- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Aydınlandım çok teşekkür ediyorum :)İçerik silindi.
Küçükken düz bir demire düşmüş, paçası arası değilmiş ama düz düşmüş. Ama tedirgin olmuş.
19 yaşındaymış şu an, annesine sormuş. Annesi demiş ki "O kadar kolay yırtılmaz, bişi olmaz" ama bu arkadaşımız yine de tedirginmiş çünkü böyle saçma bir olay yüzünden, böyle bir şeyle (Bakire olmadığı) suçlanmak istemiyormuş.
Muayeneye gitse, ailesine haber gider miymiş nolurmuş bilememiş, içine kurt düşmüş, çünkü bekaretine gözü gibi bakmış ablası. Olay bu.
Kusura bakma, elim alıntı yapmasa da kafa yapıyor konu sahibi
demirse sorun yok bisiklet olaydı fenaydı
Bizikled... İlk aşkım
Mini mini scooterlarımızı beraber büyütürüz fena mı?Bizikledden hamilemi aceeba ÇIK KIRKIYIRIM
Mini mini scooterlarımızı beraber büyütürüz fena mı?
Gülmekten karnıma ağrı girdi
Buna benzer bir olay yaşamıştım hiç unutmam, bisikletten dümdüz bir demire pattttt düşmüştüm vajina pert kanıyor iç dudaklar yara bere. Annem açıyor pansuman ediyor ama iç dudaklarım felaket zedelenmişti. Küçüktüm. Hafızamı seveyim, ara sıra hep anlatırım. Hiiiiiiç böyle zar bilmem ne diye düşüncelere girmedim. Ay içime kurt düştü
Gece gece gülmekten karnıma agrı girdiKan gelmemiş bu kızımızda. Kendisi bizzat belirtmiş. :)
Gülmekten karnıma ağrı girdi
Buna benzer bir olay yaşamıştım hiç unutmam, bisikletten dümdüz bir demire pattttt düşmüştüm vajina pert kanıyor iç dudaklar yara bere. Annem açıyor pansuman ediyor ama iç dudaklarım felaket zedelenmişti. Küçüktüm. Hafızamı seveyim, ara sıra hep anlatırım. Hiiiiiiç böyle zar bilmem ne diye düşüncelere girmedim. Ay içime kurt düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?