bakireyim zevk suyu hamile bırakırmı

Bu ülkede 12-13 yaşındaki kız çocukları evlendiriliyor.ve burada kız sadece 16 yaşında diye elestriyorsunuz.Eger eleştirmek istiyorsaniz çocuklarına her türlü konu hakkinda bilgilendirmeyen onları her türlü konuda korkutarak büyüten aileleri eleştirin.Evet yapmış olduğu eylem erken ve yanlış.Maalesef yumurta takibi yapıp hamile kalmak ve o çocuğu doğurmakla olmuyor bu işler.Sevgili kardeşim soruna gelince hayatta hiç birşey imkansız değildir ancak anlatmış olduğun şekilde hamile kalmak biraz zor görünüyor ki insanlar yıllarca uğraşıyor. Sana nasıl hamile kalinacagindan bahsedeyim.kadınlar ortalamada 28 günde bir regl olurlar.bu dönemin 14. Gününde yumurtlama gerçekleşir. Yumurta hücresi maksimum 24 saat yaşar. Bu gün öncesinde veya sonrasında bir ilişki ile erkek sperm hücreleri kadın yumurtası ile karşılaşırsa dollenme gerçekleşebilir. Bu arada Sperm hücresi de kadın vücudu içerisinde 3 gün yasayabilir.Dollenen yumurta hücresi uygun şartlar sağlanırsa rahim içerisine yerleşir ve gebelik başlar bu da yaklaşık 7-10 günlük bir süreçtir.Rahime yerlesme sonrasinda vucut bhcg denilen hormonu salgilamaya baslar.ve bu hormon kanda belirlenebilir.Bunun dışında şunu bilmelisin ki cinselliği yaşamak için sakın acele etme.Bu senin için özel bir durum ve bunu hakedecek insanla karşılaşmayı bekle.zaten o insan sana değer veriyorsa bu ülke şartlarını bildiği için evlenene kadar senden bu şekilde bir talebi olmayacaktır.Lütfen kendini ve aileni yaralayacak birşey yapma.Bu arada eksik yada yanlış anlattığım birsey varsa düzeltmenizi rica ederim.

O bahsettiğiniz aileler toplumumuzun kapanmayan yarası ve tabikide eleştiriliyor..
Ben burada çok ailelik bir durum göremiyorum mesela.. 16 yaşında bir kişinin başka bir 16lıkla yok efendim sürtünmesi vay canına dışarı boşalmasın aman da aman hapları zartları zurtları falan okuduk.. Aile eleştirilmesi gerektiğini düşünmüyorum zira mevzu ailelik ya da terbiyelik bişey değil..

Ve konu üzeride bakarsanız bende dahil eleştiri yönlendirilen kısım konu sahibinin her şeyi biliyor olması.. 16 yaşında genç olmaya çalışan bir bireyin ertesi gün hapına varasıya dek bilip zevk suyundan hamile kalıp kalamayacağını sorması çok ironik...

Medeni bir platform, eleştirenleri eleştirdiğiniz için alıntı yaptım, sanki o aileler eleştirilmemiş de konu sahibi çarmıha gerilmiş gibi oldu o mesajınzda, o sebeple.. :)

be

nasilda elestiriyorsunuz haklisiniz ablacim haklisiniz cok haklisiniz ama en azindan beni ezmeyin bu kadar merakdan sonra oldu bunlar birde sevgilimi seviyorum emin olun bana guven vermese o yada bi hatasi olsa asla boyle sey yapmazdim C canali84 derslerim gayet iyi o konuda sikintilarim yok ama nolur bilgi verin banaaa
Canım benim korkma hamile kalmazsın, ertesi gün hapı koruyucudur.

Belki sert eleştirilere maruz kalıyorsun evet ama sana bir abla tavsiyesi; kimseye güvenme henüz kime güvenip güvenmeyeceğini bilemeyecek kadar gençsin ki biz bile henüz kime güvenebileceğimizi bilmiyoruz.
Sev tabi, hatta sevin birbirinizi ama yalnızca arkadaşlık kurun. Anlat sevdiğin o genç adama bu yaşadıklarınızın doğurabilecek olumsuz sonuçlarını, bunları asla kaldıramazsınız ikinizde, biraz daha akıllıca düşünmeye çalışın, ikiniz de birbirinizin hayatını mahvetmeyin..

suan bura elestiri formu gibi oldu ama bayanlar bana yardimci olmanizi istiyorum lutfen hamile kalirmiyim ben simdi bisiler soyleyin

be

nasilda elestiriyorsunuz haklisiniz ablacim haklisiniz cok haklisiniz ama en azindan beni ezmeyin bu kadar merakdan sonra oldu bunlar birde sevgilimi seviyorum emin olun bana guven vermese o yada bi hatasi olsa asla boyle sey yapmazdim C canali84 derslerim gayet iyi o konuda sikintilarim yok ama nolur bilgi verin banaaa

Yapacak birseyin yok.
Adetin nezaman? Adetine 1 hafta kala erken gebelik testi yapabilirsin yada adetini 1 gun falan gectiginde kan verip ogreneceksin.
Umarim yoktur oyle birsey sadce bosaldi dediginde nottalamis olsaydin guler gecerdim.
Ama neden devam ettiniz? Peki temizlendikten sonrami devam ettiniz?
Temizlendikten sonra devam ettiyse birsey yoktur merak etme.
Göğüs hassasiyetin veya belirtilerin piskolojikdir. Cok oluyor.kotu seyler dusunme.

Sen daha cocuksun. Kendime birsey yapicam falan gibi seyler sakin dusunme bile.

E be guzelim 16 yasindayim bunlari yaptim diye sorarsan birak biraizikca elestiri versin buyuklerin.

16 yasinda kime nasil guveniyorsun canim benim. Daha cok genc. Cok tecrubesizsin. Arkadasin kac yasinda?
Odami küçük?
Bidaha yapma kurban oldugum. Kendini aileni dusun

ertesi gun hapini falan bende bilmiyordum o olay oldukdan 1 gun sonra arastirdim 72 saat ocinde etkisi cok iyimis 38. saatinda ictim

Herkesin hayatı kendini ilgilendirir.

Farkindaysaniz bende ayni seyi belirttim ve yasinin küçük olduğunu söyledim. Ancak genç bir insanı rezillik iğrencsin gibi mahalle baskısı tarzı eleştirilerle ezmeye de kimsenin hakkı yok.Cinsellikte yaşananlarada herkes kendi karar verir.Kadın olduğun için cinsellik yasamayacaksin diye bir kural yok.biz sadece abla olarak akıl verebiliriz.Uyup uymamak yine kendisine kalır.İleri de pişman olacaksa da kendisi olur.
Cinselliğin kesinlikle değil bence yaşla alakası var reşit olur ben yaptim ben çekerim der tamam eyvallah ama daha 16 yasinda bu kardeşimiz bu yaşta hamile kalsinda ya zorla evlendirirler yada kendi dedi zaten ailem öldürür beni diye sonrası bundan 5 yil sonra iki çocuklu kocasıyla gecinemeyen küçücük yaşta bunları yaşadığı için pişman olan mutsuz bir ailede çocuk büyütmek zorunda kalan sirf bunları yaşadı diye ailesi arkasında olmayan bi kadın olabilir yani biz yargılanıyordu sadece birşeyler değişsin artık gençlerimiz bilinclensin okusun kendi ayaklarının üstünde dursun mutsuz olmasin mutsuz bireyler yetiştirmenin diye bu yorumlarimiz yoksa her koyun kendi bacağından asilir bize düşmez

Yapacak birseyin yok.
Adetin nezaman? Adetine 1 hafta kala erken gebelik testi yapabilirsin yada adetini 1 gun falan gectiginde kan verip ogreneceksin.
Umarim yoktur oyle birsey sadce bosaldi dediginde nottalamis olsaydin guler gecerdim.
Ama neden devam ettiniz? Peki temizlendikten sonrami devam ettiniz?
Temizlendikten sonra devam ettiyse birsey yoktur merak etme.
Göğüs hassasiyetin veya belirtilerin piskolojikdir. Cok oluyor.kotu seyler dusunme.

Sen daha cocuksun. Kendime birsey yapicam falan gibi seyler sakin dusunme bile.

E be guzelim 16 yasindayim bunlari yaptim diye sorarsan birak biraizikca elestiri versin buyuklerin.

16 yasinda kime nasil guveniyorsun canim benim. Daha cok genc. Cok tecrubesizsin. Arkadasin kac yasinda?
Odami küçük?
Bidaha yapma kurban oldugum. Kendini aileni dusun
sevgilim bosaldikdan sonra geri boxerina koydu sildi bi kac dakika sonra tekrar devam ettik regl gunume 18 gun oldugu yaziyor takvimde birde gec oluyorum ben 26 temmuzda oldu olay takvimde 28 29 30. gunlerinde dogurganlik yaziyor ve ustelik 26 temmuzda korunmasiz da yapilabilir yaziyordu ne kadar dogru bilmiuorum

Yok canim degilsindir, muhtemelen stress yaptığın icin sana oyle geliyor.. zaten hadi o küçücük cok küçücük ihtimal olsa bile ertesi gun hapi icmissin , yani imkansiz gibi birsey suanda , strees yapma yaparsan adet düzenin de bozulabilir o yuzden rahat ol.. eminim ki bu stressten kendine bir ders cikarmissindir , ailenden once kendini düşün, bu yasinda hayatini mahvetme kuzum..

Hap almışsın bir şey olmaz ama madem yapıyorsunuz şunu bu yaşta öğrenip yapın ,yapmayın demiyeceğim çünkü yine yapacaksınız o yüzden sadece korunun diyorum.

ertesi gun hapini falan bende bilmiyordum o olay oldukdan 1 gun sonra arastirdim 72 saat ocinde etkisi cok iyimis 38. saatinda ictim
Günah be yavrum ahiretine günah,bugününe günah,anana babana günah...Elin adamı seni mi düşünecek zevkini alır çeker gider daha bu yaşta yazık değil mi sana? Kendine niye bu kötülüğü yapıyorsun? 16 yaşında bir kızın bileceği şeyler değil senin bildiklerin.Korkma KESİNLİKLE hamile değilsindir o kadr kolay değil..Ayrıca bu yaşadıklarının hem ruhuna hem bedenine (ilaçlar haplar fln) bırakacagı hasarları yaşın ilerledikçe anlarsında iş işten geçmiş olur.Çok üzüldüm senin adına o kadar insan sana dil dökmüş bir kıymeti olsun söylenilenlerin. burdan da söz ver sana cvp yazan vaktini ayıran herkese Pişman ol tövbeni et bi daha sakın böyle işlere de bulaşma. Sana bunları yaşatan insandan da uzak dur...

Harbiden dha yas 16 kızmamk elde diil. Yab bn 16 yaanda liseye gidiodm sevgilm bile yoktu lise sonda oldu oda 1 kere okuln bahcesnde bulştm yanmda arkadasmla ondada cok korkmştm elimi tutmk isteynce. Şmdi kilerin cesartne hayrnm valla evlilkde olck seyleri evlenmedn yasıysnz. Kınamyrm bnmde kızım var ama madem bi yanlş yaptn ve burda sordn bnce bi dha yapma bir dha tekrarlama. Evlenne kadr kmsyle ilşki yaşamaki hersey tadnda güzldir kzıım dha çok küçüksn valla çok üzldm senn adına ve kızdm ama Allah akıl versn sna. Cevap nedr blmyrm ama ertsi gn hapı içtysn sıkıntı olmaz zaten. Bi dhada böle bi bok yeme bnce dha kçüksn çnkü. Ve bn bile evlendmde öğrendm ertesi gün hapınj sen dha 16 yasndasn ve biliysn ertsi gn hapını. O yzden buraya bosuna yazma kızım bidha basına böle bişi geldiğinde emi yavrm milletle dalga gecer fbi töbe töbeee !!!!

Yok canim degilsindir, muhtemelen stress yaptığın icin sana oyle geliyor.. zaten hadi o küçücük cok küçücük ihtimal olsa bile ertesi gun hapi icmissin , yani imkansiz gibi birsey suanda , strees yapma yaparsan adet düzenin de bozulabilir o yuzden rahat ol.. eminim ki bu stressten kendine bir ders cikarmissindir , ailenden once kendini düşün, bu yasinda hayatini mahvetme kuzum..
buraya uye olmamin en buyuk nedeni de hic arkadasimin olmamasi sadece sevdigim bi erkek arkadasim var hem arkadasim he, dostum herseyim. ona guvenmesem asla boyle bisi yapmazdim zaten hepinizden ozur diliyorum haklisiniz her dediginizde ayrica bu kadar yorum olucagi asla aklima gelmedi ayrica o ladar yanlizim ki elestiri olsa bile mutlu oldum cok. umarim bisi yoktur ama genede yazin lutfen

lütfen acil yardım edin 26 temmuzda sevgilimle ilişki yasadık ama sadece sürtünme yoluyla ve bakireyim. ve dışarıya boşaldı biraz bekledikden sonra tekrar devam ettık hemen ertesi gün ertesi gün hapını içtim ve hiçbir yan etki göstermedi sayılır. yaptığımız günden bu yana akntı geliyor sürekli ve göğüslerimde hassaslaştı. 12 temmuzde regl olmuştum reglime daha cok var üstelik normalden gec regl oluyorum 1 ayı geçiyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin
al bi test yap madem
anlarsın ak mı kara mı ki sanmıyorum yani
öyle çat diye hamile kalmak olsaydı herkes kalırdı..neyse bi daha da yapmazsın ders olur sana
sonradan dizini dövüp başını duvarlara vurmaktan iidir
git otur evinde geleceğin için planlar yap!!

Birisi demiş yok 12 13 yasnda kızlar evlendriliyo diye bak kendn diysoun evlendiriliyo evleniyo evleniyo değil.yani istemedkleri evlilikleri yapıyolar altını çizerk söylüyrm istemeyrk yasıyolar bişeyleri. Ama baska arkadslar yasları küçk olmasna ragmn kendleri yaşıyolar. Yani bacım o zorla evlendirilen kızla yası kçük olup isteyrk yasayan kızları bir tutmayın bnce !!

sevgilisinin kankasının evidir
yada sevgilisinin anası babası çalışıyordur büyük ihtimal :mapus:
kimsenin olmadigi terk edilmis bi evin arkasinda surekli bulusurduk orda otururduk bisiler yerdik arrik ora bizim yerimiz gibi oldu kimsede gormuyordu ve o an oluverdi iste lutfen simdide buna bisi demeyin

Valla bn nişanlyken eşimn evine gttm yeri geldi o bize geldi kmsede olmadıgı zmnlarda oldu adam 2 mtre uzak duruyodu bnden. Öpmüyodu bile olmaz diye .d kaldı ki ıssız bi yerdn iyi bi yer yani ev :confused:

Back
X