Bakirelik Muayenesi

Gizemlikiz90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
271
98
28
29
Merhaba ben 19 yasindayim. Kucukken ben demirin arasina düşmüştüm ama paçamın arasina degil duz demirin uzerine ve mosmor oldu. Ortaokula giderken hafif bas parmagimin birazini iceri soktum ama elim bosluga geldi hicbisey yoktu. Ve anneme soruyorum hic dustugumde vs kan gordun mu diye yok diyor kolay degil o kadar yirtilmasi diyor.. Cok korkuyorum hic kimseyle beraber olmadim ama ileride boyle pis biseyle suclanmak cok kotu benim icin..

O iş öyle kolay olmuyor merak etme biz beş ayda zar zor hallettik.. Fake misin gizemli misin bilmiyorum ama içini ferah tut

Muayene komik mi geldi? İçerik mi silindi?

İçerik silindi.
Küçükken düz bir demire düşmüş, paçası arası değilmiş ama düz düşmüş. Ama tedirgin olmuş.
19 yaşındaymış şu an, annesine sormuş. Annesi demiş ki "O kadar kolay yırtılmaz, bişi olmaz" ama bu arkadaşımız yine de tedirginmiş çünkü böyle saçma bir olay yüzünden, böyle bir şeyle (Bakire olmadığı) suçlanmak istemiyormuş.
Muayeneye gitse, ailesine haber gider miymiş nolurmuş bilememiş, içine kurt düşmüş, çünkü bekaretine gözü gibi bakmış bu kızımız, ablası. Olay bu.

Kusura bakma, elim alıntı yapmasa da kafa yapıyor konu sahibi

Ablası ne alakaymış

Gözü gibi bakmış:) keşke onun yerine namusun bir zar olmadihini da bilmek için eğitim ve ogretimine de gözün gibi balsaydin.

demirse sorun yok bisiklet olaydı fenaydı

Gözü gibi bakmış:) keşke onun yerine namusun bir zar olmadihini da bilmek için eğitim ve ogretimine de gözün gibi balsaydin.

O kısım benim yorumum. Yani yazıdan buna delicesine önem verdiği çıkıyordu, öyle özetledim ^_^
Nasıl olsa gelir içerik geri, raporladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…