bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla konularıma bakıp bu yorum yaptiysaniz sizi kinarim He bu arada evlenmeden ilişkiye girmek hayal mi çok güldüm valla onun ne ayrıcalığı oluyor daha mi tatlı . Yargılarım kusura bakma Bi kız kendisini korumasini bilecek ben 18 de evlendim iyiki evlenmisim çocuk yapmisim Aile olmusum gecmisimle bi davam yok en azindan yada kendimi başımı önüme egecek bi konu gecirmedim malesef böyle tip olaylara alışık değilim tepkisiz kalamiyorum erkekte de aynı bayan da . Erkek bacisini kadın kızını düşünecek bu kadar !

note3 kadinlar_klubü
Evlenmeden birlikte olmak başını öne eğdirecek bir durum değildir. Namus öyle kolay kaybedilmez, namus demek akacak 2 damla kan demek değil. Namus bu kadar basit değil. Namus akılda, kalpte hatta ahlaktadır. Bunu bu yaşta bilmemeniz çok üzücü.

Edit: Hatta sizin durumunuz çok daha üzücü. 18 yaşında meslek sahibi olamadan, hayatınızı yaşayamadan "kaçarak" evlenmeyi, kayınvalideyle birlikte oturup kaçar kaçmaz hamile kalmayı bir mutluluk sebebi olarak görmeniz çok üzücü. Çok değil bi 30 yaşına gelince anlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
Bunu neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki? İleride evleneceğin adam hiç mi bir kadınla beraberliğe girmemiş olacak. Tesettür veya açık hiç farketmez. Kendi iradeniz ile birlikte oldunuz ve bunun için de kimsenin sizi suçlanmaya küçük düşürmeye hakkı dahi olamaz.

Cok yanlış düşünüyorsun artk erkekler bakire kadin aramıyor zaten bakire olandan ayrılıyor

lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
Bence kişi seni oldugu gibi kabullenmeli ! Asla saklama gizleme,,, bu konunun bir önemi olmamalı o seni sevdikten sonra, ayrica açıksın kapalısın önemi yok! Beden senin unutma öz güvenini de saçma sapan nedenlerden dolayi bitirme

Ben tesettürlü değilim ama bakireyim. Doğru kisiyi bulup kendimi hazır hissettigimde de cinsel birliktelik yaşayacağım. Hic de utanmam sonucta benim bedenim benim kararım. Sırf 2 damla kan icin benimle evlenmeyecek insan evlenmesin zaten. Ha bazıları dini olarak hic sevgilisi olmamış birini ister kendisinin de hic olmamıştır saygı duyarım. Etrafimda bakire olmayan güzel cirkin bircok arkadaşım var kızlar bu durumu özel olarak erkek arkadaşlarına söylemiyorlar veya kendileri mesele etmediği icin karsisindakine de etme hakkı vermiyor. Siz kendiniz bunu normal olağan kabul etmezseniz karsinizdaki de etmez. Ederseniz karsinizdaki de eder.

Suç değil. Bir insanın birini sevmesi, onunla ilişkisinde cinselliği dahil etmesi çok normal. Günübirlik ilişkiler anormal gelir. Ayrıca şeref bacak arasında değildir. Başkalarını bu şekilde etiketleyecek haddi bulup dil uzatanlara daha çok yakışır şerefsizlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X