Öncelikle başlık yanlış açılmış sanırım bakire olmadıgım için terkedildiğim diye başlık atılıp; bakireyim diye terk edildim şeklinde olay anlatılmış. Her görüşten ve düşünceden insanın olduğu bu platformda beni bir diğer şaşırtan olayda başlık atan kişinin yazısı konuşulur yada herkes kendince fikrini söylerken bir bakıyorum olay kişiselleşiyor bir anda ve olayın kahramanına yardım mı ediliyor o başlık altında tartışılıyor mu cidden anlıyamaz hale geliyorum.
Size gelince sevgili arkadaşım. Doğrularınızla yaşadığınız için sizi terkeden bir insanla eğer evlenmiş olsaydınız gelişen zaman içinde doğrularınızın tamamen yok sayılacağını ve evliliğin yada birlikteligin karşınızdaki partneriniz tarafından tek kişilik bir iktidara dönüştüğüne şahit olacaktınız. BU nedenle allah senden razı olsun yol yakınken gittin deyip el sallayın sevinçle ardından. Aman su falanda dökmeyin döner mazallah...
Size gelince sevgili arkadaşım. Doğrularınızla yaşadığınız için sizi terkeden bir insanla eğer evlenmiş olsaydınız gelişen zaman içinde doğrularınızın tamamen yok sayılacağını ve evliliğin yada birlikteligin karşınızdaki partneriniz tarafından tek kişilik bir iktidara dönüştüğüne şahit olacaktınız. BU nedenle allah senden razı olsun yol yakınken gittin deyip el sallayın sevinçle ardından. Aman su falanda dökmeyin döner mazallah...