- 5 Aralık 2024
- 86
- -27
- 1
- Konu Sahibi bilinmeyen0
Merhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim.Sağ ol
Var ol şekerim.
Bu konuda bilgi sahibi bir çevreniz olması üzücü ve şaşırtıcı.Geçici düğüne yakın zamanda yapılıyor
Kalıcı ise uzun süreli olarak tercih ediliyor.
Kişinin evlenmesine kadar
Diye duydum çevremden.
Yani öyle anlattılar .Bu konuda bilgi sahibi bir çevreniz olması üzücü ve şaşırtıcı.![]()
Kaçıncı diktirişin olacak inşallah yavrucumNe saçmalıyorsun teyze![]()
Bence sen kendi beynini ve idrakini sorgula Allahın cahiliSen veled olarak saçmalarken iyi ama ben teyze olarak saçmalamazken….
Konuyu açmaya utanmayıp gülmüyor ciddi ciddi açıyor. Ama gelen cevaplara gülüyor.
İnsan beynini ve idrakini sorgulamak gerek çoğu zaman….
Demek bunu sen yapmışsın ki örneğini veriyorsun HADSİZ!Kaçıncı diktirişin olacak inşallah yavrucumher diktirmene çarşaf ararsak memlekette çarşaf kalmaz hadi şimdi git birazda buna ağla
Geldi terbiyesiz linç grubuYine bekaretimizi mi ispatlayacagiz, sevmiiim bu konuları![]()
Kız delirdin mi ne terbiyesizliği, ispata gerek yok diyorum, en bakire sensin, basbakiresinGeldi terbiyesiz linç grubu
Benim hiç öyle dertlerim olmadı sen çok diktirme yalama olur sonra kıyamamDemek bunu sen yapmışsın ki örneğini veriyorsun HADSİZ!
Senden daha cahil, sığ ve çiğ insan göremiyorum.Bence sen kendi beynini ve idrakini sorgula Allahın cahili
boyle biriyle evleniyorsan evlenme erkekler her boku yiyiyor utanmadan bı de onu mu soruyolarMerhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?
Hala böyle şeyler var mıMerhaba merak ettiğim bir konu var sizlere sormak istedim; bakirelik çarşafı zorunluluğu ve ailelerin kan görme zorunluğu var mı ayrıca o çarşafı kız tarafının mı ayarlaması gerekiyor?