- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
- 29
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Soru nedir? Ya da dert???
Ne diyim şimdi?
Demire kafan gelmedi inş??
O iş öyle kolay olmuyor merak etme biz beş ayda zar zor hallettik.. Fake misin gizemli misin bilmiyorum ama içini ferah tut
Bozulmus mudur diye cok korkuyorum. Asiri tedirginim. Fake falan degilim hayır
Muayene komik mi geldi? İçerik mi silindi?sjdjjdj
Muayene komik mi geldi? İçerik mi silindi?
Üfff çok gizemli bi kız sjdjjdjsjdjjdj
Ablası ne alakaymışİçerik silindi.
Küçükken düz bir demire düşmüş, paçası arası değilmiş ama düz düşmüş. Ama tedirgin olmuş.
19 yaşındaymış şu an, annesine sormuş. Annesi demiş ki "O kadar kolay yırtılmaz, bişi olmaz" ama bu arkadaşımız yine de tedirginmiş çünkü böyle saçma bir olay yüzünden, böyle bir şeyle (Bakire olmadığı) suçlanmak istemiyormuş.
Muayeneye gitse, ailesine haber gider miymiş nolurmuş bilememiş, içine kurt düşmüş, çünkü bekaretine gözü gibi bakmış ablası. Olay bu.
Kusura bakma, elim alıntı yapmasa da kafa yapıyor konu sahibi
Ablası ne alakaymış
Gözü gibi bakmış:) keşke onun yerine namusun bir zar olmadihini da bilmek için eğitim ve ogretimine de gözün gibi balsaydin.İçerik silindi.
Küçükken düz bir demire düşmüş, paçası arası değilmiş ama düz düşmüş. Ama tedirgin olmuş.
19 yaşındaymış şu an, annesine sormuş. Annesi demiş ki "O kadar kolay yırtılmaz, bişi olmaz" ama bu arkadaşımız yine de tedirginmiş çünkü böyle saçma bir olay yüzünden, böyle bir şeyle (Bakire olmadığı) suçlanmak istemiyormuş.
Muayeneye gitse, ailesine haber gider miymiş nolurmuş bilememiş, içine kurt düşmüş, çünkü bekaretine gözü gibi bakmış ablası. Olay bu.
İçerik silindi.
Apla olmak zor tabi kardeşin mi var derdin varBen dedim, biz, hepimiz, kk applaları olaranktan
Gözü gibi bakmış:) keşke onun yerine namusun bir zar olmadihini da bilmek için eğitim ve ogretimine de gözün gibi balsaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?