Bakireyken hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi elasena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olabilir cunki kizlik zari yirtilmadigi icin hamile kalinabiliyor ve dogumda yirtilma oluyormus oda kizlik zarinin esnek olanlarda ve geride olanlarda oluyormus cunki bu durum bende de var ve doktor boyle demisti umarim yardimci olmusumdur

ben kalınıyo diye biliyorum yıllardır.
bu yüzden gittiğim evlerde ve yerlerde klozatse asla oturmam.
hatta hamamlarda ki taburelere bile.

kızlık zarı yırtılmadanda hamile kalınabiliyor diye biliyorum çünkü bakirede olsak hepimizn kızlık zarlarında açıklık var adet kanımız ordan geliyo biliyosunuzki doktorların yazılarındada okumuştum vajina üzerine boşaldığında yumurtalıkların spremleri mıknatıs gibi çektiğini okudum düşük ihtimallede olsa hamile kalınabiliyomuş oda doğurganlıınza ve yumurtlama döneminize bağlı

evet bu sekılde 20 sene once hamıle kalıp sonra ewlenen bı teyze bılıyorum ılk cocugun rahme dusme tarıhı evlılıge cok yakın bı tarıh, bu sekılde hamıle kalmıs o teyze, hep de anlatır saga sola yaptıgım kötu bısey degıl dımı der durur hala dert etmıs içine bu konuyu , ama bu sekılde de hamıle kalınabılıyor

evet bakireyken hamile kalınabiliyor.ben ünlü bir doktorun yanında çalışmıştım.ondan biliyorum.kızlık zarı doğumda bozulanlar oluyor.

Kızlar tereddütlerinizi canlı canlı gidermeye geldim.
Evet kızlık zarı yırtılmadan da çatır çatır hamile kalırsınız ve benim gibi iki doğumunuda sezaryenla yapmışsanız 43 yaşında hala bakire bakire dolaşırsınız ortalıkta.
Doktorumun dediği gibi ne şanslı kadınım ben beeeeee.

Kızlık zarı gebeliğe engel değildir;evet;rahim içine tam boşalma olmadan hatta ve hatta öncesinde gelen meziden dahi hamile kalınabilir;tabi ki biraz daha düşük ihtimal fakat imkansız değil...Jinekolog muayenesinde fayda var..

yani herkes bısey soyluyor gercek dıyoruz olabılır dıyoruz daha bılımsel yanıt mı arıyorsun allasen?

[

diğer bir durum ise (doğruluk derecesini bilmemekle)
özellikle tuvalet banyo gibi birden fazla kişi için kullanıma açık mekanlarda herhangi bir erkek spermi kalmiş ise bu da hamilelik sebebidir

lisedeyken bir arkadaşım anlatmıştı
arkadaşının ablası aynı havluyu kullandıgı kayınpederinden hamile kalmiş

doğruluk derecesini bilemiyorum :kahve:[/B][/QUOTE]
canim ole bisey yok bende duydum hatta hamamda kadinin basina gelmis ve cok korkardim ama tvde drdan dinledim ole bisey yokmus cunku sperm disarida kalinca 2 dakikada olurmus hatta kendinizde anlarsiniz ayagi kalkinca bosalir assagi ogru ve hemen kurur bu yuzdende olurler ama tabiki vajina etrafina gelirse hamile kalma riski cok yuksek:kahve:

kızlarr bende duymuştum böyle bişey büyükler anlatmıştıı memlekette yaşanmış.bi gün kadınlarr toplanıp hamama gidiyolarr yıkanıp geliolar sonra kız hamile kalıyo araştırıyorlar ki hamama gitmeden bi gün önce erkekler alem yapıyo ordaa . ne kadar doğru bilmem ama yaşanmış işte öle diolarr
ve kesin olan bişey var spermleer 72 saat yaşıyor, ayrıca rahmin spermi çekme özelliği var

hayir canim sperm disarda 2 dakika yasar enfazla ornegin esim sperm vermege gidince bile 20 dakika icerisinde kapali bir kap icerisinde veriyo cunku hemen oluyo ha 72 saat demissin o durum kadiin rahiminde oluyo kadinin rahiminde gunlerce yasiyabiliyor

Back
X