bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla konuyla alakasız olacak ama yıllardır şu forumda sizin gibi makul, mantıklı, fetva vermekten ırak, dini konularda ılımlı ve sempatik konuşan birini görmedim. Tüm mesajlarınız bakamadım telefondan girdiğim için ama şu bu konudaki mesajlarınıza binaen yazmak istedim. Keşke sizin gibi insanlar çoğalsa

Konu sahibi henüz çok küçğksün özgüvenini yitirme hayata küsme ne ilk ne sonsun umarım bundan sonra pişman olacağın şeyler yapmazsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mahcup oldum.. Allah razı olsun.. çok çok teşekkür ederim..

Yahu sizi seçip te mi gönderiyorlar yapiyorlarmis dedim ordan birkaç kişi insan gibi çıktı böyle dedi olayın aşkını anlattı teşekkür ederim bende emin değildim mis mis eki getirdim dedim savunmuyorum savunsamda savunmasamda ahlakliyim merak etme en azından evlenen e kadar korudum nefsime sahip çıktım emin ol çok çok ahlakliyim.merak etme güzelim :) Hamdolsun haram yolda bişey yapmadım haram olan şeyleri de savunmadim ;)

note3 kadinlar_klubü

Anladim, dusunmemissin hala da dusunmuyorsun. Zor degil halbuki. Ustelik senin guzelin degilim, siz diye hitap ettigime bile pisman olup sen demeye basladim uslubun karsisinda. Tuhaf ahlak anlayisinla mutluluklar diliyorum, zira daha once etrafimda hic gunubirlik iliskilere imam nikahiyla giren ahlaksizlari ahlakli sayan biri olmamisti. Benim icin ilksin, iyi aksamlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Artik olan olmus, bu saatten sonra suc olsa ne, olmasa ne...

Bakire olmamak suc degil. Bu bir tercih. Ha yasayp da yasama "-mis gibi" yapmak suc benim gozumde. Bayagi yalancilik, aldatmak. Yani arkasinda durabileceksin yaptiginin. Yapmamis gibi elalemi kandirmaya kalkmayacaksin diktirerek filan.

Benim anlamadigim sey ise sizin gibi bekaret meselesi ailesine, kulturune cok ters insanlar ne diye yasiyorlar bunu? Ailem duymasim, duyarsa biterim falan filan. Bunlar birseyler yasanmadan once akliniza gelmiyor mu acaba? Genelde yasarken "ben ozguruum, benim vucudum, istedigimi yaparim" diye bagrinanlar, yasadiktan sonra fellik fellik filanca duymasin, filanca bilmesin, aman ne yapacagim simdi diye aglaniyorlar.

Benim genel fikrim. Isteyen bakire kalir, isteyen kalmaz. Ama yaptigin seyin arkasinda durulmali. Benim insan kandiranlara saygim ve tahammulum yok, yoksa yasayanlara da yasamayanlara da lafim yok.

Senin ilerde ne yaşayacağını bilemem Akıl da veremem sana Ben Kuran'ı son yıllarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı anlamaya çalışan kendimce Allah'a sığınmaya çalışan bir insanım Kuran'da hata yaptıklarında Allah'a dönen ve pişman olan kullarına Allah Merhametlidir demiyor mu ? Ben buna çok inanıyorum işte Onun esirgemen bağışlayan olduğuna çok inanıyorum Burada pişman olacaksan yapma diyenler olmuştur biliyorum Ama ben aksine inanıyorum Yanlışından pişman olmayan insan olgunlaşamaz Rabb'ini anlayamaz Tüm kalbinle pişman olup Allah'a dönmek lazım Ve dualarla tevekkül etmek

lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim

Bence normalde bakirelik önemli değil amaa kapalı olduğu için büyük bir ironi oluşturur adamın karşısında ben böyle düşünüyorum...

lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim

Walla turkiyenin ilk lezbiyen cinayetinide basi kapali biri isledi ya artik ben bunlara sasirmiyorum bile hatta daha 3 gun once kuzenimle bu konuyu tartistik o hep kapali kizla ewlenicem onlar cok dikkat edio aciklarda kalmadi dio cok kizmistim ona saol walla bu konu benim kuzenime kapak olucak yarin linkini yollycam ona okusun hemen bu ziyniyetini atsin bu isin kapalisi acigi yok zaten icinden gelmeyip kapananlar daha cok yapiyor boyle seyler aile baskisi ailede herkes kapali sende kapanacaksin vs vs donuc bastirilmislikla bunlari doguruyo allah inanci icin kapanan zaten zina islemez bilincinde olur 14 yasinda kiz diilsin nasi kanarsin boyle birseye aklim almiyo neyse olan olmus bari kimseyi kandiripta daha cok gunaha girme ne olduysa anlat kabul eden oyle etsin insallah seni sewen biri bu sekil kabul eden biri cikar karsina

Anladim, dusunmemissin hala da dusunmuyorsun. Zor degil halbuki. Ustelik senin guzelin degilim, siz diye hitap ettigime bile pisman olup sen demeye basladim uslubun karsisinda. Tuhaf ahlak anlayisinla mutluluklar diliyorum, zira daha once etrafimda hic gunubirlik iliskilere imam nikahiyla giren ahlaksizlari ahlakli sayan biri olmamisti. Benim icin ilksin, iyi aksamlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala ayni gemide aynı dümeni otturuyorsun bence ben böyle bişeyi savunmadim sadece duydum netten okudum dinimizin ilk zamanlarinda varmış ama sonra yasaklanmış şimdi sen kalkıp dinde olan şeyi yok sayamazsin bi de ne kadar rahatsiniz bu birtek size değil tabi ne bilim sizin hiç hayaliniz olmadı mı kendimi gelinliğimle sevdiğim adama açayım işte duvagimi açsın alnımdan opsun helalim sensin artık desin o ilk tecrübeden önce ikimizde namazımzi kilalim rabbimize bizi utandirma diye dua edilip sonra yapılsa hayal kuruyorum desem yalan olur çünkü ben böyle yaşadım Odamıza dualarla girdik Besmele çektik eve imamla girdik eşikte imam ve bi kaç akrabayla dua edildi bunlar benim hayalimdi ve ben kendimi tuttum dinimize uygun olanını yaptım ve ben eşimle 5 yıldır arkadastik inanın ki el eleden ve sarilmaktan başka yakinlasmamiz olmadı bazen sarılıp yanagimdan öperdi valla eve gidince abimin suratına bakmazdim hatta o derdi ki bu suratın in hali kizarmissin tabi o kizariklik utanmaktan acaba ben de mi sorun var yani bence her kız bunu beklemeli kendine sahip cikmali erkek yapı olarak malesef aç oltaya balık gelsin hemen tutar bu doğru olmasa da malesef degistiremeyiz ama ve Türkiye gibi bi yerde hiç bir erkek kendisinde n başka dokunulmus kızı kolay kolay.kabul etmez benim de abim var dönüp baskasiyla birlikte olmuş isteyerek kaldırılarak veya zorla abim kabul etmez bi bayani hanim yapan ahlaki bi erkeği adam yapan uckurudur böyle iste böyle bi konuda ilksem ne mutlu bana .....

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Hala ayni gemide aynı dümeni otturuyorsun bence ben böyle bişeyi savunmadim sadece duydum netten okudum dinimizin ilk zamanlarinda varmış ama sonra yasaklanmış şimdi sen kalkıp dinde olan şeyi yok sayamazsin bi de ne kadar rahatsiniz bu birtek size değil tabi ne bilim sizin hiç hayaliniz olmadı mı kendimi gelinliğimle sevdiğim adama açayım işte duvagimi açsın alnımdan opsun helalim sensin artık desin o ilk tecrübeden önce ikimizde namazımzi kilalim rabbimize bizi utandirma diye dua edilip sonra yapılsa hayal kuruyorum desem yalan olur çünkü ben böyle yaşadım Odamıza dualarla girdik Besmele çektik eve imamla girdik eşikte imam ve bi kaç akrabayla dua edildi bunlar benim hayalimdi ve ben kendimi tuttum dinimize uygun olanını yaptım ve ben eşimle 5 yıldır arkadastik inanın ki el eleden ve sarilmaktan başka yakinlasmamiz olmadı bazen sarılıp yanagimdan öperdi valla eve gidince abimin suratına bakmazdim hatta o derdi ki bu suratın in hali kizarmissin tabi o kizariklik utanmaktan acaba ben de mi sorun var yani bence her kız bunu beklemeli kendine sahip cikmali erkek yapı olarak malesef aç oltaya balık gelsin hemen tutar bu doğru olmasa da malesef degistiremeyiz ama ve Türkiye gibi bi yerde hiç bir erkek kendisinde n başka dokunulmus kızı kolay kolay.kabul etmez benim de abim var dönüp baskasiyla birlikte olmuş isteyerek kaldırılarak veya zorla abim kabul etmez bi bayani hanim yapan ahlaki bi erkeği adam yapan uckurudur böyle iste böyle bi konuda ilksem ne mutlu bana .....

note3 kadinlar_klubü

Ayni fikirdeyim cnm bende seninki gibi bi nisanlilik yasadim we namazimla duamla gerdege girdim sonucta bi gun ewlenicem niye bu konuda sıkıntım stresim olsun dedim we hep nefsime sahip ciktim sukurler olsun kafam rahat esiminde oyle zaten oyle yapmazak suan o kisilerle ewli diildik bence her erkek onem werio cunku

note3 kadinlar_klubü

Senin hayalinmiş olmuş, başkasının hayaline karışamazsın. Herkesin özel hayatı. Ben de ailemin onayı olmadan, kendi ayaklarımın üstünde durmadan ne evlenmek ne de çocuk yapmak isterim. Herkesin kendi hayatı kimse kimseyi yargılayamaz. Eğer sizin dediğini o nikah dinimizde olsaydı kaldırılmazdı eskiden diye bir şey yok yani. Bizim dinimiz onu yasakladıysa yoktur olmamıştır. Ne kadar meraklısınız yargılamaya ya.

Bence de normalde bu denli onemli degil
AMA,
Sen tesetturlusun.

Yargi falan degil soyle gercekci dusunelim.
Disardan sana bakan sacinin telini bile erkekleee acmadigini dusunurken yasadigin durum garip bir absurdluk ve ironi iceriyor.

Senin hayalinmiş olmuş, başkasının hayaline karışamazsın. Herkesin özel hayatı. Ben de ailemin onayı olmadan, kendi ayaklarımın üstünde durmadan ne evlenmek ne de çocuk yapmak isterim. Herkesin kendi hayatı kimse kimseyi yargılayamaz. Eğer sizin dediğini o nikah dinimizde olsaydı kaldırılmazdı eskiden diye bir şey yok yani. Bizim dinimiz onu yasakladıysa yoktur olmamıştır. Ne kadar meraklısınız yargılamaya ya.

Valla konularıma bakıp bu yorum yaptiysaniz sizi kinarim He bu arada evlenmeden ilişkiye girmek hayal mi çok güldüm valla onun ne ayrıcalığı oluyor daha mi tatlı . Yargılarım kusura bakma Bi kız kendisini korumasini bilecek ben 18 de evlendim iyiki evlenmisim çocuk yapmisim Aile olmusum gecmisimle bi davam yok en azindan yada kendimi başımı önüme egecek bi konu gecirmedim malesef böyle tip olaylara alışık değilim tepkisiz kalamiyorum erkekte de aynı bayan da . Erkek bacisini kadın kızını düşünecek bu kadar !

note3 kadinlar_klubü

Kesinlik ile ama eski gibi değil artık kapalı kızların da aktif sex hayatı var bu biliniyor genel olarak cemaat ablalarının bile var ayrıca benim arkadaşım kapalıydı lise ve üni.den o grup sex e kadar katılırdı ailesinin isteği ile kapalıydı sonuçta kendi değil ve müezzin bir adam ile evlendi düşün

Oh masallah ne ala memleket yahu
...
Icimden dediklerm de bana kalsin neys:ssz::47:

Ayni fikirdeyim cnm bende seninki gibi bi nisanlilik yasadim we namazimla duamla gerdege girdim sonucta bi gun ewlenicem niye bu konuda sıkıntım stresim olsun dedim we hep nefsime sahip ciktim sukurler olsun kafam rahat esiminde oyle zaten oyle yapmazak suan o kisilerle ewli diildik bence her erkek onem werio cunku

Aynen öyle evet erkek yaşamış mi yoksa ilk deneyi mi anlayamiyoruz Allah biliyor sadece ama günahı da onun boynuna şimdi erkekler yapıyor diye bizde rahat olalım öyle mi ? Olmuyor işte ben kocama kalkıp sen şunla şunu yasamissin diyemem çünkü anlayamam ama o o gece anlayacağı için hep yüzüme vurur mesela benim anlayabileceğim bi yer olsaydı Bi bayan olarak esimin suratına vururdum hep . ..

note3 kadinlar_klubü

Valla konularıma bakıp bu yorum yaptiysaniz sizi kinarim He bu arada evlenmeden ilişkiye girmek hayal mi çok güldüm valla onun ne ayrıcalığı oluyor daha mi tatlı . Yargılarım kusura bakma Bi kız kendisini korumasini bilecek ben 18 de evlendim iyiki evlenmisim çocuk yapmisim Aile olmusum gecmisimle bi davam yok en azindan yada kendimi başımı önüme egecek bi konu gecirmedim malesef böyle tip olaylara alışık değilim tepkisiz kalamiyorum erkekte de aynı bayan da . Erkek bacisini kadın kızını düşünecek bu kadar !

note3 kadinlar_klubü

Evlenmeden ilişkiye girmemek sizin hayalinizmiş olmuş başkasının hayali değildir diyorum ben de. Erkekler birlikte olmayı gurur sayarken kadınlarda başını öne eğmek oluyor ya işte en acısıda bu. Herkes kendinden sorumludur. Hamilesin kınama kimseyi kötülüğün için söylemiyorum herkesin kendi hayatı. Yaparsamda kendim içim yapmazsamda. Asla yarın öbür gün kimse almaz diye değil. Kadınlar kendi ayakları üstünde durup, ne zaman güçlü olduklarını hissedecek işte o zaman her şey daha güzel olur.

Çok sevdiğim bir söz var "ilk taşı günahsız olan atsın" 🌸

Diyeceğim o ki, millet önce kendi rezil hayatına baksın, sonra karşısındakini eleştirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X