- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
bu bir hak değildir hak olanı belirlemek de sizin haddinize değildirKendisi bakirse bakire birini istemesi en doğal hakkı. Konuşun açıkça bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu bir hak değildir hak olanı belirlemek de sizin haddinize değildirKendisi bakirse bakire birini istemesi en doğal hakkı. Konuşun açıkça bence
Ne diyosunuz pardon evet adamla konuştum istişare ettim ona bu hakkı uygun gördüm ve verdimbu bir hak değildir hak olanı belirlemek de sizin haddinize değildir
hayır yanlış bir yoruma yorumla cevap verebilirim cevapla diye bir tuş var her yorum düzgün olacak diye bir şey yok sizinki de o hesap bakirse bakireyle evlenmeye hakkı var demişsiniz ben de bu bir hak değildir diyorum bakirelik bir mertebe ya da hak edilecek bir özellik değildir diyorum anlama sorunum da yok bu bir hak değildirNe diyosunuz pardon evet adamla konuştum istişare ettim ona bu hakkı uygun gördüm ve verdimokudugunuzu anlama yorumlama var mı? Yok belli. Benim yorumuna yorum yapmak da sizin haddinize değil hadi güle güle.
Bakın eğer kendisi bakirse seçimini ben bakire biriyle evlenmek istiyorum olarak kullanabilir ama değilse ve buna rağmen bakire biriyle evlenmek istiyorsa yok öyle yağma. Bakirse Evet hakkıdır. Yanlışlığına doğruluğuna da siz karar veremezsiniz yorumumun.hayır yanlış bir yoruma yorumla cevap verebilirim cevapla diye bir tuş var her yorum düzgün olacak diye bir şey yok sizinki de o hesap bakirse bakireyle evlenmeye hakkı var demişsiniz ben de bu bir hak değildir diyorum bakirelik bir mertebe ya da hak edilecek bir özellik değildir diyorum anlama sorunum da yok bu bir hak değildir
hayır yanlış bir yoruma yorumla cevap verebilirim cevapla diye bir tuş var her yorum düzgün olacak diye bir şey yok sizinki de o hesap bakirse bakireyle evlenmeye hakkı var demişsiniz ben de bu bir hak değildir diyorum bakirelik bir mertebe ya da hak edilecek bir özellik değildir diyorum anlama sorunum da yok bu bir hak değildir
kendine dert edecek, bunu hata sayacak birine evet diyecek kadar hatalı. hem kendine hem de evlenmeyi hayal ettiği kişiye göre diyelimKime göre ya da neye göre hata?
bakirelik bir mertebe ya da hak değil onu diyorum yok öyle bi hakBakın eğer kendisi bakirse seçimini ben bakire biriyle evlenmek istiyorum olarak kullanabilir ama değilse ve buna rağmen bakire biriyle evlenmek istiyorsa yok öyle yağma. Bakirse Evet hakkıdır. Yanlışlığına doğruluğuna da siz karar veremezsiniz yorumumun.
özgür düşünce adı altında bakireliği bir mertebe, elde edilecek bir hak haline getirip insanları aşağılayamazsınız öyle bir hak ya da bir düşünce özgürlüğü yok evet analın bilmem nen sana kalsın alakasız alakasız örneklerOfffffffff. Sizin gibi düşünmek zorunda değil kimse. Ben ister bakireligi kutsarım ister anal ilişkiyi. Ne kadar iticisiniz![]()
Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Sanane istediğimi derim çekil gitbakirelik bir mertebe ya da hak değil onu diyorum yok öyle bi hak