bakire olmadığım için terkedildim :(

zaten adam askerden gelır gelmez istanbula yerleşmeyı düşünüyodu nefret edıodu bursadan ve hep öle dıodu ben gıtcem etcem ve bunu yanımda sölüo e ben dıyınce hee evt dıodu

eee o zaman daha ne kuzum .. ne üzüyosun kendini..

canım ya...kendini aşk istiyorum aşk istiyorum diyerek fazla inandırmışsın,doğal olarak böyle bir durumla karşılaşınca garip geldi sana.ve bu yüzden üzülüyosun..aranızda hiç bir şey geçmemiş çok şanslısın..hem zaten bakire olduğunu duyunca adam üstüne kalıcanı falan düşünüp dokunmamış..ay içimden o kadar küfretmek geldiki azgın teke sendromu geçiriyo sanırsam..

neyse allahın sevgili kuluymuşsun annen seni kadir gecesi doğurmuş yavrum/güzin abla:27:

yüzüme bıle bakmadı yaaa evt dıyorum ya dokunmadı bıle dokunmayı bırak öpmedı bile

'keşke henüz ilk görüşmenizde onunla aynı çatıda olmasaydınız.Yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum fakat tanımadığınız güvenmediğiniz biri ile üstelik ilk görüşmede aynı çatı altında kalmak her açıdan çok riskli.

geçmiş olsun.

'keşke henüz ilk görüşmenizde onunla aynı çatıda olmasaydınız.Yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum fakat tanımadığınız güvenmediğiniz biri ile üstelik ilk görüşmede aynı çatı altında kalmak her açıdan çok riskli.

geçmiş olsun.

haklısın zaten burdan nıyetı bellı zaten adamda nıyet olsa dısarda bulusalım başbaşa olalım derdı ben hep bu saf nıyetımden hep bu aptallıklarım yüzünden üzülüyorum kanıyorum ınanıyorum ınsanlara ve her defasında böle ipten dönüyorum allah hepsının pis yüzünü bana göstermeden bıraktırmıo

yüzüme bıle bakmadı yaaa evt dıyorum ya dokunmadı bıle dokunmayı bırak öpmedı bile

ee hem onları söyleyip.."neyse olsun bakalım öpelim bu seferlik" deseydi ne olucaktı?
seni gerçekten sevdiğini mi göstericekti..

canım bırak bunları düşünme artık..en başından gerçek yüzünü görmüşsün..her şekilde hayatından çıkar onu irtibatı kes..çok yanlış bi adam..bırak kendine göre tek gecelik kızlar bulsun sen öyle biri olmadığın için şükret..umarım tam istediğin gibi tertemiz bir aşk bulursun..boşver..

ben sevgılımle beraber olmak zorundamıyım büyük bi aşk olur sevgı olur ozaman bişe demıcem ama böle yatmadan başlamayan bi ilişki.. cok karsılastım ve artık nefret edıyorum hepsinden

incir reçeli die bir film var.. adam dokunmadan seviyo :) bırakın arkadaşlar öpme ile bilmem ne ile sevgi olmazz.. :)

Neye Üzüldün Anlamadım..:44:
Böyle Aklı Uçkurunda Olan Bir (Adamdan Demeyeceğim Adam Değilmiş) Heriften Ayrı Düştüğün İçin mi?:27:
Bence Sen Kurtulduğuna Sevin Canım.. :70:

ee hem onları söyleyip.."neyse olsun bakalım öpelim bu seferlik" deseydi ne olucaktı?
seni gerçekten sevdiğini mi göstericekti..

canım bırak bunları düşünme artık..en başından gerçek yüzünü görmüşsün..her şekilde hayatından çıkar onu irtibatı kes..çok yanlış bi adam..bırak kendine göre tek gecelik kızlar bulsun sen öyle biri olmadığın için şükret..umarım tam istediğin gibi tertemiz bir aşk bulursun..boşver..

[/Q
cok sogudum inan 1 senedır kımse olmadı hayatımda ve artık uzun bi süre daha istemıyorum çünkü klişe olucak ama hep ama hep üzülen ben oluyorum

ben sevgılımle beraber olmak zorundamıyım büyük bi aşk olur sevgı olur ozaman bişe demıcem ama böle yatmadan başlamayan bi ilişki.. cok karsılastım ve artık nefret edıyorum hepsinden
'belliki yanlış insanlarla karşılaştın inana bana hepsi öyle değil.dilerim helal süt emmiş biri çıksın karşına.

benımde aklıma o film geldı haklısın herşey o degıl

tabi zamanı gelince yeri gelince olucak bunlar ama doğru kişi ile :) böyle yapmış olmak için değil.. gerçekten sevdiğin için.. yoksa bu en güzel anını ilerde bir hata olarak anımsarsın benden söylemesi :) :26:

'belliki yanlış insanlarla karşılaştın inana bana hepsi öyle değil.dilerim helal süt emmiş biri çıksın karşına.

inancımı kaybettım her defasında bu son olsun dıyorum ınanıyorum ve yıne aynı şekilde bıtıo 3 gündür aglıyorum hemde hıckıra hıckra bu degıl sebep tabı bu adama degıl yaşadıklarıma annemle dertleşiyorum mutsuzum anne cok mutsuzum dıyorum kadın bana soruo neden cvp da veremıyorum cok sevdıgım adam benı terkettı 1 sene önce gecen ay gıttı evlendı o kadar cok seyler gördüm yaşadım ki lanet edıyorum cok mutusuzm evt coook:5:

diyorum ki acaba ben onunla o gece beraber olsam gercekten bana aşık olurmuydu severmıydı o gün onları düşündüm işte salak gibi

ah be tatlım ya.beterin beteri var inan bana.herkes neler neler yaşıyor.en azından düşün ki kimseye kendini kullandırmamışsın.bunun gururunu yaşa.üzülme.demesi kolay tabi ama.anlıyorum seni.ama ben inanırım çok mutsuz olan insanlar bigün çok çok mutlu olurlar.dua et.olumlu düşün.kendini de hırpalama yeter...

ah be tatlım ya.beterin beteri var inan bana.herkes neler neler yaşıyor.en azından düşün ki kimseye kendini kullandırmamışsın.bunun gururunu yaşa.üzülme.demesi kolay tabi ama.anlıyorum seni.ama ben inanırım çok mutsuz olan insanlar bigün çok çok mutlu olurlar.dua et.olumlu düşün.kendini de hırpalama yeter...

hep içimde bu var işte etrafımdakı arkadaşlarımda öle sölüo sen hep cok ii insanla karsılascaksın buna innaıyorum dıolar bende düşünüyorum bu kadar cok çekmemim illa ki bi mükafatı vardır allaha da hep dua ederım geceleri allahım lütfen hayırısz insanları karşıma cıkarma dıe ama nedense her defasında da nerde işe yaramaz insan var cıkıo karsıma

Ucuz kurtulmuşsun...:30::30:
O adamla bir daha karşılaşırsan bence kaç derim...:4::4:
Adamın niyeti çok açık neye üzüldün anlamadım sevinmelisin bence böyle bir insandan kurtulduğun için

Ucuz kurtulmuşsun...:30::30:
O adamla bir daha karşılaşırsan bence kaç derim...:4::4:
Adamın niyeti çok açık neye üzüldün anlamadım sevinmelisin bence böyle bir insandan kurtulduğun için

ne bilim kaptırdım işte kendimi 10 gün yıne hayal kırıklığı olunca ki böle bi sebepten olunca daha bi koydu :2:

Back
X