• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman bir adamla date ve sonrasi

Ay normalde yazilan yorumlari en az 2-3 sayfa okumadan yorum yazmam. Ama yani o kadar buyuk bi aptallik ki yaptigin, kim ne yorum yazmis merak bile etmiyorum. Simdi senin bu yaptigini normal karsilayanlar cikar iyice sinir olurum filan 🤣
Kizim salak misin? Allah askina sana ailen hic mi bisey ogretmedi? Hadi onlar ogretmedi, kendin dusunemiyo musun? Internetten tanistigin adamin evine gidip kalmak ne ya? Bu kadar mi erkeksiz kaldin? Hic mi kiymet vermiyosun kendi canina? Nerden geliyo bu cahil cesareti anlamiyorum.
Bi daha sakin boyle bisey yapma. Mevzu sevismek sevismemek degil. Kendi guvenligin.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır onlinedan konuştuğum bir adamla buluşmak için onun yaşadığı şehire gittim. Adam 33 yaşında. Herşey çok güzeldi. Beni trenden çiçekle karşıladı. Sevdiğim italyan restoranında yemek yedik bana nazik davrandı. 1 gece evinde kaldım biraz öpüştük ama sevismedik. Çünkü ben istemedim. Hala bakireyim ve bilmiyorum neden sevişmedigimi. Sonra beraber kahvaltıya gittik. En son beni trene bıraktı. Tren gelene kadar bekledi. Ama nedense bilmiyorum kendimi trene atar atmaz ağlamaya başladım. Sonra da mesaj attı neden benimle yatmadın diye. Bir haftadır bunu tartışıyoruz gerçekten ondan hoşlandım ama ilk buluşmamızda sex yapmak istemedim. Şimdi beni sürekli suçluyor bu konuda eksik hissettiriyor. Dün en son konuşmamızda istersen arkadaş kalabiliriz. Ben arada kalmış şeyleri sevmiyorum dedi.O kadar incindim ki. Ne olur bana yol gösterin. Artık üzülmek istemiyorum ilk öpücüğüm de onunlaydı biliyor bunu.
Bence iyi yapmışsın eğer birlikte olsaydın bu seferde diyecektiki ilk günden kabul etti falan en azından merak bıraktın öyle düşün bide hani nasıl desem bide evlenmeden hani herkesin fikri ayrı tabiki bazı insanlar evlenmeden birlikte yaşıyor herkes özgür buna karşı olarak söylemiyorum sadece kendi fikrimi söyledim burda sonra yorumlarda sen nasıl böyle düşünüyorsun diye yorumlar oluyor o yüzden ayriyetten yazdım bide gerçekten bu devirde hani baskasinin evinde kalmak bır erkeğin bide hani ilk defa bulusmussun kimseye güven olmuyor bide bu devirde daha dikkatli olmani.tavsiye ederim.

Ay normalde yazilan yorumlari en az 2-3 sayfa okumadan yorum yazmam. Ama yani o kadar buyuk bi aptallik ki yaptigin, kim ne yorum yazmis merak bile etmiyorum. Simdi senin bu yaptigini normal karsilayanlar cikar iyice sinir olurum filan 🤣
Kizim salak misin? Allah askina sana ailen hic mi bisey ogretmedi? Hadi onlar ogretmedi, kendin dusunemiyo musun? Internetten tanistigin adamin evine gidip kalmak ne ya? Bu kadar mi erkeksiz kaldin? Hic mi kiymet vermiyosun kendi canina? Nerden geliyo bu cahil cesareti anlamiyorum.
Bi daha sakin boyle bisey yapma. Mevzu sevismek sevismemek degil. Kendi guvenligin.
Yapmayacağım evet tamamen cahil cesareti

Tek amacım erkek bulmak değil. Ben bundan daha fazlasıyım. Bir erkek için ölüp bitmiyorum.
Eminim öyledir ama davranışlarınız gözünü karartıp hiç bilmediğiniz bir yere hiç tanımadığınız bir adam yatılı gitme davranışı çok farklı şeyler anlatıyor sizin için.

Mevzu yatıp yatmamak değil aynen size katılıyorum.Daha geçen gün haberlerde gördüm ,internette tanıştığı adamın yaşadığı şehre giden kadın adamın evinde öldürülüp bavula konup gömülmüş.bu nasıl bir hormon patlamasıdır?? Erkek erkek diye diye canından oluyor kızlar....

Eminim öyledir ama davranışlarınız gözünü karartıp hiç bilmediğiniz bir yere hiç tanımadığınız bir adam yatılı gitme davranışı çok farklı şeyler anlatıyor sizin için.
Farzet ki ben öyle biriyim bu beni cinsellik istemedim diye kötü hissettirilmeyi haklı mi çıkarır? Madem erkek için ölüp bitiyordum yatamaz miydim bu adamla?

Farzet ki ben öyle biriyim bu beni cinsellik istemedim diye kötü hissettirilmeyi haklı mi çıkarır? Madem erkek için ölüp bitiyordum yatamaz miydim bu adamla?
Yoo mevzu cinsellik isteyip istememek değil ki.Hiç görüşmeden bir adamla 1,5 yıl konuşmanız sonra adamın ayağına kadar gidip onun evinde kalmak sizce karşı tarafa ne mesaj veriyor oturun bir düşünün.Çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.Niyetiniz romantik bir ilişki ise ona göre davranın ...

Yoo mevzu cinsellik isteyip istememek değil ki.Hiç görüşmeden bir adamla 1,5 yıl konuşmanız sonra adamın ayağına kadar gidip onun evinde kalmak sizce karşı tarafa ne mesaj veriyor oturun bir düşünün.Çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.Niyetiniz romantik bir ilişki ise ona göre davranın ...
Tamam haklısın da senin de farkın kalmadı ki ondan. Evine gittim diye romantik ilişki isteyemem. Anca yatmalıyım . Madem yatmayacaktim niye evine gittim ki. Onun evine gitmem hataydı evet bende biliyorum. Ama üzgünüm işte. Dindar mıyım modern miyim hiçbir şey bilmiyorum şuanda bir kimlik karmaşası yaşıyorum

Tamam haklısın da senin de farkın kalmadı ki ondan. Evine gittim diye romantik ilişki isteyemem. Anca yatmalıyım . Madem yatmayacaktim niye evine gittim ki. Onun evine gitmem hataydı evet bende biliyorum. Ama üzgünüm işte. Dindar mıyım modern miyim hiçbir şey bilmiyorum şuanda bir kimlik karmaşası yaşıyorum
Bu onunla aynı olduğum ya da öyle düşündüğüm için değil.Sık sık buluşsanız bir yerlerde oturup kahve film tiyatro yapsanız evine de gider kalırsınız çünkü artık ilişkide güzel bir eşikte olursunuz.Ama siz kitabı tersten okumayı tercih etmiş pat diye el ele bile tutuşmadığın adamın şehrine evine gitmişsin.

Ailenizle ilgili aşmanız gereken sorunlarınız var. Ben aptalım ben hata yaptım ben suçluyum... Hayır değilsiniz, hayatı öğrenmeye çalışıyorsunuz. Hepimiz hata yaptık, yanlış kişilerle flört ettik ama ayrıldık bıraktık. Bunlar dünyanın sonu değil.

Sağlıkçısınız, kurumunuzda çalışan psikologla görüşün. Değersizlik hissinizin kaynağı babanız, sevgili flört işlerinde bu kadar acemi davranmanızın kaynağı anneniz. Sevgisiz, devamlı küfreden, maddi manevi eksik bırakan baba ve her şeyi kısıtlayan baskıcı anne. Evden değil ülkeden ayrılmışsınız, özgürlüğünüzü elde etmişsiniz ama onu da yanlış kullanıyorsunuz. Bu adamlarla işiniz yok, olmamalı. 33-40 yaşındakilerle takılmayın. Daha gerçek bir ilişki gerçek bir flört yaşamadan kuşak farkı sayılacak tiplerle sevgili olmayın. Adamlar sizden fersah fersah ileride.

Ben kızlarıma internetten benimle bile konuşsanız, ben miyim değil miyim diye emin olmayın diyorum.

Aman neyse ne, herkes hata yapar, sen de yapmışsın ama artık unut gitsin. Başına kötü bir şey gelmemiş, ona şükret ve yoluna devam et. Adam muhtemelen bir daha aramaz seni, sen de kafanı toparla ve kendine gel.

Evet biliyorum aptallık ettim ama ben çok mu mutluyum şuan. Hata yaptığımı kabul ediyorum. Ne yapsaydım. O cesaret gösteremedi gelmedi. Ben göstereyim dedim. Zaten bu adamla da olmadı. Sürekli ilişkilerde hata yapıp duruyorum. Bende isterdim beni çok seven gözümün içine bakan biri. Bende isterdim bana saygı duyan bir insan ama yok olmadı. Hep denedim olmadı.

Bazı kadınlar biri ile tanıştığında bir şeyler yapma ihtiyacı hisseder ve bazı girişimlerde bulunurlar ve çoğu başarısızlıkla sonuçlanır. Aslında yapmaları gereken bir şeyler yapmaları değil sadece bekleyip karşı tarafa göre doğru adım atmaları. Bazı kadınlar ise kaybetmemek için adamlarda rahatsız oldukları bir şeyi dile getirmekten çekinir buda çok yanlış bir hareket. Karşı tarafta rahatsız olduğunuz yada hoşunuza gitmeyen bir şey olduğunda dile getirmek hem çok doğru hemd görüştüğünüz kişiyi siz daha fazla bağlar.

24 yasındasın 9 yas farkınız var. Bakırelık tabularım yok dıyorsun gayette var ılk opucuge bıle anlam yuklemıssın. Anlam yukledıgın ıcın de baglanmıssın trene bınınce aglamıssın. Aklı seksteymıs dehleyın

Son düzenleme:

Her erkekler yatan kadın erkek delisi değil ki. Erkeklerle cinsellik yaşayıp erkeklere sümük dahi atmayan kadınlar var. Sizin daha önce konuklarınıza baktım. Yine buna benzer bir durum yaşamışsınız. Diğer konudaki adam 40 yaşındaymış adam bir çok rezillik yaptığı halde yine o sizi istememiş.

Her erkekler yatan kadınlar erkek delisi değil ki. Erkekle cinsellik yaşayıp erkeklere sümük daha atmayan kadınlar var. Sizin daha önce konuklarınıza baktım. Yine buna benzer bir durum yaşamışsınız. Diğer konudaki adam 40 yaşındaymış adam bir çok rezillik yaptığı halde yine o sizi istememiş.
Gidip adamın pesinde mi yalvardim? Hayır

Gidip adamın pesinde mi yalvardim? Hayır

Önceki konuların duruyor. Adamla date çıkmışsın bir çok rezillik yapmasına rağmen konuşmaya devam etmişsin. En son adam size ghosting yapmış. Bütün bunlar kibarca yalvarmak oluyor.

Back
X