- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Sanırım burada yazanların hiç biri sevgilileri ile birlikte olmuyorlar. Seversin, sevişirsin, mutluyum bu adamla bir ömür yaşarım dersen evlenirsin. Neyin kafası bu hata yaptım da seviştim falan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım burada yazanların hiç biri sevgilileri ile birlikte olmuyorlar. Seversin, sevişirsin, mutluyum bu adamla bir ömür yaşarım dersen evlenirsin. Neyin kafası bu hata yaptım da seviştim falan...
İyi de sevdiğin kişiyle sevişmek dünyanın en normal eylemi...
İyi de sevdiğin kişiyle sevişmek dünyanın en normal eylemi...
"Genişlik" oluyormuş bazılarına göre, ben iptal , ben vefat
Bu zihniyetteki insanlar sırf sevişebilmek için evleniyorlar demek ki.
Sözüm ona geniş değiller ya .![]()
Dogal zaten.Ne kadar genis insanlar olduk masallah... bu durumu cok dogal karsilayanlara şaşırıyorum hakikaten
Galiba benim yaptığım yorum birileri tarafından yanlış anlaşıldı...Zaten kendi kendime yaptığım değerlendirmede konunun içindeki kişileri bireysel olarak değerlendirmeden onlarla birebir görüşmeden acımasız bir yorum yaptım..Konu ile ilgili olarak yaptığım değerlendirme ve yorumumu özür dileyerek geri alıyorum..Mesleğmle ilgili olarak değerlendirme yapan arkadaşlarında bilgisi olması amacıyla söylüyorum..London school of medicine de psikiyatri bölümünde görev yapıyorum. Tıp konusu farklı birşeydir ahlak ve bakış açısı farklıdır.
Bölgede yaşıyorum ama Psikiyatri bölümü var mıydı ya orda? Ben diş hekimliği fakültesi diye biliyordum orayı. "London School of Medicine and Dentistry" den bahsediyorum. Websitelerinde de Psikiyatri ile alakalı birşeye rastlayamadım. Fakat doğrudur bilemeyeceğim..![]()
Kings college de değilim sevgili dedektif hanım...Imperial college of london dayım..Müsait olduğunuz birgün gelin çayımı için..Temmuz itibariyle ankarada olacağım.bilginize..
Çok haklısın valla , yüzde 5 neye göre kime göre, gerçekten böyle bi psikiyatrist olabilir mi hala hayret ediyorum yazık ya ne hale gelmişiz, insan kendi için yasamalı hayatta kendi tabuları olmalı mesela kimseye hesap vermemek gibi, kimse kimsenin gğnahını cekmeyecek, ayrılan kadına da başka gözle bakılır olmuş sanki evlşyken namuslu olunuyor, ayrılınca namus gitmiş mi oluyor anlamıyorum ya gerçekten de bu zihniyetten sıkıldım artık, her gün TV karsısında yüzlercesini görüyoruz ama onlar artist oluyor işteSöylediklerinize tamamiyle katılıyorum.
%5 gibi bir rakam verilmesi o kadar komik ki...
Ülkemizde namusu bir zar parçasından ibaret görmeyen beyinlerin çok çok daha fazla olduğunu ümit ediyorum.
%5 nedir yahu?
Konu sahibini daha fazla germeyelim bence.
Kendini bilen bir erkek bakireliği sorun etmez tıpkı biz kadınların "acaba benden önce kaç kadınla birlikte oldu" hesabı yapmadığı gibi.
Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez.
Bunu hata olarak adlandırmak da yanlış.
Paşa gönlü istemiş yapmış kime ne ??
Konu sahibi de dik durmalı bu konuda, kendine saygısı olan bir kadına her erkek saygı duyar.
Ha duymuyor mu, güle güle kapı orda.
Beni olduğum gibi kabul etmeyen biriyle evlenip de ne yapayım?
Bırak evliliği arkadaş bile olmam.
Aynen öyle bend ebelik okuyorum kızlık adı altında zara asla namus demiyorlar yani, aksine bunu böyle algılayan cahillere çok kızıyorlar, hiç bir tıpçı böyle sacmalamazBen de pek inanamadim psikiyatrist olduğuna, bize tıpçı hocalarımız zar olmayan kadınların yüzdesi de fazla, bu konuda çok yanlış bilgiler var toplumda diye anlatıyorlardı.
Günde farklı kişilerle diyalog halindeyim..Psikiyatristim..Yüzde 5 oranında kişi sizi bu halinizle kabul edecek geri kalanlarından büyük ihtimalle hakaret görerek sonu hüzünlü ve acı biten bir ayrıcalık yaşayacaksınız..Bence diyalog halinde konu konuyu açarak partnerinizin nabzını ölçün..Çünkü toplumda iyi görülen bir şey değil ve bu şekilde başlayan kadınların başka erkekleride deneyeceği şeklinde bir düşünce hakim..Yinede siz bilirsiniz derim..
Görüştüğümüz hastalarla yaptığımız değerlendirmeleri istatistiksel olarak değerlendirmeye alıyorum daha sonra konu ile ilgili araştırma yaparken o verileri kriter olarak kabul ederim.Nasıl bir toplumda yaşadığımızı halen fark edememişseniz bu sizin probleminiz benim değil..İkinci olarak ben bir akademisyenim sadece doktor olarak görev yapmıyorum..Bahsettiğiniz kimin eli kimin cebinde olan kesim toplumun çoğunluğunu yansıtmıyor.Şu bir gerçekki bahsettiğiniz kişilerin bir çoğu her haltı yedikten sonra bakire kız aramayı kendine vazife gören bir ahlaksızlık örneğidir.Her koyun kendi bacağından asılır diyebilirsiniz ama maalesef durum bu..Tıptaki doktorların ne düşündüğü kendini bağlar farkındaysanız arkadaşın sormuş olduğu soruyu eleştiri veya kınama olarak değerlendirmedim sadece bu konuda açık olmaktan ziyade karşıdkai kişinin tepkisini ölçmesini ona göre davranmasını söyledim.
Galiba benim yaptığım yorum birileri tarafından yanlış anlaşıldı...Zaten kendi kendime yaptığım değerlendirmede konunun içindeki kişileri bireysel olarak değerlendirmeden onlarla birebir görüşmeden acımasız bir yorum yaptım..Konu ile ilgili olarak yaptığım değerlendirme ve yorumumu özür dileyerek geri alıyorum..Mesleğmle ilgili olarak değerlendirme yapan arkadaşlarında bilgisi olması amacıyla söylüyorum..London school of medicine de psikiyatri bölümünde görev yapıyorum. Tıp konusu farklı birşeydir ahlak ve bakış açısı farklıdır.
Ne kadar genis insanlar olduk masallah... bu durumu cok dogal karsilayanlara şaşırıyorum hakikaten