Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Muhafazakar kesimde 6 sene görev yaptım.Madem öyle niye görücü usulü tercih edip insanların inancına hayallerine çomak sokuyorsun?Dışarıdan sevgili olup kendin bulup evlenseydin böyle kendini anlatamamazlık yaşamazdın.Şimdi karşıdaki kişi kendini inancından dolayı bir erkek olarak zinadan sakınmış bir kişi ve yine inancına göre kendine denk olan birini ister..Kurana göre hayatını yaşamak isteyen bir adamı kandıracağına,bu konularda rahat olan bir adamı eş olarak seçseydin.Ben anladım seni..Karşıdaki kişi böyle bir şey yaşamayacağı için kolaylıkla kandırabileceğini düşünüyorsun.Büyük ihtimalle de öyle olur.Günahı vebali boynuna.Birbirinin ilki olmak isteyenler vardır bunu takmayanlar da vardır bu tercih ve inanç meselesi.Herkes kendine göre birini bulsundu.Senin böyle bir şeye hakkın var mı?Bir de hiv diyorlar.Yazık adamı neler bekliyor şimdi.

Ayşenur güncelleme yaptı diye girdim, sonuç yine hayal kırıklığı
Valla merakla bekliyoruz. Girmiş ama zahmet edip iki kelime yazmamış. Kesin bişey oldu yoksa bizimki havasını atmaya çoktan gelmişti.

Konu sahibi şimdi evleneceğim kişi bakir dememiş ki nereden çıkardınız bunu? Belki oda daha önce yaşadı bir şeyler ama evleneceği kişiye gelince dert ederim tiplerinden veya değil kız ikilemde kalmış sormuş gerçi yıl geçmiş üstünden biz burada tartışıyoruz boş

Konu eski miymiş?Ben muhafazakar kesimde 6 sene görev yaptım oradaki insanların iş arkadaşlarımdan falan nasıl bir düşünceleri ve yaşamı olduğunu bildiğimden öyle dedim.Yani konuşurken göz göze temastan bile kaçınan adamlardan bahsettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…