• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakırköy Dr. Ferhat Uysal'a Gidenler

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
40
ARKADASLAR MERHABA BEN BAKIRKOYDE DR FERHAT UYSALA MUAYENELERIME GİDİYORUM GERÇEKTEN IYI BIR JINEKOLOG VE ÇOK BİLGİLİ GİDEN ARKADASLAR VARMI EĞER HAMİLEYSENİZ DOKTOR ARIYORSANIZ BEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAVSİYE EDEBİLİRİM GİDEN ARKADAŞLAR BEKLİYORUM!!!

ben de doktor ferhat uysala gidiyorum hamileliğimin başından beri ve evet çok iyi bir doktor çok ilgili sen kaçıncı haftadasın hayalkız?

ben de doktor ferhat uysala gidiyorum hamileliğimin başından beri ve evet çok iyi bir doktor çok ilgili sen kaçıncı haftadasın hayalkız?

ben 6. haftamdayım canım ayın 17 sındede 3 te randevum var o zaman 2 aylık olacak tam görebılırım sanırım bacaklarını kollarını:teytey:

doğumunmu olacak hadı hayırlısı allah kucağına almayı nasıb etsın sağlıcakla

kızlar ferhast bey mukemmel bır doktordur.önce ınsan sonra doktor.evlendıgım gunden berı tanışıyoruz kendısıyle.her şey ıcın ararım bana cevap verır.sağolsun.o ne derse onu uygularız bızde.tereddutunuz olmasın bızım ailenın cogu ona gıder.

Merhabalar, Dr. Ferhat bey hangi hastanede yaptırıyor dogumu ve kaça maloluyor biliyor musunuz??? Ben de 11. haftadayim ve acil doktor arıyorum...yardımınız için şimdiden teşekkürler...

26. haftamdayım. doktorum ferhat bey. tek kelime ile mükemmel bir insan. o varken çadırda bile doğrurum :)

ferhat bey'in anlaşmalı olduğu hastaneler var. ama istersen senin arzu ettiğin bir hastanede de doğumu nu gerçekleştirebiliyor. Fiyatlar hastahanelere göre değişiklik gösteriyor. Benim burdan hastane fiyatı vermem sanırım doğru olmaz. senin için en uygun olanına Ferhat Bey ile görüşerek, karar verirsiniz.
Kesinlikle pişman olmayacağın bir doktordur. Doktorluğun ötesinde, insan gibi insandır. yaradana hep dua ediyorum, karşıma onu çıkarttığı için.
ismini 10 yıldır duyuyorum. çünkü 4 tanıdığımın doğumlarını o yaptırdı. ama tanışmak bebeğimin varlığının haberini alamızla gerçekleşti. hiç pişman olmayacağınız bir hekim...

Bende Ferhat Beye giderdim kızımda gerçekten inanılmaz iyi bir doktordur önceden.Size bir olay anlatayım kızımı 6 aylık haileydim başka bir doktora gidiyordum bebeğimin karnımda gelişmediğini söyledi ve gebeliğe son verilmesi gerektiğini eşimle beraber doktorun yanından çıktık ben ağlıyordum tabiki çok üzülmüştüm sonra doğan hastanesine gittim ferhat bey orada görev yapıyordu şans eseri ona denk geldim durumu anlattık doktor bey beni muayene etti ve ne bebekte nede bende bir problemin olmadığını söyledi cinsiyetini sorduk kız dedi önceden gittiğimiz doktor erkek olduğunu söylemişti ferhat bey gerçekten inanılmaz bir doktor herşeyden önce işini gerçekten severek yapıor. şimdi yine hamileyim ve yine doktor tercihimi ferhat beyden yana kullanıcam :)

Ferhat beyin adını bende bir kaç arkadaşımdan duydum gerçekten çok iyi bir doktormuş çok ilgiliymiş bende önümüzdeki hafta randevu alıp gitmeyi düşünüyorum nedenini bilemiyorum ama kendisinin bana iyi geleceğini düşünüyorum sebebini bilmiyorum ama bugün arkadaşımla konuşurken anlatımından ona inanabileceğimi anladım ve bence inanmak gerçekten çok önemli:))
ben 1 dış 1 de kimyasal gebelik geçirdim ve maalesef doktorumun beni sadece hastanenin para kazanması için laparoskopik müdahalede bulunduğunu benim durumumdaki insanların ilaçla tedavi edildiğini öğrendim ve canım acayip sıkıldı.

hamilelikten önce polikstik over'im vardı. ferhat beye ilk bunun için gitmiştim, doğru dürüst regl olamıyordum, ona gittikten 2-3 ay sonra hamile kaldım, ve 7. ayıma kadar takiplerimin hepsini kendisi yaptı ve çok ama çok memnundum ondan, gerçekten çok iyi, anlayışlı, bilgili bir doktor. ama bu aralar maddi sorunlarımızdan dolayı doğumu daha uygun bi yerde yapmak istedim ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım :(((
ama doğumuma onun girmesini çok isterdim. eğer maddi durumunuz el veriyosa kesinlikle tavsiye ederim.

yaklaşık 3 ay sonra tekrar Ferhat Uysal'a gittim,

maddi imkansızlıklar yüzünden başka bi doktora gidiyordum, neyseki bu son zamanımda tekrar gidebildim kendisine,

diğer doktor günüm dolduğunda bebek doğmazsa, sezeryan yaparız hemen demişti.

ferhat hocaysa hiç bi sorunun yok şimdilik biraz daha bekleyebiliriz dedi,

kendisine gidince o kadar rahatladım ki anlatamam, şimdi doğumumu o yaptırıcak,

içim çok rahat, gözüm kapalı güvenirim o doktora

yaklaşık 3 ay sonra tekrar Ferhat Uysal'a gittim,

maddi imkansızlıklar yüzünden başka bi doktora gidiyordum, neyseki bu son zamanımda tekrar gidebildim kendisine,

diğer doktor günüm dolduğunda bebek doğmazsa, sezeryan yaparız hemen demişti.

ferhat hocaysa hiç bi sorunun yok şimdilik biraz daha bekleyebiliriz dedi,

kendisine gidince o kadar rahatladım ki anlatamam, şimdi doğumumu o yaptırıcak,

içim çok rahat, gözüm kapalı güvenirim o doktora

cmr sen doğuma gitmedinmi bugün sezeryanla lacaktı canım ne oldu hayırdır.şimdi o ferhat beye mi başladın ?

cmr sen doğuma gitmedinmi bugün sezeryanla lacaktı canım ne oldu hayırdır.şimdi o ferhat beye mi başladın ?

canım eşimin içi rahat etmedi, yine ferhat hocaya götürdü beni, o da bekleyebiliriz her şey yolunda dedi, yarın tam 40 haftalık oluyorum,

beklicez artık bakalım, benim için en son tarih 09.09.09

o zamana kadar oldu oldu, olmadı o gün sezeryan olucam.

bu arada uzun zaman sonra kızımı 4 boyutluda görmek çok güzel oldu,

kızımın burnu aynı benimkisine benziyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben de bugün asistanından randeu alayım dedim ama bu hafta doluymuş.Salı gününe verebildi ancak.Bakalım bazı şüphelerim var (iyi anlamda).Peki hangi hastanelerle anlaşmalı bilen var mı?

Back
X