Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Hastalık olmasa bakire olmasam yorumunuz baskamı olacaktı yani ?
Bakire olmasanız adamın sizi rezil etmeye, direkt yalan söylememişseniz sizinle bunun tartışmasını bile yaşamaya hakkı yok derdim. Hastalık olayı değiştiriyor. Ki bu durumda adam sizin bakire olduğunuzu düşünüyor yoksa şimdiye kadar çoktan Sevişmeye çalışırdı sonuçta nişanlısınız. Bu arada ilk sefer belli olur, uzun zaman geçmiş olsa bile ilk seferdeki gibi olmaz.

Kendine bir şey yapmaya kalkma.
Daha gençsin. Önünde uzun bir ömür var. Bu adam tek şansın değil. Ayrılırsın bir bahaneyle.
Ayrıca muhafazakar ailesi olan, görücü usulü arayan adam zaten matah bir koca da olmaz zaten. Bu adam için canında olma. Ayrılır önüne bakarsın. Bir daha da böyle yalan dolanla bir işe kalkmazsın
Siz evlenmeden önce bakire degilmissiniz esiniz bu konuyu hiç açmadımı ?

Siz evlenmeden önce bakiremiydiniz peki ?
Bak ben diyorum sana ben bakire değildim. Ha benim ailem de öyle muhafazakar öldürecek tipler değildi. Gayet normaldir bizim o tarafta.
Eşimin ailesi standart muhafazakar Karadenizli bir aile.
Ama eşimle kalabalık bir arkadaş ortamında tanıştık. Görücü değildi yani. Gayet sevgililikle başladı. Bekaret mevzu bile olmadı. Sevgili olduktan çok kısa süre sonra seviştik. Zaten ikimiz de rahat ve aynı kafa insanlardık önem veremiyoruz ikimizde konusu geçmedi. A sen bakire değil miydim konusu geçmedi yani. Neden konuşalım?
Böyle insanlar da var. Bir ömür böyle korkuyla endişeyle yaşamak için değer mi? İnansa devam etse bile kan olayını dahi söyler belki bu kafada bir adam. Adam anasının bulduğu kızı isteyen bir adam çünkü.

Bakire olmadığınız için sizi suçlayacak zihniyette birinden uzaklaşmanız gerek zaten.
Bile bile hataya sürükleniyorsunuz.
Kendinize zarar vermek yerine ablanızın ve etrafınızdaki kişilerin cahilce sözlerine kulak asmadan bir psikiyatrist ile görüşmeniz gerekiyor acilen.

Bakire olmasanız adamın sizi rezil etmeye, direkt yalan söylememişseniz sizinle bunun tartışmasını bile yaşamaya hakkı yok derdim. Hastalık olayı değiştiriyor. Ki bu durumda adam sizin bakire olduğunuzu düşünüyor yoksa şimdiye kadar çoktan Sevişmeye çalışırdı sonuçta nişanlısınız. Bu arada ilk sefer belli olur, uzun zaman geçmiş olsa bile ilk seferdeki gibi olmaz.
Bak bu da var konu sahibi.
Adam bekarete önem vermese bir şekilde bir şeyler yaşamak isterdi. O kadar emin bakire olduğundan.
Eşim önem vermez, biz ilk bir ay içinde gayet seviştik. Önem vermeyen adam durmaz öyle aylarca yıllarca

Konuyu tam okumadım yorumları da bilmiyorum ama kesinlikle söylema ayrılmasa bile yüzüne vurur. Hpv testi herkesin yapabileceği bir test bizim çalışma arkadaşımız hpv çıkınca iş yeri hepimizden test istedi hatta tedbiren yaptıranlar da oldu onu dert etme illa ki şüpheliler test yapmaz. Bu arada ilk gece kan gelmemişse gelmez yani benlik değil der geçersin. Her kadında kan olmayabilir

Konuyu tam okumadım yorumları da bilmiyorum ama kesinlikle söylema ayrılmasa bile yüzüne vurur. Hpv testi herkesin yapabileceği bir test bizim çalışma arkadaşımız hpv çıkınca iş yeri hepimizden test istedi hatta tedbiren yaptıranlar da oldu onu dert etme illa ki şüpheliler test yapmaz. Bu arada ilk gece kan gelmemişse gelmez yani benlik değil der geçersin. Her kadında kan olmayabilir
İş yeri olarak komple sevişmiyorsanız 1) iş arkadaşınızın hpv çıktığı niye şirket gündeminde 2) iş yeri niye hepinizden test istedi?

Hpvli olduğunu iş yerine bildireni de ilk kez duydum bu yaşımda.

Kendi oğlunuza karısı söylemeden hpv bulaştırırsa da böyle fetva verirsiniz artık
Her sevisen hpv yakalanmıyor. Ama hpv olduğunu söylememek büyük bir vebal kul hakkı hatta adam oldurmeye tesebbusten yargilaniyorlar yargitaya göre

Nasıl duyulur ya çok acayip.
İnsan iş yerinde cinsel hastalığını niye birilerine anlatır, bu nasıl yayılır. Valla çok şaşırdım.
Hpv şeker hastalığı gibi sürekli baskılanması gereken bir şey bir virüs. Yani aids e dönüşmesin diye sürekli ilaç kullanılıyor. Belki ilaçlarını gören olmuştur bilmiyorum

Back
X