Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o çocuk ne sanmışki seni hemen 1 gecede yatağa atılacak bi kız sanmış galiba iyiki birlikte olmamışsın olsaydın gene terkedecekti bence senin için hayırlısı olmuş hiç üzülme ağlama biraz iyi niyetlisin ve bu yüzden üzülüyorsun ama erkek milletine güven olmaz seninle birlikte olsaydı severmiydi aşık olurmuydu bence olmazdı asıl cinsellik olmadan insanlar masum bi şekilde sevebilir aşık olabilir cinsellik çok çok sonra gelmeli bence ilişkilerde bunun aklı ordaymış demek ne güzel vicdanlı çıkmış gene bence üzülecen şükret yaşın kaç bilmiyorum ama herşeyde bi hayır vardır doğru insan karşına çıkınca mutlu olucaksın ama mutlu olmak istiyorsan biriyle değil kendi kendine mutlu olmayı dene başkası seni senin kadar mutlu edemez
zaten yarın uzun bi tatile cıkıcam onun sonrasında da kpss ye hazırlık sürecim başlıcak bu son yaşadıklarımda bana hedeflerımı gercekleştirmem için bi kamçı oldu hırslandım aşk meşk istemıyorum hayatımda en azından 1 sene
e höst yaaa
bu adama ancak bu yakışır
ağız dolusu bir höst daha
hiç kızmadım, küçümsedim. ya insanlıktan nasibini almamaış ya da bu nasibi kaybetmiş.
senin üzülmene neden olan ise; hislerinle oynanmış olduğunu düşünmen.
fakat durum öyle değil. adam senin fikirlerinle kendi fikirlerini aynı paralelde görmüş. bir şeyler paylaşırız, yürürse yürür mantığına sahhip biri.
senin de böyle düşündüğünü zannetmiştir eminim.
ve senden fiziksel olarak hoşlanmış sadece.
tüm bunların neticesinde; yıllar sonra bile aklında kalabilecek ender insanlardan birisin sen. dumura uğramıştır kesinlikle.
üzülmene hiç gerek yok. bir süre sonra mantığın devreye girecek ve daha iyi hissedeceksin.
Allah seni (ve hepimizi) her zaman böyle korusun..
yasım da küçük degıl sonucta 26 yasındayım beceremıyorum mutlu olmayı yapamıyorum kaç gündür düşünüyorum ve elimden hakkaten bişe gelmıo
Bence hata nerede bılıyormusun... Sabaha kadar çiftlik evinde olmanda... Sabaha kadar dısarda olan bir kızın bakire olmayacağını her erkek düşünür. Düşünmesi de çok normaldir... Çünkü ancak özgür olan, ailesinden korkmayan bir genç kız sabaha kadar dısarda gezer. Gerçek bir aşk istiyorsan ve evlilik yapmak istiyorsan (26 yasındasın bence yavaş yavaş zamanı) karsındakı erkeğe çok fazla özgür oldugunu belli etmemelisin. İmkanın olsa bile kendini frenleyip belirli saatte evde olmalısın. Kendini frenlemessen, bu tarz seyler hatta daha beterleri basına gelebilir. Bir erkeğin seninle ciddi düşünmesi için aile düzenini öne sürmelisin..Hiçbir erkeğin sabaha kadar dısarıda olan bir kız için "ciddi" düşüneceğini zannetmiyorum. Ayrıca, bakire oldugun için mutlu olmalısın. Senin için bakireliğin önemli olmadıgını, sevdiğin insanla birliktelik yasıyacağını söylemişsin. Bence yanlıs... Sevdiğini zannedip birlikte olursan, sonunda da ayrılırsanız olan gene sana olur.. Bence evlenince yaşamalısın, çünkü her erkek evleneceği kızın bakire olmasını ister emin ol...Yanlıs anlama, bunlar benim düşüncelerim. Herkesin düşünceleri farklı olabilir,benim düşüncelerime karsı cıkanlar da olabılır. Ben sadece fikirlerimi yazmak istedim.. Ayrıca, bosuna üzülme canım ucuz kurtuldugun için cok sanslısın... İlerde hatırlayıp gülüp gececeksin emin ol...
şimdiye kadar kk da okuypta en çok güldüğüm yorumdur heralde..namus eve erken gelmeyle olmaz arkadaşım biz 4 arkadaşız sabaha kadarda gezerdk 2 kişi evlendi 2 kişide nişanlı..sabaha kdar gezen kızla ciddi düşünülr mü düşünlmez mi al sana örnek benim evden çıkınca 1 sat bile durmayp ezan okunmadan evine dönen arkdşm vardı üniyi kazanır kazanmaz bambaşka bi insan oldu..olay insanın içinde özgür olup olmamasında değil zaten kötü vakaların çoğu aşırı yasak konuş kısıtlanmış kızlardan çıkıyor..konu sahibi sevgili arkdşm bi kızın evlenene kadar on tane adamla o işe varana kadar her şeyi yaşayıp bakire olmasındansa sevdiğiyle ama tek bi adamla birlkte olmuş olması yeğdir..ama bu adam için demiyorum genel konuşuyorum bu adam aşk sevgi ciddi düşünecek adam değil ama bu senn suçun değil yalnz başına gtmemşsn zaten arkdşlarda varmış artı gideblrsnde hiçbirşey olmaz..bu tamamen o sapık dengesz adamın suçu iikide ayrılmışsınız dua et cidden..
Bu yorumun geleceğini bildiğimden, bana karşı çıkanların olacağını söylemiştim... Sen yorumuma istediğin kadar gülebilirsin. Namus elbette eve erken gelmekle olmaz, ama karsındaki erkeğe herşeyi verirsen o erkek seni elde etmek için çabalamaz... Sonra da Konu sahibi arkadasımız gibi, baslıklar acılır... Siz 4 arkadas sabahlara kadar gezmıs olabilirsiniz, bu beni ilgilendirmez. Ben düşüncelerimi söyledim.
ozaman genelleme yapmayacaksın arkadaşım..herşeyini verip vermediğini bilemezsn ki..artı çabalasada çabalamasada bir erkekle evlenecekse bir insan onun kaderinde vardr o değişmez yani...
Allahhh allahhhhhhhhhhhhhhh ben ona mı dedim herseyını verdi diye? Sabaha kadar dısarda olmak da bence hersey vermektir.. Belirli saatte evde olunsunkı, karsındaki insan özlesin.. Hem sen yarası olan gocunur misali neden bukadar yorumuma takıldın anlamadım yani... Düşüncem sana aykırı geldiyse, düzgünce dile getirebilirdin. Seninle tartısımayacağım, senin düşüncen sanaaa benım düşüncem banaaaa..............
anlamıyorsun demek istediğimi ki..neyse ben gülmeye devam ediyorumsanada saygım var tartışmicam hiç
![]()
ok. istersen sabaha kadar gülebilirsin.