Bakire oldugum için terkedildim :(

Bence kurtulduğuna şükret beraber olup bıraksaydı daha mı iyi olurdu? Şanslıymışsın. Hiç ağlama sevin çok sevin hatta.

Kızım hiç üzülme öyle birilerindende aşk ve sevgi evlilik falan ümitinede girme, bunların amacı ilişki

yatma esnasında oldu bu bana teklif ettı ben senden cok hoşlandım ve beraber olmak istiyorum dıe fakat ben bakireydım

Nasıl ya belirttiğim yeri açıklar mısın? İlk görüştüğün anda senden cinsellik istiyor ohaa
yaa valla ar edep kalmadı artık

simdi bu konuya güler misin ağlar misin. bencede diğer arkadasların dedıgı gıbı üzülecegine kurtulduguna sevın cunku ilk anda bunu ısteyen bır ınsandan sana ne hayır ne fayda nede sevgı gelır adamın dusuncesı farklıymıs senle ılgılı anlayamadın mı..(allahım bugun şoklardayım ya gorduklerım okuduklarımla....)

Eskiler verdiğin aldığın karşı gelmiş derler ya aynen öyle. Hiç üzülme. Sevin hatta. Hemen göstermiş kara yüzünü. Sen tertemiz halinle seni gerçekten önce kalbi duygularıyla sevecek, saçının tek teline dokunmaya kıyamayacak biriyle güzel bir aşk yaşamaya layıksın. Arama, bekleme. "O" seni bulacaktır.

Açıkçası sevindim canım
İyi ki olmamış,amaç başkaymış belli
öyle bişey yapsaydın da seni terkedebilirdi
sonra da ağlardın ben napacağım diye
Bizim toplumumuz henüz bunları kaldıracak durumda değil
yıkılamaz bir tabu oldu gitti
o yüzden kurtulduğuna şükret!!!

Sen şimdi buna üzülüyor musun? Verilmiş sadakan varmış senin de adam rengini baştan belli etmiş. Zaten niyeti seninle uzun ömürlü bir ilişki yaşamak, aşk, sevgi vs.. olsa daha tanışmanızın ilk günü böyle bir teklifle gelir mi? Belli ki adam gününü gün edecek güzel bir kız arayışı içinde (zor beğenen biriymiş ya bir de ukala demek istiyorum) seni de beğendi aklı sıra anlaşıyoruz ayaklarına yatıp istediğini aldıktan sonra seni peşinde süründürecekti. İyi olmuş niyetini baştan belli etmiş de Allah seni daha beter üzüntülerden korumuş, hiç üzülme, takma kafana. Kurtulduğuna da sevin. Allah hep hayırlı insanlar çıkarsın inşallah karşına.

Aman sterilcim boşver tamam hoşlanmışsın, sevmişsin bir anda hemde böyle bir sebeple ayrılmak cok saçma ve acı gelmiş. Ama inan bu tür üzülmeleri bile seveceksin bir süre sonra... Belli ki sevgiye aşka çok değer veriyorsun. Umarım seninle aşkını paylaşmadan yatağını paylaşmak isteyenlere pabuç bırakmazsın... Sen o seni bıraktığı için değil,sevgiyi bilmediği için üzül sadece.. Üzülmeyi de sev tatlım... Çünkü insan sadece mutluluktan yaratılmadı... Hala üzülmeyi becerebildiğin için sevin tatlım....Hala insan kalabildiğin için....

ne kadar değişti artık insanlar hem sen niye üzülüyosun beraber olup ortada bırakılsaydın dahamı iyiydi sana zorla sahipte olabilirdi verilmiş sadakan varmış

Yok artık!! Sen şimdi bu durumundan da utanç duyuyorsundur kesin..

Dua et ki terketmiş gerçekten seven bir insan sana bunu bile teklif etmezdi ki ben senin yerinde olsam o an da buz gibi olurdum.. Hem ilk günden daha doğru düzgün tanımadığın bir insanla yatmak da neyin nesi?

Amacı bellyimis daha ilk andan cinsellik teklif etmis utanmadan daha birbirinizi ne kadar tanımıssınız ki!
Senin bakireyim demen bile yanlıs bence cinsellige karsı olmak degil bu ilk anda düsünülecek sey degil sadece..

şimdiye jkadar hep kendını asık olucagım adama saklıyordum dıyen bırının ne kadar aklı basında bir kız dıye dusunrken ,cumlenın sonunda ''terkettı benı dıe cok uzuluyorum'' dedıgınde yanldıgımı gordum .tatlım oncelıkle kendını asık oldugu adama saklayan bırı olarak ,daha ılk gunden senden boyle bır beklentı bekleyen bırı ıcın uzulmek kendı degerlerıne ve kendıne saygısızlık yapms oluyorsn .bellıkı senı bu sebebden terketms ,ve o da okadar acemı capkınmskı pat dıe yuzunu gosterms ,sen dua etmelısın kı degerlerıne zarar vermesıne ızın vermemssn .sen ızın verms olsaydın ztn ,bugun terketmesede emın ol 1aya kalmaz terkedıcektı ztn cunku onun amacı bellı.. daha ılk gunden cıftlıge davet etmıs.cocugun sana ınanmaması da normal ,cıftlık teklıfını kabul edıp cıftlıge gıtmendır.ustelık daha ılk gunden o cıftlıkte bulunman ,bu ask degıldır cnm .

Sakin bana kizma canim ama, bence o bir bahaneyle senden ayrilmak istedigi icin bu sözleri söyledigini düsünüyorum.
Yani ne yapsam ne yapsamda kalbini kirmadan yani seni begenmiyorum diyecegine bu yöntemi uygulamistir diye düsünüyorum.
Yoksa seven erkek, degil bakire, bakire olmayanla bile evleniyor yeterki sevsin.

Son düzenleme:
niye kendine gelemiyomuşsun kendinle gurur duy seni bakiresin diye terk etmiş bu adamın ne isteddiği beli olmuş işte ikide göbek at bence böyle birinden kurtuldum diye

Dediklerinin hepside yalanmış büyük bir bela atlatmışsın geçmiş olsun zararsız kurtulmuşsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…