• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman bir adamla date ve sonrasi

Evet okuyan arkadaşlar herkes anlasa da tekrar yazayım erkeklerin çoğu berbat. Çogu erkek hayvanca cinsellik peşinde, evime gel der haa siz bundan hoşlanıyorum der giderseniz o zaman da o erkeğin gözünde cinsellige evet demiş olursunuz. Dikkat o erkeğin gözünde evet demiş oluyorsunuz, sonrasinda da öyle bir niyetin8z yoksa borclu çıkarsınız , konudaki erkek gibi bir de gelip suçlarlar. O yüzden kimsenin evine gitmeyin. Siz haksızsınız demiyorum ama erkeklerin zihniyeti bu gitmeyin.

Internet erkekleri zaten toptan rezil onu hiç yazmıyorum bile.

Almancanız iyi değilse bu da problem. Başka biri daha ısrarcı olur, olayı taciz boyutuna getirir, şikayet edilince de ben A dedim o Z anladı der. Şüpheli bakılır anlattığınıza. Yav güzel kardeşim kaç sene yaşadım oralarda, kazık kadar kadınım, bugün ben cesaret edemem ilk buluşmaya herifin evine gitmeye. Bunlar da erkek, bunların da iti kopuğu barzosu var. Siz bu flört sevgili işlerine cafe seviyesinden başlayın. Sinema, yemek, günlük tur vs sonra ev buluşmasına geçin. 1,5 senedir hangi dilde konuşuyorsunuz?
İngilizcem iyidir

Evet okuyan arkadaşlar herkes anlasa da tekrar yazayım erkeklerin çoğu berbat. Çogu erkek hayvanca cinsellik peşinde, evime gel der haa siz bundan hoşlanıyorum der giderseniz o zaman da o erkeğin gözünde cinsellige evet demiş olursunuz. Dikkat o erkeğin gözünde evet demiş oluyorsunuz, sonrasinda da öyle bir niyetin8z yoksa borclu çıkarsınız , konudaki erkek gibi bir de gelip suçlarlar. O yüzden kimsenin evine gitmeyin. Siz haksızsınız demiyorum ama erkeklerin zihniyeti bu gitmeyin.

Internet erkekleri zaten toptan rezil onu hiç yazmıyorum bile.
+1000000

O hiç dogru değil, Alman kadınları ultra hızlıdır, evlenmeden once sayısız erkek arkadas, sayısız f***buddyyle takılırlar. Bir de çesit severler Türk, guney amerikalı zenci😁😁😁alman kultürü gerçekten ultra eşitlikçi bir külturdur kimse kadınları cinsellikleri üstünden asağılamaz.
E nasıl hastalık kapmıyorlar çok ilginç ya

Evet biliyorum aptallık ettim ama ben çok mu mutluyum şuan. Hata yaptığımı kabul ediyorum. Ne yapsaydım. O cesaret gösteremedi gelmedi. Ben göstereyim dedim. Zaten bu adamla da olmadı. Sürekli ilişkilerde hata yapıp duruyorum. Bende isterdim beni çok seven gözümün içine bakan biri. Bende isterdim bana saygı duyan bir insan ama yok olmadı. Hep denedim olmadı.
Cesaret gosteremedi degil once bunu anlayin. 33 yasinda kendi memleketinde yaşayan adam gencecik kizin yanina gitmeye niye cesaret edemesin, bunun cesaretlik neyi var? Zahmet etmemis. Ugrasmamis. Usenmis. 1,5 yilda hic mi haftasonu yok, hic mi resmi tatil yok? Neyin cesareti?

Adam yazisirken konforu yerinde, oturdugu yerden yaziyor ama sizi birkac saat tren yolculugu yapacak kadar onemsememis işte. Rahatini bozmamis. Bunu sizi uzmek icin yazmıyorum. Olaylara dogru yerden bakin ki bir daha ayni hatayi yapmayin diye yaziyorum.

Cesaret gosteremedi degil once bunu anlayin. 33 yasinda kendi memleketinde yaşayan adam gencecik kizin yanina gitmeye niye cesaret edemesin, bunun cesaretlik neyi var? Zahmet etmemis. Ugrasmamis. Usenmis. 1,5 yilda hic mi haftasonu yok, hic mi resmi tatil yok? Neyin cesareti?

Adam yazisirken konforu yerinde, oturdugu yerden yaziyor ama sizi birkac saat tren yolculugu yapacak kadar onemsememis işte. Rahatini bozmamis. Bunu sizi uzmek icin yazmıyorum. Olaylara dogru yerden bakin ki bir daha ayni hatayi yapmayin diye yaziyorum.
Haklısın tamamen haklısın. Benim hatamdı. Gurursuzlugum malligimdandi

Bence bunca romantiklige rağmen hoşlanıldığınızı önemsendiğinizi hissetmediniz galiba.
Yoksa niye ağlayasınız
Eliyle değil kalbiyle verilen bjr çiçeği tercih ederdiniz galiba
Ayrıca gencecik kızsın neden 1.5 yıl uzaktan ilişki yaşadın ki ?
Cinsellik meselesinde eski kafali olduğunu falan söyle edvardin bellaya dediği gibi 🥰😍

Tecrübesizliginizdendi diyelim. Bunu da yasayaral tecrube etmis oldunuz. Tum surecten kendinize gereken dersleri cikarip ayni seyleri tekrarlamazsiniz, deneyim olarak gorun bunu.
Kendi aptallığıma çok üzülüyorum ben ya . Gerçekten söyleyecek birseyim yok ki. Biri bana buradan madem yapmayacaktın niye eve gittin dese verecek cevabım yok.

Kendi aptallığıma çok üzülüyorum ben ya . Gerçekten söyleyecek birseyim yok ki. Biri bana buradan madem yapmayacaktın niye eve gittin dese verecek cevabım yok.
Eve gittiniz diye yapmak zorunda degilsiniz. Isterseniz sevismenin ortasında fikir değiştirir devam etmezsiniz. Hayir hayirdir.

Ama bunun sonrasinda karsi tarafin tepkisi de olur, bu da normal.

Onemli olan eger bastan sevismek istemiyorsaniz, ki istemek zorunda da degilsiniz, bunun ortamını yaratmamaniz. Bu sefer sansiniz yaver gitmis, karsinizdaki sonradan psikolojik baski yapmaya calissa da fiziksel olarak zorlamamis ancak artik dunya kotu, insanlar daha da kotu. Karsiniza nasil insanlar cikacak bilmiyorsunuz. Kendinizi bulunmak istemediginiz ortamlara sokmayin.

İngilizcem iyidir
Onu demiyorum, oldu da bu adam işi taciz boyutuna getirdi ve şikayet etmek istediniz. O Alman polisine Almanca konuşacak şu oldu bunu dedim diyecek. Evet polisler dahil herkes İngilizce biliyor ama Almancasını ilerletmek için Almanca konuşuyordum ama bazı şeyleri yanlış anladı der geçer kenara.

Bir önceki de 40 yaşındaymış. Onla da cinsellik nedeniyle ayrılmışsınız. Babanız berbat biri olduğu için kendinizden büyük erkeklere çekim duyuyor olabilirsiniz. O terapiye devam edin. Anneniz baskılamış, babanız duygusal istismar etmiş ama artık yetişkinsiniz. Ne doğru ne yanlış ayırt edin artık. Kendi yaşıtlarınızla görüşün flört edin.

Evlad buna tecrübe deniyor, yaşarken hoş degildir ama insanı olgunlaştırır. Olan biten karşı tarafın iğrencliği senin ne suçun var...

Evlad buna tecrübe deniyor, yaşarken hoş degildir ama insanı olgunlaştırır. Olan biten karşı tarafın iğrencliği senin ne suçun var...
Yasimdan büyük adamla benim ne işim vardı. O gelmiyorken ben neden gittim. Bir arkadaş doğru söyledi hiç mi izni yoktu. Ben bilmediğim ülkede tek başıma çabalarken o istese çok kolay gelirdi. Neden otelde kalmadım ki tamamen benim aptalligim. Gerçekten ne diyebilirim ki

Yasimdan büyük adamla benim ne işim vardı. O gelmiyorken ben neden gittim. Bir arkadaş doğru söyledi hiç mi izni yoktu. Ben bilmediğim ülkede tek başıma çabalarken o istese çok kolay gelirdi. Neden otelde kalmadım ki tamamen benim aptalligim. Gerçekten ne diyebilirim ki
Ayrildiniz mi şimdi anlamadım ?

Evet biliyorum aptallık ettim ama ben çok mu mutluyum şuan. Hata yaptığımı kabul ediyorum. Ne yapsaydım. O cesaret gösteremedi gelmedi. Ben göstereyim dedim. Zaten bu adamla da olmadı. Sürekli ilişkilerde hata yapıp duruyorum. Bende isterdim beni çok seven gözümün içine bakan biri. Bende isterdim bana saygı duyan bir insan ama yok olmadı. Hep denedim olmadı.
Yanlış sularda gezdiğiniz tek amacınız bir erkek bulmak olduğu için bu kafada giderseniz birinin elinde kalırsınız.Aklınızı başınıza alın artık hormonlarla hareket etmeyi bir an önce bırakın.Dışarısı sapık katil dolu şükür bu maceradan tek parça halinde kurtulmuşsunuz.Bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsiniz.

Neyse ne olan olmuş, herkesin aptallığına gelen durumlar oluyor. Ben de cin gibiyimdir ama beni de kandırdılar vaktinde😁😁😁 üstelik yaşım da 30 üstüydü yine de dersimi aldım geçtim.

Yanlış sularda gezdiğiniz tek amacınız bir erkek bulmak olduğu için bu kafada giderseniz birinin elinde kalırsınız.Aklınızı başınıza alın artık hormonlarla hareket etmeyi bir an önce bırakın.Dışarısı sapık katil dolu şükür bu maceradan tek parça halinde kurtulmuşsunuz.Bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsiniz.
Tek amacım erkek bulmak değil. Ben bundan daha fazlasıyım. Bir erkek için ölüp bitmiyorum.

Back
X