Bakireliğim gittiği anlasılırmı

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
256
-48
11
22
Kızlar 5 aydır psikolojim cok bozuk sevgilim bastırmıstı sürtünürken direk o an kanadı ve cok kanadı bozulup bozulmadığından emin olamıyorum çok dar ama sevgilimin davranışları değişti çok rahat davranıyor artık kavgalarımızda sen zaten beni bırakamazsın diyor küfür ediyor eskiden böyle değildi bende psikolojik olarak ona muhtaç gibi hissetmeye başladım bi başka erkek anlarmı bozulduğunu ben bu durumu kimseye ne anlatabliyorum nede beynimden çıkıyor lütfen tavsiye verin dikim nasıl oluyor

İlk olarak biz bunu bilemeyiz kadın doğumdan randevu alıp kontrol ettirebilirsin böyle bir adamla birlikte olma ayrıl gitsin hiç kimseye muhtaç degilsin özellikle bir erkeğe tabiki bunu yaşamanı istemezdim ama suanki devirde bu şeylere çok bakilmadigini düşünüyorum rahat ol kadin doğuma gitmek istersen baktir ama bozulmuşsa bile öyle birine muhtaç değilsin seni sevseydi sana psikolojik destek olurdu yanında olurdu ama çok takiyorsan evlenmeden diktirirsin fakat ben bu şeye karşıyım biriyle evleneceksen ona doğrularınla gitmelisin utanmadan açık acim söylersin zaten gecmisinle yargiliyorsa o da onun bileceği iş ama kesinlikle bu çocuktan ayrıl

Ona muhtaç değilsin sana hakaret eden, küfür eden saygısız biriyle devam etme hayatına. Defolup gitsin. Beni bırakamazsın dediği anda " kendini ne sanıyorsun bulunmaz Hint kumaşı mı, sen olmadan da hayatım olabilir" deseydin keşke. Kızlık zarı diktirme gibi bir şey düşünme, seni olduğun gibi seven, bir nesne ya da vajinadan ibaret olarak görmeyen birisi olsun hayatında.

Acilen ayrıl bak acilen diyorum eğer evlenirsen onunla yapmana rağmen sana bilmem ne kadın muamelesi yapacağına bile eminim böyle çok olay dinledim bu kişiler değişmez

Profildeki gibi 22 yaşında mısın? Ayrıl bu heriften. Bazı konuları okuyunca erkekleri dövesim geliyor gerçekten. Ne kadar sığ düşünceli, zihniyeti pis, iğrenç erkekler var. Zorla bastırmış bilerek yapmış bunu. Şimdi de soğuk davranıyor , sanki sen ona muhtaçsın başkasıyla olamazsın gibi davranıyor hödük

Evet

Sevgilim deme şu hayvana, Allahta bilir bilerek yaptı, mecbur falan değilsin ona. Bırak kurtul, yoksa daha da cirkeflesip bununla.seni tehdit falan edecek, klasik hikaye, sana değer veren kişi de bunu sorgulama, zaten merak etme, kendi hayatina bak, bu tiplerden uzak dur. Koru kendini, seni avucunda görüyor, emin ol sonrasında daha rahat davranacak, seni cepte görüp istediğini yapacak, "ilk" diye sana tapmayacak. Tapacak olsa el üstünde tutardı zaten, o gerçek yüzünü göstermeye başlamış.

Bozulduğu anlaşılırmı ben bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmek istiyorum

Bozulduğu anlaşılırmı ben bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmek istiyorum
Söylemezsen hiçbir şey anlaşılmaz. Vakti zamanı gelince bahsini bile açmayan biriyle olursun, ne yalan ne doğru birşey söylemene gerek kalmaz.

Baskıcı bi ailen mi var?Bırak gitsin o hayvanatı.

dr a gıt muayene ol anlasılır sen bakarak anlayamazsın. kımse kımseye kızlık bozdu dıye kole efendı askı beslemıyor. sahıbın falan da olmuyor yanı sacma sapan seylerı dusunup durmayın. herkeste kızlık yok bazısı dogumda yırtılıyor .kimin kadını olmus oluyor bunlar neyse. dangalak bı sevgılın varmıs. o kadar kızlık sorun edeceksenız lutfen opusmekten ılerı gıtmeyın.

Cahile bak karaktersiz

olay yasanmamış gibi devam edemezsin çünkü olay yasanmış.

ama sırf bu anlaşılacak ve bu yüzden kötü seyler yasayacaksın diye de bu d*ngalağa katlanma.

herkes bir seyler yasayabilir. seninle evlenecek olan da mesih değilse çok kasma. kendine güven. bir damla kan hayatının tümünü mahvetmesin

Kızlar haklısınız ama benim ailem böyle seylere çok önem verir ilerde başıma vurulmasından korkuyorum ister istemez

Kızlar haklısınız ama benim ailem böyle seylere çok önem verir ilerde başıma vurulmasından korkuyorum ister istemez
ya hu aieni ne ilgilendirir? yarın öbür gün sevdiğin, gücendiğin adama söyler, dürüst olursun. ama sırf bu yüzden de kendini ezdirme

Siz ne zannediyorsunuz bilmiyorum ki, herkesin şakır şakır kanaması mi oluyor, herkes bunu yaşıyor mu ne zannediyorsunuz.?
Bilmiyorum ya bu durum psikolojimi bozdu 5 ay geçti beynimden gitmiyor bacım sevgilimde çok rahat davranıyor artık huyu suyu değişti ayrılıcam ama ilerde başkasıyla evlensem ilk ilişkide anlamasından korkuyorum hiç tam ilişki yaşamadım ama bastırdı ve kanadı

ya hu aieni ne ilgilendirir? yarın öbür gün sevdiğin, gücendiğin adama söyler, dürüst olursun. ama sırf bu yüzden de kendini ezdirme
Ben doğuda yasıyorum böyle seyler burda normal karsılanmıyor ki doktora bile gidemedim 5 aydır bi aptallık yapıp güvendim sevgilime sonuc ortada bozulup bozulmadığını bile bilmiyorum ve inan ki söylesem ya duyulur yada bırakır beni bi başkası burdakiler böyle ailemde ne tepki verir kestiremiyorum en doğrusu ne olur sence oyüzden silmek istiyorum hafızamdan silemiyorum sanki hiç olmamış gibi çünkü ben isteyerek bişey yaşamadım zaten içimede girmedi bastırdı sadece herkesin kanaması olmuyomuş anlaşılırmı sence hiç kimseye söylemesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…