Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu bir hak değildir hak olanı belirlemek de sizin haddinize değildir
Ne diyosunuz pardon evet adamla konuştum istişare ettim ona bu hakkı uygun gördüm ve verdim :D okudugunuzu anlama yorumlama var mı? Yok belli. Benim yorumuna yorum yapmak da sizin haddinize değil hadi güle güle.

Eşin daha önce kimseyle beraber olmamışsa endişende haklısın ama erkekler dünya kadar kadını elden ele atıp namuslu kız diye düşündükleri bakireliği aradıklarında da hayret ediyorum. Ben evlendiğimde bakireydim sevililik dönemimde eşim sormuştu hatta eski sevgilimin göğüslerimi ellediiini söyleyivermiştim de rahatlamıştım. Bence eşim de ona dürüst davrandığım için rahatlamıştı. Tabi üzerinden yıllar geçti bakire olmasam da söylerdim

Ne diyosunuz pardon evet adamla konuştum istişare ettim ona bu hakkı uygun gördüm ve verdim :KK70: okudugunuzu anlama yorumlama var mı? Yok belli. Benim yorumuna yorum yapmak da sizin haddinize değil hadi güle güle.
hayır yanlış bir yoruma yorumla cevap verebilirim cevapla diye bir tuş var her yorum düzgün olacak diye bir şey yok sizinki de o hesap bakirse bakireyle evlenmeye hakkı var demişsiniz ben de bu bir hak değildir diyorum bakirelik bir mertebe ya da hak edilecek bir özellik değildir diyorum anlama sorunum da yok bu bir hak değildir

hayır yanlış bir yoruma yorumla cevap verebilirim cevapla diye bir tuş var her yorum düzgün olacak diye bir şey yok sizinki de o hesap bakirse bakireyle evlenmeye hakkı var demişsiniz ben de bu bir hak değildir diyorum bakirelik bir mertebe ya da hak edilecek bir özellik değildir diyorum anlama sorunum da yok bu bir hak değildir
Bakın eğer kendisi bakirse seçimini ben bakire biriyle evlenmek istiyorum olarak kullanabilir ama değilse ve buna rağmen bakire biriyle evlenmek istiyorsa yok öyle yağma. Bakirse Evet hakkıdır. Yanlışlığına doğruluğuna da siz karar veremezsiniz yorumumun.

Offfffffff. Sizin gibi düşünmek zorunda değil kimse. Ben ister bakireligi kutsarım ister anal ilişkiyi. Ne kadar iticisiniz :sopa:

Ömür boyu kafana kakabilir. Senden soğuyabilir. Veya anlayışlı davranıp bir ömür lafını bile etmeyebilir. Bunu ancak sen anlayabilirsin. Biraz ağzını ara bu konudaki düşüncelerini öğren. Ona göre karar ver

Bence söyleme soyledigi de şu ihtimaller olacak.
1. Söyledin tamam aşkım önemli değil diyecek seninle evlenecek.
2. Önemli değil diyecek fakat cinsellik yaşayalım madem bakire değilsin yaşayıp seninle evlenecek ya da bırakacak.
3. Benim için önemli bitti bu iş diyecek.
4. Evlendiğinde ogrenirsede ya bırakır ya devam eder. Devam ederse de günün birinde başına kakar.

Ilk söylediğim olasılık çok düşük bir ihtimal.
Bana göre Türk erkeğisi kişi henüz bunu kabul edecek olgunluğa erişmedi
Söyleme Allah la senin arasında kalsin.
Eğer söylemeyi tercih eder söylersen o da beraber olalım madem derse sakin beraber olma. Çünkü erkekler beraber oldukları kadınla evleniyorlarmis. Dedim ya türk erkeği kişisi henüz o olgunlukla değil.

Bence söylemelisin. Bence gerçekten seven bir erkek buna takılmaz. Ayrıca bunu saklamak nedir ki? Bu vucut sizin, bakireliğe kendimiz de son verebiliriz bence. Yani öncelikle vucudumuzun her zerresinin hakkının bizde olmasını kavramak önemli. Ben evli değilim ben de bakireyim ama ben sevdiğim kişiyle yaşamak istiyorum. Erkeklerin bakir olsa da olmasa da bizim vucudumuz hakkında hak görmesine izin vermemeliyiz. Yani biz bir mal değiliz. İnsanız duygularımız var eğer gerçek seni sevdiyse ve zaten tanıdıysa bunu önemsemez göz ardı eder. Ama malesef toplumumuzda erkekler çok farklı tiplerde. Önce sorun etmez evlenince yıllarca kafaya kakabilir. Bu kafaya kakmamaya mahal vermenin bence en güzel yolu bunu eziklik olarak göstermeden,onun senin bakireliğine sahip olma hakkı varmış gibi yansıtmadan konuyu açman. Yani bu konuyu onu açtığında kendine son derece güvenli olmalısın benim fikrim.

Öncelikle cok tesekkür ederim herkese.. sözlume su anlik soylemedim yanindayken niyetlendim ama yapmadim..anladi gibi oldu tabi yine acik acik soyleyemedim.. ilerleyen aylarda belki soylerim pek tepkili gorunmuyodu ama bilemiyorum iate kestiremiyorum benim akrabam var daha once evlemmis bi kadınla evlendi ben bisye dememki gibi biseyler kurdu tabi beno denemek istedi belkide bilemiyorum.. sonuc boyle tekrardn teskkurler hepinize

Bakın eğer kendisi bakirse seçimini ben bakire biriyle evlenmek istiyorum olarak kullanabilir ama değilse ve buna rağmen bakire biriyle evlenmek istiyorsa yok öyle yağma. Bakirse Evet hakkıdır. Yanlışlığına doğruluğuna da siz karar veremezsiniz yorumumun.
bakirelik bir mertebe ya da hak değil onu diyorum yok öyle bi hak

Offfffffff. Sizin gibi düşünmek zorunda değil kimse. Ben ister bakireligi kutsarım ister anal ilişkiyi. Ne kadar iticisiniz :sopa:
özgür düşünce adı altında bakireliği bir mertebe, elde edilecek bir hak haline getirip insanları aşağılayamazsınız öyle bir hak ya da bir düşünce özgürlüğü yok evet analın bilmem nen sana kalsın alakasız alakasız örnekler

bence ona bunu soyleyin saklamayin daha fazla en azindan ayrilma yoluna giderse bile sizinle ilgili daha fazla hayal kurmasin plan yapmasin.
ve erkek arkadasiniz bunu kabul etmeyip ayrilmak istesede lutfen onu yargilamayin.

nasil ki sizin evlilikten once veya sonraki cinsel yasaminiz kimseyi ilgilendirmiyorsa
bir erkeginde evlenecegi kadin hakkinda secin yapmasi kimseyi ilgilendirmez.
her iki tarafta secimlerinden dolayi yargilanmayi haketmiyor.

Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorum :KK43: tepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..

Illa ki vardir. Benim tanidigim sirf sevgilisi onu bozmuş ( çok igrenç bir tabir , ama kendisinin kelimesi bu) diye sorumsuz , uyusturucu bagimlisi, alkolik biriyle ve onu sevmeyen biriyle evlendi.!

O zar dedigimiz şey mikrop kapmayalım diye var.
Iliski yasayip yasamadi diye degil. Ayrica bakire olup, bakire olmayan kizdan fazla tecrube edinmiş olan kizlar da var.

Ben öyle bir durum yaşamış olsam vicdanım beni kesinlikle söylemeye iterdi. Yapım bu olduğu için..Ki erkek arkadaşım beni sırf bu sebepten istemezse, soğursa da şükürler ederdim ondan kurtulduğum için. Kimse mükemmel değil, hatalarımızla kusurlarımızla özeliz zaten. Bir anlık gafletle kim bilir ne hatalar yapmışızdır. Sevmek çok özel bir duygu, bakire veya değil bunlar etkiler mi hiç. Benim görüşüm bu yönde. En hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X