Bakirkoy acibadem hastanesinin en iyi jinekologu

merhabalar ben bakırköy acıbademde Rıza madazlıya gittim.kendizi profesör ve çok çok iyi bir doktor.ayrıca bildiğim kadarıyla hastanedeki tüm jinekologlar iyi.çok ilgili,v,cdanlı ve güleryüzlü bir dr istiyorsanız size kendi doktorum olan prof engin oral'ı öneririm.floryada muayenesi var ve acıbademde de doğurtuyor.harika biridir..sevgiler..

Teşekkür ederim, ben hastaneye gideyim istiyorum,
Aslında tam karar veremedigim doktor bayan mı olsun erkek mı? Biliyorum doktorun cinsiyeti olma ama sanki bayanda daha rahat ederim gibi geliyor,

Ben ilgili bit doktor olsun rahatça soru sorabiliyim istiyorum, tabi debeyimli de olsun istiyorum, çok şey mı istiyorum

tabiiki çok şey istemiyorsunuz.insan hamileyken zaten duygusal oluyor,doktorunun da ilgili ve güleryüzlü olmasını istiyor.ama ben erkek doktorların daha iyi olduğunu düşünüyorum.ilk kızımda doktorum hanımdı fena değildi ama 11 sene önce daha cahildim şimdi beklentim ve sorularım daha fazla.yaşadıkça erkek doktorların daha iyi olduğunu gördüm ama acıbademde hanım doktor da var ve iyiler sanırım.beylikdüzündeki medicanadaki hanım doktorlar da iyi diye duydum..

Çok teşekkür ederim, daha hamile değilim hapı bırakalı 1 ay oldu 2 ay daha bekleyeceğim, bana yakın olduğu için Bakırköy'ü tercih ediyorum Merter de oturuyorum,
Prof lar çok ilgilenmiyor diye okudum, çok kararsızım;(
Umarım hayırlısı ile iyi bir doktora denk gelirim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…