Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkeklerin durustlugu haketmedigini vurgulayan insanlarin dunya uzerinde butun erkekleri deneyip bu goruse vardigini dusunuyorum . Zira konuya cinsiyet olarak bakip yaklasmamak gerek.
Ne yani bu kadin bunu haketmiyor
Bu erkek cunku bunu haketmiyor
Var mi yahu boyle bir dunya?
Durust davranmadiginiz insandan durustluk bekliyorsunuz.
Kandirilincada vay ben bunu haketmedim
Kimse haketmiyor , bunun herhangi bir ayrimi olamaz
Sirf bir karpuz kelek cikti diye bu kaniya varmak oldum olasi sacmalik.
Soylersin bu kendi menfaatine olur.
Seni bacak arandaki zarinla belli kaliba sokan insan zaten sana yaramaz.
Ama haketmiyor ben bunu kafaya alirim yuttururum demek fazla trajikomik

İnsanın zikri neyse fikri odur diyorum :halay:
Dünyadaki bütün erkekleri denemeye gerek yok burada yüzlercesini okuyoruz.
Sarayımızdan yazmıyoruz yani.
Kafanı nereye çevirsen görülebiliyorlar.

İnsanın zikri neyse fikri odur diyorum :halay:
Dünyadaki bütün erkekleri denemeye gerek yok burada yüzlercesini okuyoruz.
Sarayımızdan yazmıyoruz yani.
Kafanı nereye çevirsen görülebiliyorlar.
O zaman problemin bakirelik degil insanlari kandirmayi haketmedikleri dusuncesinden yola cikarak vaaz vermenin yanlis oldugunuda anlamissinizdir umarim.
Zira konu tum erkekler degil
Hakedip haketmemekte degil
Varilan sonucun yanlis oldugunu dusundurmek
Bi cok erkek bacak arasindaki zarla yasarken yine bir cogu onemi yok diyebiliyor.
Bakire evlenmedim kocam bunu haketti mi simdi? Cunku toplumca erkekler durustlugu haketmiyor zaten
Yasadigimiz seyleri en basta hata olarak gormek hata.
Sen daha yasadigin seyi kabullenememisken, karsindakinin gozune hata bu diye basa basa ilistirmisken neden beklersin ki senin hata diye nitelendirdigini karsindaki kabullensin?
Durustluk karsindakinin hakedip haketmemesiyle alakali bir durum degildir
Konu bu .

Kimsenin haddi değil sizi eleştirmek öncelikle bunu söylemek istiyorum. Soruya cevap olarak da sırf bu yüzden sizinle evlenmek istemiyorsa zaten bosverin o adamı.

Uzun süredir beraberim dediniz ama bununla birliktelik olmamış demekki. Yada böyle bir şeye yeltenmediyse bekaret önemli sevgilin için demektir.

Buram buram yargılama kokuyor yazın. Öncelikle ben nişanlımı unutamadığımı yazmadım,olanları bebeğimi unutamadığımı yazdım. Yaşadıklarımla ilgili,bebeğime olan özlemle ilgili içimi döktüm çok yazımda. Kızgınım merak etme,aileme ailesine nişanlım olacak insana ama en çokta kendime. Attığım bir adım sağlam değil diye 2.si sağlam olmayacak diye bi kural yok. Birlikte olduğum insana gelince de "hayat kadını" değilim,rastgele insanlarla birlikte olmuyorum. Tanıdığım güvendiğim biri,saygın biri. Bakirelik kısmına gelince de. Her ilk ilişkide kanama olmuyor biliyorsundur. Bu konuyu sorun edecek biriyle zaten ilişki sürdürmem,kafa yapısını ilişkinin başında belli edeceğini düşünüyorum. Yani karşıma gelip sen bakire misin anlat bakayım derse de seni ilgilendirmez evet bakireyim ya da hayır değilim ne önemi var demeyi düşünüyorum. Çünkü gerçekten önemsiz gereksiz bir konu. Yani bakireyim diyip türlü entrikalar çevirmeyeceğim merak etme. Ben bu ilişkiyi hata olarak görmüyorum ki,bana zorla tecavüz etmediler ki ben kendi rızamla ilişkiye girdim,bunun sonuçlarına da hamileyken katlandım zaten. Şuan görüştüğüm insanda bakiresin ya da değilsin demedi,sormadı.. belki onunla evleneceğim nerden biliyorsun ki? Şuan hayatımda olan adamda gayet kültürlü biri geri kafalı yobaz biri değil. Ayrıca yaşını başını almış olgun saygın birisi.
Bu gözler sezaryen doğurup kardeşim diyen bakireyim diye evlenen kadın gördü
halamın oğlu tecavüz etti demiş DNA da çıkmamış aynı apartman da çocuğu doğurdu komşular anlattı soruyorlarmış
Başkasıyla evlendi
bu da olur miden alırsa olur yani neden olmasın

Bunu söylemene gerek yok. Eğer sorduysa söylersin yada böyle bir konu gectiyse 7 yil once bir yakinlasmam olmustu hataydı dersin biter gider. Sormadigi takdirde iliskiye girene kadar bunu soylemene gerek yok. Geçmiş için beni yargılayacak biriyle hayatimi birlestirmek ister miyim bilemedim? Eğer bunun için sana kızar yada ayrılırsa da şunu söyleyeyim, her şey kızlık zarı değil. "Yok gunah yok hata yok ayip " diyenlere de sunu soyluyorum madem gunaha cok onem veriyorsunuz ve dininize baglisiniz, o zaman el ele bile tutusmayin o da gunah kitapta öpmeyin birbirinizi o halde.. Hatta göz göze gelmenin bile kitapta günah olduğunu bilip neyi yargılarsınız? Siz kendiniz nefsinize hakim olabildiniz mi? Kimse kusursuz degil. Bunun erkeği kadını yok. Herkes kendi günahından sevabından sadece Allah'a karsi sorumlu. Ki her halti yapip sadece kizlik zarina elletmeyen bir suru kadin varken pehh

Ben varım.
Bakire degilim diye benle evlenmeyecek bi adamla ben sevgililigi evlenmeyi falan birak arkadas bile olmam.

Ama sizin durumu biraz vahim gordum. Ben bakire olmayisimi hic bir sekilde hata olarak algilamadim. Siz bunu hata diye gorup ustunuze yafta gibi yapistirirsaniz karsi taraf da oyle gorur. Kabul etse bile koz olarak kullanir. En ufak tartismada agir laflar olarak size doner. Cunku siz boyle yonlendiriyorsunuz.

Bunu yargılamak bize düşmez zaten siz bunu bir hata olarak görüyor ve pişmanlık duyuyorsunuz üstelik..

Karşınızdaki insanı en iyi siz tanirsiniz.. ben akraba ve arkadaş cevremdeki tüm erkekler için fikir yurutebilirim rahatsız olur, doğal karşılar diye.. o insanlar kısa bir süre vakit geçirmeniz bile yeterli.. mesela eşim rahatsız olurdu ama bir arkadaşım var o böyle şeyleri çok doğal sayar..

40 yaşındayım, milyon tane arkadaşım, duyduklarım gördüklerim yaşadıklarımın tecrübesinin özetini geçerek sana yapılabilecek en mantıklı şeyi söyleyeyim.

Bu konu açılmadığı sürece açma. Sorarsa elbette öyleyim de. Sormazsa konuşma. Evlendiğin gece kan gelmeyecek ama benim zaten kendim dahil kan gelmeyen 10’larca kişi duymuşumdur. Eşim sormadı bile. Neden gelmedi derse bilmem ki de geç. Elastik herhalde de. Bunun ispatı yok, erkek asla anlamaz yattığında bakire misin değil misin.

Hesap vermeyin. Kendinizi defolu görmeyin. Namus beyinde. Ben önüne gelenle yatıp kalktığı halde evlenip çoluk çocuğa karışan bir sürü kişi gördüm. Ama hepsi de kendine güvenli, ne istediğini bilen, beni istemeyeni ben hiç istemem diyen tiplerdi.
Doktora gotürmeye kalkarsa :( zaten gerci o kadarina izin vermem bi dursun o da ayip yani o ne oyle curuk elmayi kontrol eder gibi doktor fln..

Madem hataydı yaşadığınız bırakın hata olarak kalsın , size kalsın. Paylasmaniza gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X