Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıklama yapmana gerek yok ona ne diyenlere de karşıyım, ne demek ona ne o kadar da değil bence. Tabi ki söyle açıkla ama bu yüzden seni istemezse hiç üzülme, düzgün biri değilmiş demek ki. 6 aydır biri ile birlikteyim, aramızda ne cinsel bir konu ne olay geçti, bakire olup olmadığımı asla bilmiyor ve evlenme teklif etti. Ben bakireyim ama yine de bu durum hoşuma gitti, takmıyor olması, beni o yüzden tercih ediyor olmaması.

Bence kabul etsede her kavganız da bunu kırıcı şekilde size yansitabilir. Çünkü erkeklerin geneli böyledir. :sinirli: o yüzden bence bunu hata yaptim gibi kendinizi suçlayıcı şekilde yansıtmayın. Böyle böyle bisey yasadim haberin olsun işine gelirse deyin:KK51:

Söylemek zorunda değilsin ona ne? Aklın varsa söyleme,gün gelir bir kavganızda yüzüne vurur üzülen sen olursun. Hem 7 yıl içinde başka bir ilişkiye girmediysen vajinan kendine gelmiştir eski haline dönmüştür. Biliyorsun ki her kızlık zarı kanamayabiliyor,esnektir diyip geçersin. Ama sakın söyleme. Yoksa ileride seni ezer kavgalarda yüzüne vurabilir.
Ben kendi kendini onaran bekaret hic gormedim , duymadim.

Ben orda yazık günahı dalga amaçlı söyledim hanımefendi anlamıyor musunuz? Kimseyi yönlendirdiğimi düşünmeyin lütfen,konu sahibinşn kendisi de bu mesajda yazılanların gerçek olmadığını anlamıştır merak etmeyin. Benim yorumum; ne olursa olsun söylememesi yerinde. 2. El muhabbeti mi yapılsın kıza karşı? Kızın sevgilisi modern olmayabilir bu durumu kaldırmayabilir. Anlatabildim mi? Ayrıca günah günah diye düşünseydim bende evlilik dışı çocuk sahibi olmazdım.

Siz vajinanın eski haline dönebileceğini söylüyorsunuz. Bunu mu dalga amaçlı söylüyorsunuz? Bugün bakire olmayan biri 5 sene ilişki yaşamasa bakire mi olacak? Güldürmeyin Allah aşkına. Zaten söylemesin ama bakire değilse değildir.

Siz vajinanın eski haline dönebileceğini söylüyorsunuz. Bunu mu dalga amaçlı söylüyorsunuz? Bugün bakire olmayan biri 5 sene ilişki yaşamasa bakire mi olacak? Güldürmeyin Allah aşkına. Zaten söylemesin ama bakire değilse değildir.
Evet dalga amaçlı söylüyorum canım. :) üniversite okuyorum aklım yitik değil. :)

diktrsem çok mu iki yüzlülük yapmıs olurum ya :KK43: ya doktora gidelim derse
Guzelim birini kandirmak ne derece dogru olabilir?
Evlenmeyi dusundugun insana bunu yapmak ne vicdana ne mantiga sigar.
Zaten seni istemeyecekse bir zar icin yol ver ama sirf o bakire istiyor diyede bu islemi yaptirip iliskine nifak tohumlari ekme

Ben kendi kendini onaran bekaret hic gormedim , duymadim.
Dalga geçtiğimi anlamak bu kadar zor mu allah aşkına? Konu sahibesi diktireyim mi diye soruyor bende ona karşılık bunu söyledim. Yorgan mı diktiriyosun söküğünü mü diktiriyosun diye sorarlar adama. Benim tavsiyem söylememesi ama kandırmak içinde diktirmemesi.

Evet dalga amaçlı söylüyorum canım. :) üniversite okuyorum aklım yitik değil. :)

Valla kusura bakmayın da diğer yorumda pek bir normal yazdınız. Zaten 7 yıldır ilişki olmadıysa vajinanın eski haline dönmüştür diye. Demekki konu sahibini tiye alarak yorum yazıyorsunuz ne acı. Ayrıca ben sizin canınız değilim. Hitabınıza dikkat ediniz.

Dalga geçtiğimi anlamak bu kadar zor mu allah aşkına? Konu sahibesi diktireyim mi diye soruyor bende ona karşılık bunu söyledim. Yorgan mı diktiriyosun söküğünü mü diktiriyosun diye sorarlar adama. Benim tavsiyem söylememesi ama kandırmak içinde diktirmemesi.
Bunu anlamak zor mu diye kendince firca cekerken karsindakine bdv konularinda dalgaya yer olmadigini bilmen gerekir o zaman.

Valla kusura bakmayın da diğer yorumda pek bir normal yazdınız. Zaten 7 yıldır ilişki olmadıysa vajinanın eski haline dönmüştür diye. Demekki konu sahibini tiye alarak yorum yazıyorsunuz ne acı. Ayrıca ben sizin canınız değilim. Hitabınıza dikkat ediniz.
Sizinde benim yorumuma karışma hakkınız yok diye düşünüyorum. Diktireyim mi diye sorması kendisine hakaret değil mi zaten? Birşey yapıyosan arkasında durmalısın onu düzeltmeye çalışmamalısın. Ki yaptığı hata değil o öyle görüyorsa bende böyle yorum yaptım. Siz benim canım olmadığınız gibi,benim yorumlarımda da sizi ilgilendiren bir şey olduğunu düşünmüyorum,sizin kullanıcı adınızı yazdığımı hatırlamıyorum siz orda kendi kullanıcı adınızı görüyor musunuz? Göremiyorum sanırım gözlerim bozuk. Ben konu sahibesiyle özelden konuştum zaten merak etmeyin.

Bekarete önem veren birisiyse sorun çıkarabilir. Açık açık demeden önce bu nabzını tıklayın bu konuda ne düşünüyor diye. Baktınız çok katı. Söylemeyin bosuna

Bunu anlamak zor mu diye kendince firca cekerken karsindakine bdv konularinda dalgaya yer olmadigini bilmen gerekir o zaman.
Ben kendisine özelden cevap verdim bana yazdı konuştuk. Yorumuma daha fazla karışmamanızı rica edeceğim. Kimse kimseye cevap vermek zorunda değil. Sizde benim yorumuma karışmak zorunda değilsiniz. Benim yorumumun sizi ilgilendireceğini düşünmüyorum

Bdv de dalga, alay turu sohbetler yasak zaten
Arkadas farkinda degil geyik sohbetleri bu dalgalaar icin var

Ben alay etmedim sohbet etmedim dalga geçmedim. Nabza göre şerbet verdim. Yazdığına yazdığı dilden cevap verdim. Olayın bu kadar büyütülmemesi taraftarıyım. Dalga geçtiğimi vs düşünüyorsanız lütfen daha önceki yorumlarıma bakınız. Dalga geçmiş olsam zaten banlanırdım değil mi?

Sizinde benim yorumuma karışma hakkınız yok diye düşünüyorum. Diktireyim mi diye sorması kendisine hakaret değil mi zaten? Birşey yapıyosan arkasında durmalısın onu düzeltmeye çalışmamalısın. Ki yaptığı hata değil o öyle görüyorsa bende böyle yorum yaptım. Siz benim canım olmadığınız gibi,benim yorumlarımda da sizi ilgilendiren bir şey olduğunu düşünmüyorum,sizin kullanıcı adınızı yazdığımı hatırlamıyorum siz orda kendi kullanıcı adınızı görüyor musunuz? Göremiyorum sanırım gözlerim bozuk. Ben konu sahibesiyle özelden konuştum zaten merak etmeyin.

Burası açık bir platform. Siz de benim yaptığım yoruma karışamazsınız. Kaldı ki bir çok kişi "bekaret kendi kendini onarmaz" şeklinde yorumunuzu tezat yorum yaptı. Size iyi günler.

Ben kendisine özelden cevap verdim bana yazdı konuştuk. Yorumuma daha fazla karışmamanızı rica edeceğim. Kimse kimseye cevap vermek zorunda değil. Sizde benim yorumuma karışmak zorunda değilsiniz. Benim yorumumun sizi ilgilendireceğini düşünmüyorum
Ilgilendirmiyorsa beni tiye almiyorsan cevap verme okuma gorme oyleyse
Zira ben sana geyik sohbetlerinde gececin dalganin burasi olmadigini soyluyorum

Vallahi anlamadım ki. İlişki yaşamış cahil bir kızcağız burayı okusa, bir sefer yaşadım uzun süre ilişki yaşamazsam demekki bakire olurum diye düşünür diye yorum yaptım ben. İnsanları yanlış yönlendirmek doğru değil. Yanlış mı düşünüyorum bilmem ama.

Burası açık bir platform. Siz de benim yaptığım yoruma karışamazsınız. Kaldı ki bir çok kişi "bekaret kendi kendini onarmaz" şeklinde yorumunuzu tezat yorum yaptı. Size iyi günler.
Burası açık bi platformsa benim yazdığıma karşılık polemik yaratmaya çalışmamalısınız. Diğer cevap yazan hanımlarla zaten güzelce konuştuk onlarda uzatmadılar "sizin gibi" ben bekaret kendi kendini onarır dedim mi? Vajina eski haline döner dedim. Yeniden bakire olursun diye mi yazmışım orda? Vajinanın doğum sonrası bile kendini toparladığı bir gerçek. İyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X