Evet ilk forum gönderim
23 yaşında bir kız olarak içimi dökmek istiyorum.
- Bu zamana kadar sevgilim olmadı platonik durumları saymıyorum. Dış görünüş olarak çoğu insan güzel olduğumu söyler. Bakireliği sadece cinselliğe çekmek istemiyorum. Kendimi keşfetme yaşım 7 falandı. Çok araştıran çok okuyan bir bireyim cinsellik hakkında genel şeyleri biliyorum fakat sıfır deneyime sahibim. Geçen sene bir çocukla tanıştım hayatında bir çok kız olduğu için istemsizce soğudum ondan. Paranoyaklaştım ve bu yeni oluşan bir durum değil. Yurttayken o kadar kız hiçbir şeyi kafaya takmadan her zaman farklı erkeklerle rahatça takılıyordu ve daha neler yaptıklarını yazamayacağım midemi bulandırıyordu bu durum. Erkek kalmadı adam kalmadı diyorum bu tür olayları görünce
-Evet fazla uzattım. Açık biriyim öyle aman aman bir inancım yok fakat beni her zaman tutan bir şey var. Engelleyen bir şey. Din kavramı bende biraz fazla ön planda oluyor. Hayatıma birini alırken kırk kez düşünüyorum. Kendime dokunmayı seviyorum şuan evlenme düşüncem yok fakat birinim bana dokunma hissi beni biraz ürkütüyor.
-Hayatınıza birini alırken ne düşünüyorsunuz?
-Evleneceğiniz insanı nasıl seçiyorsunuz?