• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelerde hpv? Belirtileri?

sirius2425

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
36
0
1
28
Kızlar merhaba. 28 yaşımdayım. Erkek arkadaşımla yaklaşık 10 ay önce sürtünme şeklinde bir ilişki yaşadık. Boşalma şeyi arka kısmıma geldi silip yıkamıştım hemen. Şuan 1 haftadır akıntı ve koku seziyorum. Hpv en büyük belirtisi siğil diye okudum öyle bir şey olmadı baktım görmedim birşey. Hpv test yapılamıyor sanırım bakire olduğum için. Benim içim içimi yiyor. Başka bir test var mı ben nasıl öğrenebilirim bunu?

Negatif geldikten sonra rahat olabilirsin bence o kulucka süresi muhabbeti var ama olduktan sonra ilişkiden 3/6 ay arasında pozitif görünürmüş genelde
Size bir şey sorabilir miyim? Ağızda hpv de oluyomuş.. mesela genitalden alınan test negatif gelirse ağızda da yok mu demek? Yoksa ağız için de ayrı sürüntü mü alınıyor?

Size bir şey sorabilir miyim? Ağızda hpv de oluyomuş.. mesela genitalden alınan test negatif gelirse ağızda da yok mu demek? Yoksa ağız için de ayrı sürüntü mü alınıyor?
Ağızda doğruluk payı çok fazla olmuyormuş geniş alan olduğu için boğz yanak vs o yüzden genital de negatifse ağız da da zaten yoktur dediğim gibi ağız konusu herkesin korktuğu bir konu ama düşün ki rahim ağzı kadar yaygın olsa tarama vs yapılmaz mi sağlık bakanlığı bile buna karşı tarama yapardı

Ağızda doğruluk payı çok fazla olmuyormuş geniş alan olduğu için boğz yanak vs o yüzden genital de negatifse ağız da da zaten yoktur dediğim gibi ağız konusu herkesin korktuğu bir konu ama düşün ki rahim ağzı kadar yaygın olsa tarama vs yapılmaz mi sağlık bakanlığı bile buna karşı tarama yapardı
Yani o zaman genitalden alınan negatifse ağızdada yok mu demek

Back
X