Evlilik dışı cinsellik bana göre yanlış ama şu yazdıklarınız da gerçekten çoook eskilerde kaldı. Bakirelik herkese göre farklı değerdedir. Çeyiz, gerdek, çarşaf, düğün, dernek vs artık eskisi kadar önemli şeyler değil yaa... Tabi değer veren vardır ama şunu anlayın lütfen herkes aynı düşünmüyor. Bu söyledikleriniz yazılı, resmi ya da dini kural değil. Hele çarşaf olayı bana göre iğrençlik. Zamanında kızlar bu çarşaf yüzünden intihar edermiş. Bu bekaretlik olayları yüzünden kızlar tecavüzleri gizlerdi, hala gizleyenler vardır. Yazık yaa...
Konu ile ilgili de yine Dediğim gibi ben de evlilik dışı ilişki istemezdim ki olmadı da ama isteyerek ya da hatayla yapılmış anlık bir durum insanın hayatına mal edilmemeli. Benim ilişkim olmadığı halde kan vs gelmedi beb eşimden çok şaşırdım o ise gayet olgun karşıladı. İlişkin olabilirdi de ama olmadı diyorsun ki ben o lekeye değil sana inanıyorum dedi. O kadar geri kafalı olduğumu düşünmüyorsun heralde dedi ve adama tekrar aşık oldum ben. Tepki verseydi sanırım ayrılırdım. Bir gün bile konusunu da açmadı. Senin yerinde olsaydım konusu açılmadan söylemezdim ama ilk etapta çocuk felan düşünmez iyi korunurdum. İlk tepkisine bakar ona göre tepki verirse boşanırdım. Yani yalan söylemek de beni ömür boyu vicdanen rahatsız ederdi.