Bacım ilerde sorun yaşamaktan korkuyorumTabiki de anlar şimdiki erkekler ne anasının gözü sen biliyon mu
Ayrıca anlasa nolucak ya bu çok da önemli bir şey değil ki
Korkuyorsan yapmayacaksın rahat duracaksın bacımBacım ilerde sorun yaşamaktan korkuyorum
Benim sevgilim bile olmamıstı nebiliyim ya bu cocuga güvendim bi hata yaptımKorkuyorsan yapmayacaksın rahat duracaksın bacım
Olan oldu sonrasını düşünüyorum ben baskı sonucu yırtılmışmıdır kesinKorkuyorsan yapmayacaksın rahat duracaksın bacım
Hatanın farkına var rahat dur artık o zamanBenim sevgilim bile olmamıstı nebiliyim ya bu cocuga güvendim bi hata yaptım
Bida zaten yapmam ama beynimde hep ilerisi var. Çocuğun davranışları değişti bu olaydan sonra çok rahat davranıyor doğum günümde bi minik pasta bile alıp üfletmedi arkadaşıma demişki o beni çok seviyor bensiz yapamaz bu olay olmasa çoktan ayrılırdım kavgalarımızda küfürler ediyor bu konudada bişey yaşamadık girmedim içine bişey olmamıştır tahrişten darbeden dolayı kanamıştır parmağım bile girmiyo diyoHatanın farkına var rahat dur artık o zaman
Doktora gitmen gerekiyor kontrol için
Acilen bu hayvanı bırak sana kimse bu şekilde davranamaz. Doğuda olman bir şeyi değiştirmez, doğuda da batıda da böyle şeyleri problem eden insanlar olduğu gibi etmeyenler de var. Sadece en önemli ve en değerli şeyin kendin olduğunu hatırlat kendine ve ileride eş seçerken anlayışlı, seni el üstünde tutan, üzmeyen adamı bulup evlen. Başına ne gelirse gelsin ay nasıl söylerim diye korktuğun biriyle değil, yanında olacağını bildiğin biriyle evlen.Ben doğuda yasıyorum böyle seyler burda normal karsılanmıyor ki doktora bile gidemedim 5 aydır bi aptallık yapıp güvendim sevgilime sonuc ortada bozulup bozulmadığını bile bilmiyorum ve inan ki söylesem ya duyulur yada bırakır beni bi başkası burdakiler böyle ailemde ne tepki verir kestiremiyorum en doğrusu ne olur sence oyüzden silmek istiyorum hafızamdan silemiyorum sanki hiç olmamış gibi çünkü ben isteyerek bişey yaşamadım zaten içimede girmedi bastırdı sadece herkesin kanaması olmuyomuş anlaşılırmı sence hiç kimseye söylemesem
Sırf bu olaydan sana bir pastayı bile çok gören biri ileride seni aldatır da döver e. Aksine bunu yaşadığınız için sana çok iyi davranması gerekirdi. Acilen ayrılıp kendi hayatına bakBida zaten yapmam ama beynimde hep ilerisi var. Çocuğun davranışları değişti bu olaydan sonra çok rahat davranıyor doğum günümde bi minik pasta bile alıp üfletmedi arkadaşıma demişki o beni çok seviyor bensiz yapamaz bu olay olmasa çoktan ayrılırdım kavgalarımızda küfürler ediyor bu konudada bişey yaşamadık girmedim içine bişey olmamıştır tahrişten darbeden dolayı kanamıştır parmağım bile girmiyo diyo
Herif sana hakaretler , küfürler ediyor. Üstelik sen isteyerek yaşanmamış bunlar. Seni zorlamış, zorla yapmış şerefsiz. Böyle bir durumda hâlâ doğum günü kutlamasını, pasta almasını mı düşünüyorsun cidden? Ayrıl gitsin bu hödükten kurtar kendini,ona mecbur değilsin.Ben doğuda yasıyorum böyle seyler burda normal karsılanmıyor ki doktora bile gidemedim 5 aydır bi aptallık yapıp güvendim sevgilime sonuc ortada bozulup bozulmadığını bile bilmiyorum ve inan ki söylesem ya duyulur yada bırakır beni bi başkası burdakiler böyle ailemde ne tepki verir kestiremiyorum en doğrusu ne olur sence oyüzden silmek istiyorum hafızamdan silemiyorum sanki hiç olmamış gibi çünkü ben isteyerek bişey yaşamadım zaten içimede girmedi bastırdı sadece herkesin kanaması olmuyomuş anlaşılırmı sence hiç kimseye söylemesem
İyide yarın bigün bi başkası hayatıma girdiğinde ne yapıcam benHerif sana hakaretler , küfürler ediyor. Üstelik sen isteyerek yaşanmamış bunlar. Seni zorlamış, zorla yapmış şerefsiz. Böyle bir durumda hâlâ doğum günü kutlamasını, pasta almasını mı düşünüyorsun cidden? Ayrıl gitsin bu hödükten kurtar kendini,ona mecbur değilsin.
Seni olduğun gibi seven biriyle olacaksın. Bakirelik mevzusuna takıntılı, saplantılı olan kişilerle ilişki kurma. Bu sana bağlı bir şey. Her erkek böyle hödük değil. Medeni olanlar da var.İyide yarın bigün bi başkası hayatıma girdiğinde ne yapıcam ben
Beynimden silsemde yasanan yasandı sonucta bu durumu ben kimseye söylemek bile istemiyorum yarın öbür gün sıkıntı yaşamaktan korkuyorumEliyle mi yaptı soktu mu? Öbür türlü kanasa bile sadece zedelenmiştir. Bir şey sokmadıkça kolay kolay bozulmaz o zar. Soğan zarı değil o. Ayrıca onunla beraber olmuş bile olsan sana nasıl böyle iğrenç davranır ya! hemen terk et kızım onu hemen....Daha ne insanlar ne kısmetler çıkar karşına. Böyle bir zihniyete sahip olan biriyle hayatını yakma. Bin pişman olursun. Başını dik tut ve yol ver... O da neye uğradığını şaşırsın gerizekalı. Onu ve bu yaşananları beyninden sil. Olmamış gibi devam et. Kendini üzme artık...
Sürtünme yaşarken çıplaktık bastırdı hafif canım yandı ama girdiğini hissetmedimEliyle mi yaptı soktu mu? Öbür türlü kanasa bile sadece zedelenmiştir. Bir şey sokmadıkça kolay kolay bozulmaz o zar. Soğan zarı değil o. Ayrıca onunla beraber olmuş bile olsan sana nasıl böyle iğrenç davranır ya! hemen terk et kızım onu hemen....Daha ne insanlar ne kısmetler çıkar karşına. Böyle bir zihniyete sahip olan biriyle hayatını yakma. Bin pişman olursun. Başını dik tut ve yol ver... O da neye uğradığını şaşırsın gerizekalı. Onu ve bu yaşananları beyninden sil. Olmamış gibi devam et. Kendini üzme artık...
Canım dışarıdan bastırmayla kızlık bozulmaz tahriş olmuş olabilir ama ilişki şeklinde olduysa tam girmeden bastırdıysa olabilir.Devlet hastanelerine gitmek zorunda değilsin özel bir muayenehane bul evine en uzak olan bir bölgede git durumu anlat baktır bence hasta doktor gizliliği denen birşey var reşitsin ve senin onayın olmadan doktor kesinlikle kimseye bu konuda bilgi veremez.Hem özel muayenehane olduğu için hiçbir şekilde sistemede işlemez.Korkmanı gerektirecek bir durum yok.Bir sorun yoksada direk hayatından çıkar o gereksizi bana sorarsan bir sorun varsada çıkar hiçbişey senin hayatından daha kıymetli değilKızlar 5 aydır psikolojim cok bozuk sevgilim bastırmıstı sürtünürken direk o an kanadı ve cok kanadı bozulup bozulmadığından emin olamıyorum çok dar ama sevgilimin davranışları değişti çok rahat davranıyor artık kavgalarımızda sen zaten beni bırakamazsın diyor küfür ediyor eskiden böyle değildi bende psikolojik olarak ona muhtaç gibi hissetmeye başladım bi başka erkek anlarmı bozulduğunu ben bu durumu kimseye ne anlatabliyorum nede beynimden çıkıyor lütfen tavsiye verin dikim nasıl oluyor
Hissetmedim girdiğini ama kanadısanki çok mu önemli kızlık falan yahu
Sende sacmalama istersen girdi mi girmedi mi hissetmedim die insan bu kadar kendınden habersiz olur mu madem böyle korkuların var ? İyi düşün girdiyse gecmıs olsun girmediyse bisey yok kapat konuyu .
Girseydi herhalde hissederdin dimi ? Girdiyse zaten zevk suyunda bile sperm var o zaman hamile kalma riskinizde var . Muhtemelen sürtünürken prezervatif takmamıştırHissetmedim girdiğini ama kanadı
Öyle ama kanadığı için tedirginimCanım dışarıdan bastırmayla kızlık bozulmaz tahriş olmuş olabilir ama ilişki şeklinde olduysa tam girmeden bastırdıysa olabilir.Devlet hastanelerine gitmek zorunda değilsin özel bir muayenehane bul evine en uzak olan bir bölgede git durumu anlat baktır bence hasta doktor gizliliği denen birşey var reşitsin ve senin onayın olmadan doktor kesinlikle kimseye bu konuda bilgi veremez.Hem özel muayenehane olduğu için hiçbir şekilde sistemede işlemez.Korkmanı gerektirecek bir durum yok.Bir sorun yoksada direk hayatından çıkar o gereksizi bana sorarsan bir sorun varsada çıkar hiçbişey senin hayatından daha kıymetli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?