği için ortalığı ayağa kaldıran erkekler var neler neler var yani. Bunu bile sormadan evlilik eşiğine gelmiş daha ne denir

Aynen çok kötü hissediyorum kendimi dediğim gibi evlenmeden ilişki yaşamak bana ters biseydi ama gerçekten sevdim güvendim evleneceğiz diye dusunuyodum ama olmadı aldattı beni hpv bulaştırdı bide ben tek sevdiğim insanla yasadim bu durumu sonra pişman olduktan sonrada tövbe ettim bidahada asla yasamadim böyle bu durumumdan kendim bile utanıyorum nisanlina niye söylemiyosun kandiriyosun diye yargiliyolar ne yaşadığımı bilmiyorlar ahlaksız merhametsiz diye yorum yapıyolar böyle kötü kalpli insanlari Allaha havale ediyorum

Siz iyi kalpli misiniz?
Ne yaşadığımı bilmiyorsunuz deyip duruyorsunuz. Siz nişanlınıza ne yaşatmaya çalışıyorsunuz? "Her kez kalpinin ekmeyini yer" de yazın da tam olsun bari.

Yazdıklarınızı okudukça midem kasıldı. Adamı bakireyim diye kandırmayı geçtim bir de hasta edeceksiniz ve ne var bunda yeaa grip gibi bir şey diyorsunuz. Belki onda da vardır diye de bir kılıf bulmuşsunuz kendinize.
Kötü kalpli olan biziz ama.

Eşim bana elli tane yalan söyleyip böyle bir şey yaşatsa, bile bile beni hasta etse elimden zor alırlardı.
Hadi başkasının canına saygınız yok, kendinizi de mi düşünmüyorsunuz?
Her şey ortaya çıkar diye korkmuyor musunuz hiç?

hayatımda gördüğüm en değişik insansın şu okuduklarım gerçek mi diye şaşırıp kalıyorum

Ki hpv kondomla da bulaşıyor. Bundan korunarak da kurtulamaz. Her türlü bulaşacak
IMG_4984.webp

IMG_4985.webp

IMG_4986.webp

IMG_4987.webp

Cinsel yolla bulaşan hastalığı olan insanların partnerine bulaştırma riski yanısıra, HPV’li kadınların hamilelik sırasında bebeklerine de HPV bulaştırma riski vardır, yukarıdaki çalışmayı paylaşan sıradan biri değil profesör.

Bırakın cinsel yolla bulaşmasını, ten tene temastan, banyo havlusundan, klozetten bile bulaşma riski var.

Evleneceğiniz kişiyi önemsemiyor olabilirsiniz ama insan 9 ay rahminde taşıyacağı canı önemsemeli.

Kırk yılda bir biriyle yatıyorlar onda da hasta oluyorlar ha.nasıl bağışıklık sistemleri var anlayamadım.10 senedir çok eşliyim ve baya da aktifim.ne hasta olduğum var ne hamile kaldığım.resmen bana sen onlara bakma keyfine bak demişler.😁tanrı mı dersin doğa mı neyse inanca göre.
Dur şimdi ortalık zaten karışık😂
Nazar değdirme kendine😂🧿🥂

Siz iyi kalpli misiniz?
Ne yaşadığımı bilmiyorsunuz deyip duruyorsunuz. Siz nişanlınıza ne yaşatmaya çalışıyorsunuz? "Her kez kalpinin ekmeyini yer" de yazın da tam olsun bari.

Yazdıklarınızı okudukça midem kasıldı. Adamı bakireyim diye kandırmayı geçtim bir de hasta edeceksiniz ve ne var bunda yeaa grip gibi bir şey diyorsunuz. Belki onda da vardır diye de bir kılıf bulmuşsunuz kendinize.
Kötü kalpli olan biziz ama.

Eşim bana elli tane yalan söyleyip böyle bir şey yaşatsa, bile bile beni hasta etse elimden zor alırlardı.
Hadi başkasının canına saygınız yok, kendinizi de mi düşünmüyorsunuz?
Her şey ortaya çıkar diye korkmuyor musunuz hiç?
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ı oynamak istiyor ama bu hikayede yanan tek kendi olacak cahil cesaretiyle hala devam ediyor

Eki Görüntüle 3594978
Eki Görüntüle 3594979
Eki Görüntüle 3594980
Eki Görüntüle 3594981

Cinsel yolla bulaşan hastalığı olan insanların partnerine bulaştırma riski yanısıra, HPV’li kadınların hamilelik sırasında bebeklerine de HPV bulaştırma riski vardır, yukarıdaki çalışmayı paylaşan sıradan biri değil profesör.

Bırakın cinsel yolla bulaşmasını, ten tene temastan, banyo havlusundan, klozetten bile bulaşma riski var.

Evleneceğiniz kişiyi önemsemiyor olabilirsiniz ama insan 9 ay rahminde taşıyacağı canı önemsemeli.
Mune bunların hiç birini önemsediğini düşünmüyorum sadece kendini düşünüyor

Eki Görüntüle 3594978
Eki Görüntüle 3594979
Eki Görüntüle 3594980
Eki Görüntüle 3594981

Geçen bir jinekolog dinledim Mune, o da ilişkileri kurtarmak adına tuvaletten vs. de diyoruz ama cinsel yolla bulaşıyor sadece diyordu. Hangisi doğru bilemedim valla.

Hpv hakkında çok güzel bir videodur, izlenilsin. Hatta Selcen hanımın bütün içerikleri izlenilsin.

Daha en baştan bakireliğe dair bakış açısını öğrenmesi lazımdı. Bu zamana kadar ne bunun konusunu açmış ne de cinsel anlamda yaklaşmış. Bakire olduğunu varsaydığı için böyle davranıyor zaten. Bir de bakire olmayan kadın şöyledir gibi düşünen biriyse konu sahibi yandı. Eşinin bakire olduğunu bildiği halde ilk gecede kan gelmediği için ortalığı ayağa kaldıran erkekler var neler neler var yani. Bunu bile sormadan evlilik eşiğine gelmiş daha ne denir
Dediğiniz gibi en başta bakış açısını öğrenmesi gerekirdi, ama en azından hala evlenmemişken bi şekilde nişanlısının bu konulara bakış açısını öğrenebilir. Yumurta kapıya dayanmış çare arıyor. Ama bence zaten ilk gece kanama olmayınca esnek olduğunu söyleyecek. Bir öyle iki öyle ama adam bi yerde o kanamayı görmek isteyecek, problem eden biriyse eğer. Ne yardan ne serden vazgeçemem diyorsa Kızlık zarı ameliyatı olsun. Belli ki her türlü gerçeği söylemekten kaçınıp yalan söyleyecek.

Dediğiniz gibi en başta bakış açısını öğrenmesi gerekirdi, ama en azından hala evlenmemişken bi şekilde nişanlısının bu konulara bakış açısını öğrenebilir. Yumurta kapıya dayanmış çare arıyor. Ama bence zaten ilk gece kanama olmayınca esnek olduğunu söyleyecek. Bir öyle iki öyle ama adam bi yerde o kanamayı görmek isteyecek, problem eden biriyse eğer. Ne yardan ne serden vazgeçemem diyorsa Kızlık zarı ameliyatı olsun. Belli ki her türlü gerçeği söylemekten kaçınıp yalan söyleyecek.
Sadece mevzu o değil ki siğillerini yaktırmış 1,5 senedir tekrar etmiş
Nişanlısı clup clup gezen biriymiş ne malum onda hpv olmadığı diyor her şeye bir kılıf bulurum diye geçiştiriyor adam kaç aydır nişanlı aralarında ilişki olmamış düğünü beklediği belli yani bakış açısı da bakire olduğunu varsayması

Kendisi bilir, daha 20 gün önce bile genital bölgesinde siğiller çıkmış, azalmıyor çoğalıyor.
HPV düşük bağışıklığı sever, stres bağışıklığı düşürür, 50 kere de siğil yaktırsa evlendiği gece siğili olacak ve eşinin fark etmemesi mümkün değil, gebelik demek düşük bağışıklık demek yine genital siğil çıkacak lakin üzücü yanı karnındaki bebekte de HPV olacak.

Evlenmeden önce cinsellik yaşamaya karşı değilim, yaşadığı cinselliği dramatize etmeyecek arkasında duracak herkes istediğini yaşar ama yaşadığı cinselliği başkası üzerinden aklamayı ahlaki bulmuyorum.

Bunları biliyor zaten. 3-4 doktora gitmiş ya, doktorların bunları söylememesi mümkün değil.

Ya bende daha ne olduğu belli değilken adam "sonuç gelene kadar ilişkiye girmeyin" dedi. Hpvli birine "korunarak gir bir şey olmaz" demeleri mümkün değil.

Konu sahibinin taşıdığı virüs kanser yapan değil, siğil yapan olduğu için "aman nolacak ölmeyecek ya" diyor.

Doktorların söylediği her şeyi kendi işine geldiği gibi yontarak inanıyor. Yoksa ben hiçbir doktorun "partnerinize hpvyi söylemenize gerek yok" dediğine inanmak istemiyorum. Bu direkt malpraktis. Benim partnerim yapsa o doktoru da şikayet ederim, bana bulaşacak hastalığı gizlemeye teşvik ettiği için.

Basit bir enfeksiyon veya mantarda bile eşinize söyleyin, ilişkiye girmeyin diyor doktorlar.

Cidden değişiksin he

Kendisi bilir, daha 20 gün önce bile genital bölgesinde siğiller çıkmış, azalmıyor çoğalıyor.
HPV düşük bağışıklığı sever, stres bağışıklığı düşürür, 50 kere de siğil yaktırsa evlendiği gece siğili olacak ve eşinin fark etmemesi mümkün değil, gebelik demek düşük bağışıklık demek yine genital siğil çıkacak lakin üzücü yanı karnındaki bebekte de HPV olacak.

Evlenmeden önce cinsellik yaşamaya karşı değilim, yaşadığı cinselliği dramatize etmeyecek arkasında duracak herkes istediğini yaşar ama yaşadığı cinselliği başkası üzerinden aklamayı ahlaki bulmuyorum.
Burda en savunmayacak kişiler bizler savunduk valla ama asla anlamıyor zaten olayın bekaretle hiç ilgisi yok 🤦🏼‍♀️ ben siğilleri ilk kez gördüm yani onların farkedilmeme ihtimali yok ki adam clup clup gezen biri olduğuna göre hiçde bunları yiyecek biri değil gene diyorum kendi düşen ağlamaz evlensin rezil olsun ne diyelim 🤷🏼‍♀️

Geçen bir jinekolog dinledim Mune, o da ilişkileri kurtarmak adına tuvaletten vs. de diyoruz ama cinsel yolla bulaşıyor sadece diyordu. Hangisi doğru bilemedim valla.
Benim doktorum bu şekilde anlatmıştı ben sormuştum testlerim negatifti ama tatile gidiyoruz mecbur WC banyo vs kullanıyoruz yolda böyle diyorlar ne diyorsunuz diye. El hijyeni önemli demişti ve bunu anlatmıştı . Sonuna kadar izleyin

Benim doktorum bu şekilde anlatmıştı ben sormuştum testlerim negatifti ama tatile gidiyoruz mecbur WC banyo vs kullanıyoruz yolda böyle diyorlar ne diyorsunuz diye. El hijyeni önemli demişti ve bunu anlatmıştı . Sonuna kadar izleyin

Doğrudur tabi. Biri birini öldürmesin ya da boşanma olmasın diye wc den falan diyoruz yoksa olan belli diyordu doktor Youtube'da bir programda. Çok da emin görünüyordu, hangi doktor hangi bilgi şaşırdım valla. :)

Back
X