Yok yok kesinlikle safız ben kk da kendimi çoğu zaman baya saf hissediyorum insanlar cin gibi maşallahO içerikten anladığım adam kendi bir haltlar karıştırıyor gibi sanki, kılıf olarak da kadının hemoroidini kullanmış.
Bu içeriğe bağlarsak insan kendi yaptıklarının arkasında durmalı, hastalığı için bir başkasını kılıf olarak kullanmamalı, bilmiyorum bizler dürüstlükten mi yoksa saflıktan mı bilmem(ben saf diyeyim siz istediğiniz kelimeyi koyun oraya) böyle bir hastalığımız olsa lap diye söyleriz, 16-17 yaşından beri hipotansiyona bağlı bayılmalarım vardı bulaşıcı değil bir şey değil onu bile söyledim şahit olursan korkma diye
Valla ben de bilmiyordum 2 sene önce yeni öğrendim.baya uzun zamandır da cinsel hayatım var.ilgilenmezsen ya da karşına çıkmamişsa bilinmeyebiliyor.et beni derdim yani görsem.hiç yara gibi durmuyor erkeklerde.Ayşenur bak sana tek diyeceğim şey şu ki adam geçmişte kulüplere gitmiş takılmış kendinden hastalık gelmediğini nereden bilecek diyorsun ya, canım benim eğer biraz olsun eğitimli bir adamsa senden önce siğili olmayıp senden sonra siğilinin olduğunu+senin bakireyim yalanını+kan gelmemesini vs vs bir yerde fark eder.
Neden mi ? Çünkü cinsel ilişkisi olan insan zaten siğil gördüğü an artık mağarada yaşamıyorsa hpv yi düşünür ve senden sonra olması dikkatini çeker. Mükemmel rol yaparsın kandırdım dersin, herkes kanamıyor dersin ancak bu platform neler gördü gerçekten bakire olduğu halde kanamadığı için eşiyle hastaneye gidecek olan kız vardı öyle bir durumda doktora mı rüşvet vereceksin ?
Aklın yolu bir, aileler duymasın diyorsun ancak evlilikten sonra ortaya çıkarsa bir daha iki yakan bir araya gelmez ortalık cehenneme döner senin ve ailen için. Hadi kendini önemsemedin en azından insan babasına bunu yapmamak için riske girmez. Sen söyleyemeyeceğin bir ortamda yaşadığını söylüyorsun o ortamda Babana söylenecek laflar dua ette adamın kalbine inmesin.
Aynen kertenkele kuyruğu ile benzer yapısı vardır, biz mesela her altı ayda bir eşimle yenileme ve bakım yaptiririz benimkine mdmdjfjflfkdodfkfnfjdkdfm ya bi yürü gitDoktor vajina yapısı gereği uzun süre ilişki yasamayinca eski halini alır dedi hiç bi şekilde anlayamaz dedi
Sadece HPV değil herhangi bir bulaşıcı hastalık varsa veya genetik bir rahatsızlık, kafasına göre hamile kalmak yerine doktor tavsiyesi almalı insanlar, doğurmaması gerekiyorsa da doğurmayacak.Eee nasıl çocuk yapacak bu insanlar.tedavisini oluyordur zaten?
Dürüstlük başa bela demek kiYok yok kesinlikle safız ben kk da kendimi çoğu zaman baya saf hissediyorum insanlar cin gibi maşallah
Ay seneler önce rahim ağzımda yara vardı. Neyse aradan süre geçti, kapandığını düşündüm. Sonraki ilk sevişmemde yara açıldı, kanamam oldu. O sevgilimle de ilk kez birlikte olmuştuk. Kanı görünce adamın aklı gitti, bir de üstüne ben döndüm "aşkım ben bakireydim" dedim. O suratı görmeniz lazımdı ahhsfAynen kertenkele kuyruğu ile benzer yapısı vardır, biz mesela her altı ayda bir eşimle yenileme ve bakım yaptiririz benimkine mdmdjfjflfkdodfkfnfjdkdfm ya bi yürü git
Biraz cirkefse kocasina bana sigil bulastirdin diye cemkirebilirBekarete kanayan top satın alınacak, siğillere de sivilce onlar dendi mi bitti gitti. Lütfen bir genç kadının hayallerine engel olmayınız Bibi hanım
Bu işlemi öneririm, fındık temizletmek önemli.Aynen kertenkele kuyruğu ile benzer yapısı vardır, biz mesela her altı ayda bir eşimle yenileme ve bakım yaptiririz benimkine mdmdjfjflfkdodfkfnfjdkdfm ya bi yürü git
İzlerken bayansı parçalarım yandı cmfmgjfbfunsdBu işlemi öneririm, fındık temizletmek önemli.
Ordan nikah masasına koşsaydınız yaAy seneler önce rahim ağzımda yara vardı. Neyse aradan süre geçti, kapandığını düşündüm. Sonraki ilk sevişmemde yara açıldı, kanamam oldu. O sevgilimle de ilk kez birlikte olmuştuk. Kanı görünce adamın aklı gitti, bir de üstüne ben döndüm "aşkım ben bakireydim" dedim. O suratı görmeniz lazımdı ahhsf
Ay yok Allah korudu. Şimdi evli çocuklu, Allah mesut etsin ama benimle değilOrdan nikah masasına koşsaydınız ya
Onu hesaplamış bence deBiraz cirkefse kocasina bana sigil bulastirdin diye cemkirebilir
Böyle yaparsan ilerleyemeyiz aşkımAy yok Allah korudu. Şimdi evli çocuklu, Allah mesut etsin ama benimle değil
Adamı birinci ayımızda tinderda yakaladım, yüzleştim, bana "ilişkinin başında böyle yaparsan ileride neler yapacaksın" dedi. Lan ilişkinin başında sen tinderda milletle matchleşiyorsun ya!
Eee sen hamile kalmadın mı zaten? İsteye isteye hamile kalıp bu durumla tatmin olduğunu anlatıyorsun sürekli, şimdi niye ne hamilelikten korktum ne hastalıktan diyorsunÇok çok düşük ihtimaller.bir de çoğunuza batıl inanç gibi gelebilir ama sakınan göze çöp battığını düşünüyorum ben.ya da o stresle vücut istenmeyen sonuca yaklaşıyor.ben mesela ne hamilelikten korktum şu yaşıma kadar ne de bu tarz şeylerden.
Umarım 3 ay sonra ne olduğunu yazar.Eee konu sahibi nereye gittin? Napicaksınız karar verdiniz mi kan olayını nasıl çözeceksiniz diktirme de de kanayacağının garantisi yokmuş, adet günü falan mı düşünüyorsunuz ne var kafanızda
Pek sanmıyorumUmarım 3 ay sonra ne olduğunu yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?