- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İntihar falan etmezsin sen, seviyosun bu hayatı. Kafa da zehir maşallah.Ben bilmiyorum belki anlatırım belki ayrılırım belkide bisey soylemeden evlenirim ama gerçekten çok üstüme geliyosunuz ben zaten stresliyim hiç iyi durumda değilim intiharı düşünecek noktaya geldim burda dalga geçen insanlar var
Konu sahibi ilk sayfadan beri erkeklere bir şey yapmıyor diyorsun lütfen şu mesajı oku !Kişisel yorum değil uzman görüşü istiyorsanız Üroloji Uzmanı Doç. Dr Abdülkadir Tepeler’in yazısını okuyunuz
Doktor, HPV virüsü erkeklerde ağız-yutak bölgesi ve penis kanserlerine de sebep olur demiş, HPV vücuttan atılamaz demiş, genital bölgesinde siğil olanların partnerleri de bilgilendirilmeli demiş.
“HPV virüsünün sebep olduğu siğillerin yüzde 90 oranında cinsel yolla bulaştığını söyleyen Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Abdulkadir Tepeler, “Küçük kaçamaklar, korunma ile önlenemeyen bu virüs nedeniyle ailelerin dağılmasıyla neticelenebiliyor. Bu hastalık, ikili ilişkilerde güvensizlik, boşanmalar ve ailelerde ciddi sorunlara yol açıyor” dedi.”
“HPV erkeklerde yalnızca siğil yapmakla kalmayıp, orofaringeal (ağız-yutak) bölgesi ve penis kanserlerine de sebep olmaktadır. Erkeklerde penis kanserlerin ise yüzde 50’ye yakınının HPV ile ilişkisi gösterilmiştir. Şimdiye kadar rahim ağzı (serviks) kanseri ile ilişkisinden dolayı kadınlarda daha çok önemsenirken, son 20 yıldır erkeklerde de sıklığındaki artış ve olası sonuçları nedeniyle ciddi yaklaşılan bir hastalık haline gelmiştir. “
“Siğilleri ortadan kaldırıp fiziksel ve kozmetik iyileşme tedavideki amacımızdır. Ancak HPV’nin vücuttan atılamayacağı, tekrarlama riskinin olduğu unutulmamalıdır. Herkes için geçerli standart bir tedavi yoktur.”
“Genital bölgesinde HPV tespit edilenlerin partnerleri de bu konuda uyarılmalı, bilgilendirilmeli ve mutlaka ürolog veya jinekoloğa muayene olmalıdır.”
Kaynak: Boşanmaların sebebi HPV virüsü
Bu da mümkün tabi. Ama bir adamın hatta sonrasında başka kadınların hatta ve hatta iş oraya varırsa (ki bence ilk gece bitecek) kendi çocuğunun sağlığını riske atabiliyor olmasını aklım almıyor. Cehalet cehalet deyip duruyor,
Ceylan diye bir üye vardı sanki. Anlamaz nasılsa diye aynısını yapmıştı sahi. Hatta sonra konu açmıştı anladı ne yapacağım diye. Bir daha dönmedi. Hala merak ederim hakikaten ne oldu li ona?Ayşenur bak sana tek diyeceğim şey şu ki adam geçmişte kulüplere gitmiş takılmış kendinden hastalık gelmediğini nereden bilecek diyorsun ya, canım benim eğer biraz olsun eğitimli bir adamsa senden önce siğili olmayıp senden sonra siğilinin olduğunu+senin bakireyim yalanını+kan gelmemesini vs vs bir yerde fark eder.
Neden mi ? Çünkü cinsel ilişkisi olan insan zaten siğil gördüğü an artık mağarada yaşamıyorsa hpv yi düşünür ve senden sonra olması dikkatini çeker. Mükemmel rol yaparsın kandırdım dersin, herkes kanamıyor dersin ancak bu platform neler gördü gerçekten bakire olduğu halde kanamadığı için eşiyle hastaneye gidecek olan kız vardı öyle bir durumda doktora mı rüşvet vereceksin ?
Aklın yolu bir, aileler duymasın diyorsun ancak evlilikten sonra ortaya çıkarsa bir daha iki yakan bir araya gelmez ortalık cehenneme döner senin ve ailen için. Hadi kendini önemsemedin en azından insan babasına bunu yapmamak için riske girmez. Sen söyleyemeyeceğin bir ortamda yaşadığını söylüyorsun o ortamda Babana söylenecek laflar dua ette adamın kalbine inmesin.
Adını hatırlamıyorum ama ben de öyle bir üye hatırlıyorum. Yaşadıkları ortam için buna sürükleniyorlar ancak bilmiyorlar ki ortaya çıktığında yaşadıkları ortam sebebiyle kat kat daha kötüsünü yaşayacaklar.Ceylan diye bir üye vardı sanki. Anlamaz nasılsa diye aynısını yapmıştı sahi. Hatta sonra konu açmıştı anladı ne yapacağım diye. Bir daha dönmedi. Hala merak ederim hakikaten ne oldu li ona?
he sahtekarlık mübah oldu yaniEvet ben çok stres yaptığım için sürekli tekrarlamis doktor stresi bırakıp bağısıklığına dikkat edersen zaten vücuttan atacaksın daha 25 yaşındasın 30 yaş altı virüsü kolaylikla atiyo vucuttan dedi
ne kadar iğrenç tabirler bunlarsence mikilmiş kukuyla ,mikilmemiş kuku bir olur be güzel kızım
Kendi şeyinden bi haber bir kadın daha maalesefne kadar iğrenç tabirler bunlar
ne kadar iğrenç tabirler bunlar
O amaçla söylemedim ayrı bir polemik olmasın konu sahibi ısrarla anlamamakta ısrar ediyor ama ilişkiye girilince belli oluru anlatmak istedim başka bir anlamı yokKendi şeyinden bi haber bir kadın daha maalesef
Yoo olmaz helede düzenli ilişkisi yoksa kanamıyor diye zaten sorun yaşayacak konu sahibide o korkuyla herseyi söyleyecek bence zaten yoksa jinekolog olmadığı sürece bu anlama işi zorO amaçla söylemedim ayrı bir polemik olmasın konu sahibi ısrarla anlamamakta ısrar ediyor ama ilişkiye girilince belli oluru anlatmak istedim başka bir anlamı yok
Biz hpv konuşuyoruz . Hani hayati riski olan bir hastalık. Konu bir şekilde kuku ya nasıl dönüyor yahu? Mikilip mikilmemek ne iğrenç tabirler öyleKendi şeyinden bi haber bir kadın daha maalesef
konu sahibi şimdi daha da güç aldıYoo olmaz helede düzenli ilişkisi yoksa kanamıyor diye zaten sorun yaşayacak konu sahibide o korkuyla herseyi söyleyecek bence zaten yoksa jinekolog olmadığı sürece bu anlama işi zor
O konu başka güç alır almaz bilemem biz zaten ne dersek diyelim gidip evlenecek kendi düşen ağlamazkonu sahibi şimdi daha da güç aldı
ne kadar süre birlikte oldu bilemem ama sırf bunlara güvenip çok tehlikeli sularda yüzüyor ve bildiğin bir yalanın üzerine evlilik inşa ediyor hastalık da bonus hem de
Şu siğil nasıl birşey hala bakamadım ya netten.fondotenle kapatılır mı kapatılmaz mı meraktayımO konu başka güç alır almaz bilemem biz zaten ne dersek diyelim gidip evlenecek kendi düşen ağlamaz