- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi duygusalmelek
Evlenmeden birlikte olmak başını öne eğdirecek bir durum değildir. Namus öyle kolay kaybedilmez, namus demek akacak 2 damla kan demek değil. Namus bu kadar basit değil. Namus akılda, kalpte hatta ahlaktadır. Bunu bu yaşta bilmemeniz çok üzücü.Valla konularıma bakıp bu yorum yaptiysaniz sizi kinarim He bu arada evlenmeden ilişkiye girmek hayal mi çok güldüm valla onun ne ayrıcalığı oluyor daha mi tatlı . Yargılarım kusura bakma Bi kız kendisini korumasini bilecek ben 18 de evlendim iyiki evlenmisim çocuk yapmisim Aile olmusum gecmisimle bi davam yok en azindan yada kendimi başımı önüme egecek bi konu gecirmedim malesef böyle tip olaylara alışık değilim tepkisiz kalamiyorum erkekte de aynı bayan da . Erkek bacisini kadın kızını düşünecek bu kadar !
note3 kadinlar_klubü
Edit: Hatta sizin durumunuz çok daha üzücü. 18 yaşında meslek sahibi olamadan, hayatınızı yaşayamadan "kaçarak" evlenmeyi, kayınvalideyle birlikte oturup kaçar kaçmaz hamile kalmayı bir mutluluk sebebi olarak görmeniz çok üzücü. Çok değil bi 30 yaşına gelince anlarsınız.
Son düzenleyen: Moderatör: