Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilgilendirmiyorsa beni tiye almiyorsan cevap verme okuma gorme oyleyse
Zira ben sana geyik sohbetlerinde gececin dalganin burasi olmadigini soyluyorum
Bir aynı dilden konuşmuyoruz ya da birbirimizi anlamakta problem yaşıyoruz ya da ben anlatamadım. Benim anlatmak istediğimi anlamadınız. İyi günler gerçekten.

Vallahi anlamadım ki. İlişki yaşamış cahil bir kızcağız burayı okusa, bir sefer yaşadım uzun süre ilişki yaşamazsam demekki bakire olurum diye düşünür diye yorum yaptım ben. İnsanları yanlış yönlendirmek doğru değil. Yanlış mı düşünüyorum bilmem ama.
Simdide diyor ki ben kendi kendine onarir mi dedim eski haline doner dedim diyor
Hic bilmedigimiz konulara burnumuzu sokmasak keske..
Ikisi arasindaki farki bize soylesin oyleyse
Ilk alintiladigim mesajda zira cunku direk belli sure sonra eski haline donecegini soyluyor sayin jinekolog hanfendi
Her neyse girme cahille munakasaya demisler

Simdide diyor ki ben kendi kendine onarir mi dedim eski haline doner dedim diyor
Ilk alintiladigim mesajda zira cunku direk belli sure sonra eski haline donecegini soyluyor sayin jinekolog hanfendi
Lütfen okuyun. Vajina esnek değil midir hanımefendiler? Eski haline döner dedim. Vajina ve kızlık zarı aynı şey mi yahu?

Katılıyorum size. Zaten son yaptığı yorumu okuyunca kahkaha attım ve cevap bile yazmadım. Zaten normal ilişki sonrası bile normal haline dönüyor, öyle yıllarca beklemeye gerek yok ki. Konu sahibini önce avutur gibi 7 yıldır olmadıysa normale dönmüştür demiş, sonra dalga geçtim demiş, sonrada doğumda bile toparlıyor demiş. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Canim eski yorumlarini görmedim ama vajina ve kizlik zari tabikide ayni sey deil kızlık zari vajinanin girisi.vajina eski haline donebilir ama zar asla dönmez
Evet bende öyle söyledim eski mesajlarımda da vajina dedim zar demedim. Vajina esnektir belli bi süre ilişkiye girmedikten sonra eski haline gelebilir ama uzun süre ilişkiye girmezsen yeniden bakire olursun demedim.

Yorum yapmadan direk soruna cevap vereyim. Mutlu olan var. Benimle evlenmeyi istediğini söylediğinde uygun bir dille bakire olmadığımı, bu konuda ne bugün ne de yarın hiç bir açıklama yapmayacağımı söyledim. Saygı duydu. Bugüne kadar en ufak bir soru sormadı

Lütfen okuyun. Vajina esnek değil midir hanımefendiler? Eski haline döner dedim. Vajina ve kızlık zarı aynı şey mi yahu?
Ebelik öğrencisiyim,konuyu cevirdikçe cevirdiniz, vaginanın esnek olmasıyla eski haline dönmesi ne alaka, kızlık zarı ne alaka? Aynı şey değilse ona göre carptırmadan yorum yapın, lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın, önce kızlık zarının eski haline döneceğini söylemek istediniz şimdi de vagina,

Size sadece sunu söyleyim nasıl ,kulak zarı yırtılınca sağır kalıyorsunuz, durduk yere zar kendini onarmıyor sonuçta hymen de öyle bişey yırtılınca kendi kendini onarmıyor maalesef, ayrıca vagina vaginadır siz vagina derken neyi kastediyorsunuz ? Normal ilişki sonrası bile hemen eski haline dönüyor 7 sene beklemesine gerek yok bunun için

Merhaba Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi , sanirim seninle yasitiz ya da akraniz bilemiyorum, butun konularini okudum, bende cok duygusal biriymissin gibi bir izlenim biraktin, belli ki bundan kafaya takiyorsun. 23 yasindayim ve bakireyim, her ne kadar bize "evlenmeden once yapilmamali" fikri empoze edilse de ben bekaretin cok gereksiz bir dusunce oldugunu biliyordum ve daima evlenmeden once denemeye acik bir dusunce yapisina sahiptim, benim icin bekaret omuzlarimda bir yuk, yani ben senin kendi ozgurlugunu kazanmis, cinselligini yasamis bir kadim olarak goruyorum, ne mutlu sana. Senin bedeninin ustunde kimsenin hukum vermeye, kararlarini elestirmeye ya da seni bir "mal" olarak gormeye hakki yok, bu yuzden yaptigin bir hata degil. İsin dini boyutuna girmiyorum, her koyun kesin bacagindan asilir neticede.

Sana biraz kendi dusuncelerimden bahsedeyim, eskiden cinsellige cok kapaliydim, ilk opucuge bile cok anlam yuklerdim, nitekim sevmedigim biriyle ilk opucugumu yasadim ve "Amaan bunun icin mi ozel bir erkek beklemisim" kafasina girdim, sonra bakire olmayan arkadaslarim "Onu da ozel kilma gozunde, kiminle ilkini yasayacagini bilemezsin" dedi, yani anlam yuklemeyi biraktim. O yuzden bekarete anlam yukleme, tıbbi acidan bizi mikroplardan koruyan bir zar ve belli bir yastan sonra islevi de yok zaten, ben asil bu zara "El degmemis" damgasi yapistiranlarin agzina tukureyim. Neyse gel zaman git zaman flortlerim oldu benim, yakinlasmak istediklerinde hep "Beni basit bir kiz olarak mi goruyor?" diye dusunur dusunur, halbuki kadinlarin da hakki olan o cinselligi kendime canavar gibi gosterir, ayrilirdim. 1 Yillik Avrupa tecrubem oldu, karsimdaki erkekler cok saygili,Turk erkekleri kadar bencil "Yapayim bitsin" ya da "Ben tatmin olayim" cilardan degildi, yuzeysel iliskilerimi orada yasadim, bir cok kez kaybetmeyi ve ozgur olmayi istedim ama hamile kalirsam, cinsel yolla bulasan hastaliklar olursa, bu durumda bu ihtiyaclarimi cozecek maddi gucum olmadigi icin yapmadim. Eger calisan ve kendi ayaklari ustunde duran, hamile de kalsa cocugunu doguracak duzeyde olan bir kadin olsaydim ti ye almazdim, kaybederdim.

Simdi, gelelim sana, 7 yillik iliskinde bastan soylememen buyuk hata olmus, erkenden bunu dile getirmeliydin, belki adam bu duruma karsi? En azından o zaman bitsin degil mi? Simdi karsi cikarsa 7 yillik emek, sevgi ne olacak bir dusun. Yaptigini bir hata olarak lanse etme karsindakine, oyle yaparsan o da seni ezer, herseye ragmen guclu dur, "İstedim ve yaptim" de, kesinlikle diktirme, kandirmaya basvurma, acik acik konusmani tavsiye ediyorum sana. Ayrica, isin gucun de yerinde herhalde, neden bu kadar korkuyorsun? Ekonomik ozgurlugu olan birisin belli ki, sozunun gecmesi lazim, degil mi? Kolay gelsin.

Not: Ayrica neden bekareti kaybetmeye bu kadar sıcak baktigimi sorarsan su BDV'deki konulari bi oku derim, bekarete oyle anlamlar yukleniyor ki evlenince aslinda hic birsey oldugunu anliyorsun, Turk erkeginin cogunlugu cinsel problemler yasiyor, sebebi baskilar, kadinlar istedikleri hazzi alamiyor cunku istedikleri gibi cinsellik yasasalar ya "Sen bunlari nerden biliyorsun, daha once yaptin mi?" gibi ithamlar, yapmayinca da yatakta "patates cuvali gibi" yatiyor ithamlari var. Yani ne yaparsan yap kadın olmak zor bu topraklarda. Erkekler cok bencil, yapayim bitsin kafasi, kadini tatmin etme yok, karsilikli herhangi birsey yok. Ayrica erkekler bakire alsa da aldatma var, kufur var, dayak var, hersey girla... Ayrica erkeklerin bu kadar bekarete onem vermelerinin tek sebebi digerleriyle "kiyaslanmamak"

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebelik öğrencisiyim,konuyu cevirdikçe cevirdiniz, vaginanın esnek olmasıyla eski haline dönmesi ne alaka, kızlık zarı ne alaka? Aynı şey değilse ona göre carptırmadan yorum yapın, lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın, önce kızlık zarının eski haline döneceğini söylemek istediniz şimdi de vagina,

Size sadece sunu söyleyim nasıl ,kulak zarı yırtılınca sağır kalıyorsunuz, durduk yere zar kendini onarmıyor sonuçta hymen de öyle bişey yırtılınca kendi kendini onarmıyor maalesef, ayrıca vagina vaginadır siz vagina derken neyi kastediyorsunuz ? Normal ilişki sonrası bile hemen eski haline dönüyor 7 sene beklemesine gerek yok bunun için
Hayır. Anlatamıyorum. Ben vajina dedim kızlık zarı demedim. Kimseyi çevirdikçe çevirdiğim falan yok. Kızlık zarın eski haline döner mi yazmışım orda? Ben diyorum ki; VAJİNA ESNEKTİR İLİŞKİDEN BELLİ Bİ SÜRE SONRA GEÇİNCE ESKİ HALİNE DÖNER. ama arkadaşların anladığı; KIZLIK ZARI ESKİ HALİNE DÖNER. Ben kızlık zarı eski haline döner bakire olursun demedim. Ben yanlış anlattım sanırım. Bilgisiz olduğum falan yok merak etmeyin. Kendimden örnek vereyim. İlk ilişkimden sonra uzun süre ilişkiye girmedim (3 ay kadar.) daha sonra geçen haftalarda ilişkiye girdiğimde kendimi aşırı kastığım için tahriş oldu,kanadı ilişki sırasında da zorlandım. Ben bundan örnek veriyorum. Kızlık zarı eski haline döner demiyorum.

Hayır. Anlatamıyorum. Ben vajina dedim kızlık zarı demedim. Kimseyi çevirdikçe çevirdiğim falan yok. Kızlık zarın eski haline döner mi yazmışım orda? Ben diyorum ki; VAJİNA ESNEKTİR İLİŞKİDEN BELLİ Bİ SÜRE SONRA GEÇİNCE ESKİ HALİNE DÖNER. ama arkadaşların anladığı; KIZLIK ZARI ESKİ HALİNE DÖNER. Ben kızlık zarı eski haline döner bakire olursun demedim. Ben yanlış anlattım sanırım. Bilgisiz olduğum falan yok merak etmeyin. Kendimden örnek vereyim. İlk ilişkimden sonra uzun süre ilişkiye girmedim (3 ay kadar.) daha sonra geçen haftalarda ilişkiye girdiğimde kendimi aşırı kastığım için tahriş oldu,kanadı ilişki sırasında da zorlandım. Ben bundan örnek veriyorum. Kızlık zarı eski haline döner demiyorum.
Sizde kasılınca kanadı diye başkasında da öyle olacak bir şey yok , bekarsınız herhalde, düzenli bir ilişkiniz olsaydı anlardımdın anlatmak istediğimi, 3 ay sonra kasıldı kanadı diye vagina eski haline dönmez, belki bir sağlık probleminiz vardır o yüzden kanamstır vagina tahriş olup ilişki sırasında kolay kolay kanamaz.

Aynada kendi yüzünüze bakarak söyleyemeyeceğiniz şeyleri yapmayın.Ancak o zaman vicdanınız rahat bir şekilde yaşamınıza devam edebilirsiniz.Bu bağlamda gerisini siz düşünün , sevgilinizi tanıyan sizsiniz.Burda herkes kendi bakış açısıyla yorumlar , kimisi dindar , kimisi atesit , kimisi yobaz , kimisi açık fikirli...Senin hayatın sana özel.Konuyla ilgili yorumum da , kadının cinselliğini tabu haline getiren bir insanla kadın ya da erkek fark etmez pek muhatap olmazdım galiba.Tabii bu benim yorumum.

Sizde kasılınca kanadı diye başkasında da öyle olacak bir şey yok , bekarsınız herhalde, düzenli bir ilişkiniz olsaydı anlardımdın anlatmak istediğimi, 3 ay sonra kasıldı kanadı diye vagina eski haline dönmez, belki bir sağlık probleminiz vardır o yüzden kanamstır vagina tahriş olup ilişki sırasında kolay kolay kanamaz.
Yav ben anlatamıyorum sanırım. Kan geldikten sonra kendim jinekoloğa gittim. Zorlandığın için kan gelmiş olabilir dedi. Çünkü ilişki sırasında kendimi çok sıktım zar zor ilişki gerçekleşti. Daha sonra hatta smear testi istedi onda da herhangi bir hastalığım çıkmadı yani. Ben bende öyle oldu diye örnek verdim.

Seks vajinanın şekline zarar vermez
Vajina seks sırasından iki katı derinliğe ulaşabilecek kadar esnektir ve cinsel ilişkinin ardından eski şekline döner. Erkeğin penis boyunun büyüklüğü ya da fazla seks yapmak vajinanın şekli üzerinde kalıcı bir değişikliğe neden olmaz. Ancak yaşla birlikte ve bazı kadınlarda doğumdan sonra vajina eskisi kadar sıkı olmayabilir. Bu durumu önlemek için düzenli kegel egzersizleri yapılabileceği gibi, sonrasında lazerle vajina daraltma operasyonları da denenebilir.

Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorum :KK43: tepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Ben evlenip boşanmıştım onu bile herkesten saklıyordum.
Ama şimdiki kocama ilk buluşmada söyledim.
Hiç sorun etmedi, evlendik, çok da mutluyuz maşallah

Canım sen karaktersizlikle karıştırma benimkini. Ben yalan söylemeyeceğim ama anlatmayacağım da o günün ertesi günü yüssüz gibi "kan gelmediiiiiğğğ" soracağını da sanmıyorum. Bi sohbet esnasında sorarsa elbetteki anlatırım. Ama durup dururken "ben bakire değilim ona göre evlenelim ha" demem.
Bence is evlilige yururse sevgilin bi konu acip sorabilir :/

Birlikte olduğunuz adamın yapısını bilmiyor musunuz? Bakın ben 21 yaşında bakireyken bir adamla tanıştım. İkinci görüşmede belli etti kendini. "Öyle herkesin ellediği kadından eş olmaz" gibi talihsiz bir cümle kurdu. "beni çok ellediler anacım ben eş olmayayım sana" deyip başlamadan bitirdim. Bakireydim ama böyle kadını mal gibi gören bir adamla olamazdım. Hatta teyzemin tanıdığıydı ayrılma sebebini söyleyememiş utancından haspam.

Diyeceğim o ki bence siz gayet bilirsiniz sevgilinizin bu konuya nasıl baktığını. Her şeyin açıkça konuşulduğu bir zamanda yaşıyoruz. Kaldıramayacak bir tipse zaten söylemeden ayrılın. Yok sorun etmeyecek biriyse söyleyin tabi ki. Lakin söylerken "ben bir hata yaptım yiğidim" ezikliğiyle söylerseniz, bunu bir ömür sorun eder normal görse bile. "bugüne kadar söyleme gereği duymadım nihayetinde benim özelim ama ben bakire değilim haberin olsun" deyin.
Tam da aynı şeyi yazacaktım. Siz yazmışsınız.

Ne demek önemli olsaydı sorardı. Sorarsa söylersin sormasa söylemeye diye.
Kocam çıksa karşıma nisanliyken bile bakire değilsen kalk git kan benim için çok önemli deseydi, bakire halimle asıl sen defol derdim. Adam bunu nasil sorsun?

Bence kaldıramayacak adamlar evlenince ilk gece öğrenince kendini kandırılmış hissetme yüzünden zaten devam edemiyor. Cevremde bu yüzden boşanan 2 çift var. Ikisi de once soyleseydi kabul ederdim ama beni bu konuda kandiran, evlilik boyunca da kandirir guvenemem demisti. Nispeten de hak verdim. Olan kadına oluyor aslında o durumda. Evmis esyaymis dugunmus. Kadinlar yasiyor travmayi. Usulunce soylemeni tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X