Aynen çok kötü hissediyorum kendimi dediğim gibi evlenmeden ilişki yaşamak bana ters biseydi ama gerçekten sevdim güvendim evleneceğiz diye dusunuyodum ama olmadı aldattı beni hpv bulaştırdı bide ben tek sevdiğim insanla yasadim bu durumu sonra pişman olduktan sonrada tövbe ettim bidahada asla yasamadim böyle bu durumumdan kendim bile utanıyorum nisanlina niye söylemiyosun kandiriyosun diye yargiliyolar ne yaşadığımı bilmiyorlar ahlaksız merhametsiz diye yorum yapıyolar böyle kötü kalpli insanlari Allaha havale ediyorum
Nisanlinizi degil sizi dusunuyor insanlar ve muhtemel dogacak cocugunuzu.
Hani gorustugunuz doktorlar size bagisikligini korursan tekrar etmez demis ya, gebe kaldiginizda bagisiklik sisteminiz bebek hayatta kalsin diye kendini kapatacak, dolayisiyla sigilleriniz tekrar edecek, yani bunu saklama sansiniz SIFIR.
Siz bebeginizi mecburen sezaryenle doguracaksiniz, bunu yuzde yuz emin olarak yaziyorum. Sigil / Hpv meselesi hicbir zaman sorun olmasa dahi gebeliginizde sorun olacak, bunu da yuzde yuz emin olarak yaziyorum.
Simdi siz bu adamla gozunuzu karartip evleniyorsunuz ya bakire olmadiginiz icin sizi oldurebilecek bir ailenin bireyi olarak, gebelik durumunda bundan yakayi siyiramazsiniz hic mumkunu yok.
Erkekte hpv uykuya gecer ve hatta yok olur, cunku bagisikligini koruyabilir olene dek, dolayisiyla mustakbel esinizi "belki senden gecmiştir" diye kandiramazsiniz, adam bilmeyecek mi hpv taşımadığını? Mumkun mu sizce bu?
Yokus asagi gidiyorsunuz diye buradaki kadinlar size bas bas bagiriyor, bu isten kurtulamazsiniz, mumkunu yok.
Konu bekaretiniz DEGIL, konu tasidiginiz hastalik sebebiyle basiniza mutlaka gelecek olanlari saklayamayacak olmaniz.
Lutfen caniniz tehlikedeyse madem durumu idrak edip vazgecin bu gorucu eş adayindan.
Hirgur cikartin, kadin kaprisi yapin, biktirin kendinizden ayrilin ya da ayrilmasini sağlayın.
Daha sonra kendi sececeginiz adamla evlenin ya da hic evlenmeyin.
Ateslere yuruyor, korkmuyorsunuz, farkedin artik.