- 5 Aralık 2024
- 86
- -25
- 1
- Konu Sahibi bilinmeyen0
Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ömrü billah bakire kalıyosun, 76 çocuk doğuruyosun hala taş gibi duruyor yerindeKalıcısı nasıl oluyor?
Bir kullanımlık değil mi ya?
Nusaybinin bir köyüne gelin gittim, kayınvalide 55+ yaşında köyden tek çıktığı yer merkezdeki hastane ,çarşaftan bahsetmedi.Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Kılavuz veriyolar bunlara, bakireyi tanıma ve anlama kılavuzuHangi erkekmiş ya o onu bana bi getirindaha deliği zor buluyorlar onu anlamasi kaldi
![]()
Hee ben de öyle anladım işte kalıcı diyince.Ömrü billah bakire kalıyosun, 76 çocuk doğuruyosun hala taş gibi duruyor yerinde
Hayır öyle değil yani istediğin zaman ilişkiye girebiliyorsun hazır oluyorsun ama doktorların deyişine göre 2 sene dayanıyormuşKalıcısı nasıl oluyor?
Bir kullanımlık değil mi ya?
Şeytan gibiler ya sanki kitabını okumuşlarKılavuz veriyolar bunlara, bakireyi tanıma ve anlama kılavuzu
Hiç sorma Kendileri çok düzgün yaJinekolog oldular başınıza şereflesler![]()
Aynen kankaŞeytan gibiler ya sanki kitabını okumuşlar
Kaç sene olduNusaybinin bir köyüne gelin gittim, kayınvalide 55+ yaşında köyden tek çıktığı yer merkezdeki hastane ,çarşaftan bahsetmedi.
10Kaç sene oldu
Hiç yaşamamış olan biri bilmez anlamazAynen kanka![]()
Bakire miydin
Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeliKaç sene oldu
Sıfır kilometre jelatinim üstümdeydiBakire miydin
Ne güzelSıfır kilometre jelatinim üstümdeydi![]()
Herife sürpriz mi yapcan kız?Ne kadara diktirdin sen![]()
Miktarı merak ettim değer mi acaba diyeHerife sürpriz mi yapcan kız?