Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Nişanlımdada varsa bu virüs peki o zaman nolacak nisanlim clup clup gezen biriymiş eskiden belki onunda geçmişte iliskileri oldu
Varsa onun da söylemesi lazım tabii ki. İsteyen kabul eder, devam eder. İstemeyen yoluna bakar. Zaten sağlık geçmişinde vardır. Böyle bir şeyi saklamak boşanma sebebi benim için. Zerre güven kalmaz.

Ayrıca uçuklu uçuklu öpüp uçuk virüsü bulaştırsa da biri kızarım. Bir ömür uçuk ara ara uçuk çıkartmak istiyor mu bakalım o insan? Ölümcül değil diye onun adına böyle bir karar alamazsınız.
Cidden adamda değil çıkınca a olur öyle diye geçecek mi sanıyorsunuz?
Normalde olmayan şey sizle ilişkiden sonra çıkacak ve adam şüphe duymayacak mı? Aldatıldığını bile düşünür.
Eşimle aramızda dürüst bir ilişki vardır bana çok güvenir. Bugün siğil çıkarsam hop ne oluyoruz der.
Yani sizin iş her türlü patlayacak. Mümkün değil yani
Bide hpv ömür boyu vucutta kalan bisey değilmiş geçici bi durummus

Onun için mi 2023ten beri defalarca siğil yaktırdım habire tekrarlıyor diyorsunuz.2 sene olmuş.
Evet ben çok stres yaptığım için sürekli tekrarlamis doktor stresi bırakıp bağısıklığına dikkat edersen zaten vücuttan atacaksın daha 25 yaşındasın 30 yaş altı virüsü kolaylikla atiyo vucuttan dedi

E o zaman e nabızdan hpv testi verdiğinizi görüp ( negatif çıkması olayı değiştirmiyor) bakire olmadığınızı öğrenecek. Size bu akılları kim veriyor? Kusura bakmayın ama birileri demiş sizin aklınıza yatmış ama karşınızdaki erkeği bu kadar kolay kandıramazsınız. Kendinizde defalarca siğil çıkmış, bir kere siğil çıksa ne olacak diyorsunuz. Belki evlilik birliği içinde onu aldattığınızı düşünecek? 3 bahane ezberleyip işin içinden çıkacaksınız sanki ama yemez. Erleklerin çoğunda hpv olur yalanı da boş inanmayın, o zaman kadınlı erkekli ülkenin yarısı hpvli gezerdi. Belliki evlenip yaşamak istiyorsunuz, en azından daha mantıklı cevaplar düşünün,size iyi şanslar.
Ay bir de o var. Saklayıp evlendi, yarın birgün siğil çıksa adam aldatıldığını düşünecek. Bu seferde yok ben seni evlilik için kandırdım diye ikna(!) etmeye çalışır.

Şu çabalara ne gerek var? Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyecek adama yol verin zaten.

Bide hpv ömür boyu vucutta kalan bisey değilmiş geçici bi durummus
Ya var ya size gerçekten şu süreçte her şey müstehak.

Eşiniz sadece taşıyıcı olacakmış ya. Eşiniz kime taşıyacak sizce? SİZE. Siz de devamlı ayni hpv virüsüne maruz kalacaksınız. Yani bunu daha basit nasıl ifade edebilirim bilmiyorum gerçekten.

Bi siğil çıkmasıyla beni neden bosayacak belki kendindede var bu virüs biliyomuyum ben onda varmi yokmu
O kadar saf bir profil mi yani. Senden dolayı bende siğil çıktı deseniz he evet ya mı diyecek.
clup clup gezen biriymiş eskiden
Onda çıksaydı bu zamana kadar çoktan çıkardı. Bu siğil dediğin tekrarlayabiliyor. Bakire sandığı eşi siğil çıkartıyor bu boşanma nedeni olamaz diye düşünüyorsan yaşayıp göreceksin

Ya var ya size gerçekten şu süreçte her şey müstehak.

Eşiniz sadece taşıyıcı olacakmış ya. Eşiniz kime taşıyacak sizce? SİZE. Siz de devamlı ayni hpv virüsüne maruz kalacaksınız. Yani bunu daha basit nasıl ifade edebilirim bilmiyorum gerçekten.
Esime bulasacagini nerden biliyorsunuz ben bu soruları sormadimmi sanki doktora bagısıklıgı yüksek olan kişiye bulasmiyomus bile bu virus

Evet ben çok stres yaptığım için sürekli tekrarlamis doktor stresi bırakıp bağısıklığına dikkat edersen zaten vücuttan atacaksın daha 25 yaşındasın 30 yaş altı virüsü kolaylikla atiyo vucuttan dedi
Aynen devam et. 40 yaşında deneyimli insanları dinleme bakalım.
Ama lütfen düğünden sonra konuyu güncele olur mu?
Adam salak değilse asla inanmayacak çünkü. Gece hayatı olan cinsel deneyimi olan adam yemez sizin nameleri.
Lütfen bizi güncelle olur mu? Çok merak ediyorum

Aynen devam et. 40 yaşında deneyimli insanları deneme bakalım.
Ama lütfen düğünden sonra konuyu güncele olur mu?
Adam salak değilse asla inanmayacak çünkü. Gece hayatı olan cinsel deneyimi olan adam yemez sizin nameleri.
Lütfen bizi güncelle olur mu? Çok merak ediyorum
Ben bilmiyorum belki anlatırım belki ayrılırım belkide bisey soylemeden evlenirim ama gerçekten çok üstüme geliyosunuz ben zaten stresliyim hiç iyi durumda değilim intiharı düşünecek noktaya geldim burda dalga geçen insanlar var

Ben bilmiyorum belki anlatırım belki ayrılırım belkide bisey soylemeden evlenirim ama gerçekten çok üstüme geliyosunuz ben zaten stresliyim hiç iyi durumda değilim intiharı düşünecek noktaya geldim burda dalga geçen insanlar var
Adamı hpv taşıyıcısı yapmak haberi olmadan normalse, bizlerin de şakaları normal o zaman.

Hiç acındırma kendini.
Yaptığın şey ahlaksızlık.
Bir insanın hayatıyla oynamaya hakkın yok.
Öyle yada böyle bu adam bakire biriyle evlenmek istemiş sen düpedüz kerizleme derdindesin. Sırf evlenmek için bunu yapmazsın.
Üstelik bir de hpv bulaştıracağını bile bile adamla evlenmek için yapıyorsun bunu.
Bencilliğe bak.
Sen evlenmek için adam hastalık kapacak.
Yaptığın şey çok çirkin. Kabul edilemez.

Esime bulasacagini nerden biliyorsunuz ben bu soruları sormadimmi sanki doktora bagısıklıgı yüksek olan kişiye bulasmiyomus bile bu virus
Valla sizin de size hpv bulaştıran eski sevgilinizden hiç farkınız yok. Senelerdir uğraştığınız şeyi adama da bulaştırmaktan gram çekinmiyorsunuz. İnşallah hayatım boyunca sizin gibi bir partner çıkmaz karşıma, evlerden ıraksınız.

Evlenince de bol bol portakal falan yedirin de bağışıklığı güçlensin, belki siğil çıkartmaz.

Doktorların söylediklerini o kadar güzel kendinize yontup manipüle ediyorsunuz ki, adamı gerçekten bakire olduğunuza da, siğilin ondan size bulaştığına da ikna edersiniz bence.

Ne kadar korkunç bir konu ya bu.
Club club gezen ve büyük olasılıkla bakir olmayan bir adamın ailesine bana bakire birini bul deyip görücü usulü evlenmeye kalkışması, sözde ahlak bekçisi takılmaları ayrı korkunç.
Konu sahibinin kendini bu kadar aşağılayan bir konuma düşürmesi ayrı korkunç.
Taşıdığı hastalığı gizleyerek bulaştırmayı normalleştirmesi ayrı korkunç.
Yazık vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum.

Herşey bir tarafa normal doğum yapamazsın biliyorsun di mi? Doktorun bunu da söyledi mi? Hamilelik sürecinde doktoruna geçmişinde hpv olduğunu söylemek zorundasın. Kocan yanında olmayacak mı bunu söylerken? Hadi gizli gizli söyledin diyelim, doktor seninle sırrını saklamak konusunda iş birliği yapacak mı acaba?

Valla sizin de size hpv bulaştıran eski sevgilinizden hiç farkınız yok. Senelerdir uğraştığınız şeyi adama da bulaştırmaktan gram çekinmiyorsunuz. İnşallah hayatım boyunca sizin gibi bir partner çıkmaz karşıma, evlerden ıraksınız.

Evlenince de bol bol portakal falan yedirin de bağışıklığı güçlensin, belki siğil çıkartmaz.

Doktorların söylediklerini o kadar güzel kendinize yontup manipüle ediyorsunuz ki, adamı gerçekten bakire olduğunuza da, siğilin ondan size bulaştığına da ikna edersiniz bence.
Cidden bir de bunu önemsiz sanıyor.
Bugün bende hpv çıksa 13 senedir güven sorunu yaşamadığım eşimle ayrılma noktasına geliriz.
Aldatılma durumu var mı diye kavgalar da çıkar.
Adam evlenince hpv çıkaracak olur aşkım diyip oturacak sanıyor.
En iyi ihtimalle bakire evlenmediğini anlayacak hpv den en kötü ihtimal aldatıldığını sanacak.
Sırf aman evleneyim diye yaptıklarına bak.
Hem dolandır, hem kandır üstüne adama hastalık bulaştır. Üstelik ortalığa iyice saçılıp rezil olma riskini al.
Bekar ölürüm yine yapmam bunu

Herşey bir tarafa normal doğum yapamazsın biliyorsun di mi? Doktorun bunu da söyledi mi? Hamilelik sürecinde doktoruna geçmişinde hpv olduğunu söylemek zorundasın. Kocan yanında olmayacak mı bunu söylerken? Hadi gizli gizli söyledin diyelim, doktor seninle sırrını saklamak konusunda iş birliği yapacak mı acaba?
Çocuk düşünmüyorum zaten evlendikten 2 sene sonra falan anca düşünürüm hpv vücudumda ömür boyu kalmayacak benim atılacak vucudumdan illaki bunu bütün doktorlar soyluyo

Back
X