- 5 Aralık 2024
- 86
- -27
- 1
- Konu Sahibi bilinmeyen0
Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm ondan merak ettim hala uygulayan var mı diyeO ne gı
Ne kanı ne çarşafı bacım yav
Yok öyle bişi
Ne kızlık zarı ne kanı ne çarşafı öyle bişi yok bacım yat uyu gece gece boşverGördüm ondan merak ettim hala uygulayan var mı diye
Bizimkiler yaptılar oda ki biz kız tarafıyız doğuluyuz zatenArtık kalmadı çarşaf işleri falan. Özellikle batıda. Ama doğuda belki bunu gelenek olarak sürdürenler olabilir.
Adam çarşaf mı istiyor ? Dikim sonucundan mı endişe ediyorsunuz ?Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Önem verenler de var amaNe kızlık zarı ne kanı ne çarşafı öyle bişi yok bacım yat uyu gece gece boşver
Hayır ya öyle birşey yok da zaten dikimden sonuç almadım kalıcı yaptırdım da yalanmış kanama falan sağlanmıyor geçicide sağlanıyor bildiğim kadarıylaAdam çarşaf mı istiyor ? Dikim sonucundan mı endişe ediyorsunuz ?
Herkesten kan gelmez ilk ilişkide. Bazısının hiç zarı yok, o zaman napıcaksın?Önem verenler de var ama
Nasıl yaniEvet kan çıkmazsa kesilecek tavuğu da kız tarafı ayarlıyor![]()
Hayır ya öyle birşey yok da zaten dikimden sonuç almadım kalıcı yaptırdım da yalanmış kanama falan sağlanmıyor geçicide sağlanıyor bildiğim kadarıyla
Ama yaşayıp yaşamadığını karşı taraf anlıyormuşHerkesten kam gelmez ilk ilişkide. Bazısının hiç zarı yok, o zaman napıcaksın?
Onun yaşayıp yaşamadığını sen nasıl anlıyormuşsun?Ama yaşayıp yaşamadığını karşı taraf anlıyormuş
Madem böyle korkularınız var neden böyle işlere bulaşıyorsunuz rahat durun o zamanAma yaşayıp yaşamadığını karşı taraf anlıyormuş
Kalıcısı nasıl oluyor?Hayır ya öyle birşey yok da zaten dikimden sonuç almadım kalıcı yaptırdım da yalanmış kanama falan sağlanmıyor geçicide sağlanıyor bildiğim kadarıyla
Hangi erkekmiş ya o onu bana bi getirinAma yaşayıp yaşamadığını karşı taraf anlıyormuş