• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik bozuldu mu yoksa sadece zedelenme mi?

Rias0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2025
6
-4
1
27
Merhaba arkadaşlar, konuyu uzatmadan kısaca anlatmak istiyorum. Bakire olduğum için cinsel ilişkiye girmek istemiyordum. Bir süredir sevgilim var. İçime girmedi ama penis ucuyla vajinama sürtündü, gel git yaptı ama dediğim gibi içeri girme durumu olmadı. Daha sonra peçete ile sildiğimde çok değildi ama peçetenin silik şekilde kan olduğunu gördüm. Açık renkli bir kan. Leke gibiydi. Onun penisinde de kan yoktu. Ama canım yandı o sürtünme esnasında daha sonra da aynı şekilde iç kısım da ağrı hissetmeye devam ettim. O gün yatıp sabah uyandığım da yatakta oturdum ve sızı hissettim. Emin olamıyorum. Kesinlikle bakireliğim bozuldu diyebilir miyim? Yoksa zedelenme gibi bir durum da olabiliyor mu?

tam bir 'davul saglam ama tokmagin degmedigi yer kalmamis' konusu
kendinizi bakire mi saniyorsunuz? gidin agiz tadiyla adam gibi sevisin madem istiyorsunuz. ama boyle kacak gocek takilmak "senden ayrilinca evleneceğim adami kandiracagim" demek oluyor
+1

tam bir 'davul saglam ama tokmagin degmedigi yer kalmamis' konusu
kendinizi bakire mi saniyorsunuz? gidin agiz tadiyla adam gibi sevisin madem istiyorsunuz. ama boyle kacak gocek takilmak "senden ayrilinca evleneceğim adami kandiracagim" demek oluyor
Ya arkadaşım ilişkiye girmek zorunda değilim ben sevgilimle. Kendimi bu konuda hazır hissetmek zorunda da değilim. Keyfim ne zaman isterse, ne zaman hazır hissedersem o zaman yaparım. Benim sorduğum soru başka sen kendi kendine ne konuşuyorsun burda alakasız alakasız.

Merhaba arkadaşlar, konuyu uzatmadan kısaca anlatmak istiyorum. Bakire olduğum için cinsel ilişkiye girmek istemiyordum. Bir süredir sevgilim var. İçime girmedi ama penis ucuyla vajinama sürtündü, gel git yaptı ama dediğim gibi içeri girme durumu olmadı. Daha sonra peçete ile sildiğimde çok değildi ama peçetenin silik şekilde kan olduğunu gördüm. Açık renkli bir kan. Leke gibiydi. Onun penisinde de kan yoktu. Ama canım yandı o sürtünme esnasında daha sonra da aynı şekilde iç kısım da ağrı hissetmeye devam ettim. O gün yatıp sabah uyandığım da yatakta oturdum ve sızı hissettim. Emin olamıyorum. Kesinlikle bakireliğim bozuldu diyebilir miyim? Yoksa zedelenme gibi bir durum da olabiliyor mu?
Neden bu kadar takılıyorsun?Başkasıyla olursan kimseyle olmadım demek içinse bunları da yapma o zaman yapacaksan da tam yap bari

Neden bu kadar takılıyorsun?Başkasıyla olursan kimseyle olmadım demek içinse bunları da yapma o zaman yapacaksan da tam yap bari
Konu başkası değil. Ben kendimi hazır hissedersem yaparım. Karşımda ki insana istemiyorum dedim. Eğer böyle bir şey olduysa bu bir sorun. Konuyu farklı yerlere çekmeyelim lütfen .

Ya arkadaşım ilişkiye girmek zorunda değilim ben sevgilimle. Kendimi bu konuda hazır hissetmek zorunda da değilim. Keyfim ne zaman isterse, ne zaman hazır hissedersem o zaman yaparım. Benim sorduğum soru başka sen kendi kendine ne konuşuyorsun burda alakasız alakasız.
ha o ha o yani ne farki var adam yok ucunu soktu yok gelgit yapti
bunu yapiyorsan yazik günah gir iliskiye de bir oh cek rahatla. adama da yazik sana da sacma sapan birsey. mosmor olmustur adamin seyi kenarda dolasip dolasip birkac santimden fazla vize cikmayinca 😅
yani sacma geliyor bana. Hazir değilsen tabii sevisme ama bir zahmet bekaret muhabbetine de girme çünkü bakire degilsin.

Çok baskı yaparak sürtündüyse belki ondan ağrı olmuştur. Ama zedelenme mi değil mi onu biz bilemeyiz .

Zedelenmedir canım giriş olmadıysa kendini de kastıysan eğer birkaç ilişkiden sonra da kanaman geliyor çünkü tam kanama değil leke gibi herkeste olur mu bilmiyorum

E zorunda değilsen niye yaptın, istiyorsan neyi soruyorsun, doktor değiliz, başınızda da değildik, neyi ne kadar yaptınız nereden bilelim ne diyelim şimdi 🙄
. Bakire olduğum için
Ayrıca değilsin.

Konu başkası değil. Ben kendimi hazır hissedersem yaparım. Karşımda ki insana istemiyorum dedim. Eğer böyle bir şey olduysa bu bir sorun. Konuyu farklı yerlere çekmeyelim lütfen .
Eğer öyle şeyler yaparsan böyle bir sorunu da göze alman gerekir.Kan gelmiş işte niye durup dururken gelsin?Zedelenmiştir ya da gitmiştir bunu tekrar denemeden bilemezsin

İçine tam girse anlarsın. Ucunu sokmuş yalnız bunu bil yoksa kan falan gelmezdi. Zorlamış itmiş.

Zedelenmedir canım giriş olmadıysa kendini de kastıysan eğer birkaç ilişkiden sonra da kanaman geliyor çünkü tam kanama değil leke gibi herkeste olur mu bilmiyorum
İki tane arkadaşım bu durumu yaşamış. Ve 2. Yapışlarında kan gelmemiş . Bu yüzden endişeliyim

Doktor
E zorunda değilsen niye yaptın, istiyorsan neyi soruyorsun, doktor değiliz, başınızda da değildik, neyi ne kadar yaptınız nereden bilelim ne diyelim şimdi 🙄

Ayrıca değilsin.
değilsen ya da böyle bi durum başına gelmediyse cevap yazma. Sana cevap yaz diyen yok. Bu tarz bir durum yaşayan ya da bilgisi olan illa ki vardır . Onlara soruyorum zaten . Bilgisi olmayanlar gelip yorum yapsın diye değil. Burası bir platform ve cinsellik konusu altında bir şeyler yazdım. Seni ilgilendiren bir durum yok. İster sorarım ister sormam.

İki tane arkadaşım bu durumu yaşamış. Ve 2. Yapışlarında kan gelmemiş . Bu yüzden endişeliyim
Tekrar gelmez zaten gelecek olan gelmiş nadiren çok kanama yaşayanlar çıkıyor. Gel git yapacak kadar girdiyse girmiştir. Bazıları hymeni mahzen içinde falan sanıyor galiba ama değil hemen girişte.

Bacım bence bakire değilsin (sürtünmede olsa sevişmişsin) ama girmedi diyorsan da girmemiştir. Gelen kan zarından mı geldi gelmedi mi görmeden nerden bilelim. Hiç zarın zedelendiğini duymadım 🙉 arkadaşın birisinin yorumuna da kendini hazır hissetmediğini söylemişsin ama sen adamla zaten penisle perineyi buluşturmuşsun 😂 bize şu an zarın yırtıldı mı yırtılmadı mı onu soruyorsun. Sevişmiş olmak için daha ne yapman lazım orasını anlayamadım😂

Bence bozulmuş ya orası o kadar geride bi yapı değil yani çok uzaklarda tamamen girdiğinde bozulacak diye düşünüyorsun sanırım sızı olmuş ağrı olmuş kan gelmiş belki bi kere daha yapsan kanar mı bilemiyorum olabilir ama kanamak zorunda da değil bende gelmemişti mesela eşimle daha önce senin gibi takılırken bi kere gelmişti silik şekilde ama ağrı olmamıştı tam ilişkiye girdiğimizde kanamamıştı tekrar yani biz takılmadık ama bilemiycem

Back
X