- 3 Haziran 2015
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi papatyalarr
19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..