• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakırköy Dr. Ferhat Uysal'a Gidenler

Ben de bugün asistanından randeu alayım dedim ama bu hafta doluymuş.Salı gününe verebildi ancak.Bakalım bazı şüphelerim var (iyi anlamda).Peki hangi hastanelerle anlaşmalı bilen var mı?

istediğin her hastaneye geliyor canım, benim için avcılar hospitale geldi, kendisi sayesinde çok rahat bi doğum yaptım, asistanı da arkadaşmdır, keisnlikle tavsiye ediyorum

istediğin her hastaneye geliyor canım, benim için avcılar hospitale geldi, kendisi sayesinde çok rahat bi doğum yaptım, asistanı da arkadaşmdır, keisnlikle tavsiye ediyorum

normal doğum yanlısı mı peki?sen nasıl yaptın doğumu?

ferhat beye muayeneye gittim çok yoğun olmasına rağmen gayet ilgili.1 yıldır hamile kalamamamın,kistten dolayı 1,5 yıldır ameliyat diyen dr ların aksine tek bir kan testiyle tiroidit olduğunu ve bundan dolayı yüksek ihtimalle hamile kalamadığımı belirterek içimi rahatlattı.bir insan başka bir rahatsızlığının çıkmasına üzülmesinden çok ben sevindim açıkcası.allah beterinden saklasın gerçi.bakalım şimdi ilaç tedavisi uygulayıp tsh ı düşürüp denicez.inşallah 3 ay sonra hamileyim deyip gelirim.

Merhaba arkadaşlar..
Bende birkaç arkadaşımdan Ferhat Bey ile ilgili gerçkten iç rahatlatıcı şeyler duydum. Hatta bir arkadaşımın rahminde miyon vardı ameliyatını Ferhat Bey yaptı gayet başarılı geçti, kendisiyle de ayak üstü tanışma fırsatım oldu. Adet düzensizliği ve genel muayene için kendisinden randevu almak istiyorum ama ilk defa muayene olacağım için açıkçası biraz tedirginim. Özellikle spekulum ile muayene beni korkutuyor. Bununla ilgili benimle paylaşmak istediniz şeyler varsa yardımcı olmanızı gerçekten çok arzu ediyorum.

meraba kızlar bende FERHAT UYSALA gitmeye başladım ilk görüşmem dündü çok sevdik eşimle kendisini bir kere mantıklı konuşuyor uzun uzun konuştuk aydınlattı bizi saolsun ben çok memnun kaldım umarım ilerdede memnun kalırım ...

[merhaba ark bende ferhat uysala gıdıyorum ayrıca 2 dogumum ve her zaman cok ıyı ve ılgılı bı doktor olmustur ben ve 8 ark ferhat beyde dogumlarımızı yaptık ve su andada 4 kısı yıne ferhat beye gıdıyoruz ınanılmaz ıyuı bı doktordur ve asla hastasını uzmez her zaman rahtlayır ve cok ılgılıdır ferhat beyle ılgılı denen hıc bır seye ınanmayın arklar kendısı mukemmel bı doktordur ıcınız cok rahat olsun..

bende hamileliğim süresince ona gittim. doğumumuda ferhat bey yaptırdı.. son derece memnun kaldım tavsiye ederim.

Tek kelimeyle mükemmel bir doktor. Hamileliğim boyunca kendisine gittim kısmet olurda 2. olursa yine kendisine gidicem.

meraba kızlar bende FERHAT UYSALA gitmeye başladım ilk görüşmem dündü çok sevdik eşimle kendisini bir kere mantıklı konuşuyor uzun uzun konuştuk aydınlattı bizi saolsun ben çok memnun kaldım umarım ilerdede memnun kalırım ...

kızlar hiç doğum yapanlar yazmamış hangi hastanede kaça yapılıyo son zamanlarda giden var mı

bu down sendromlu bebekle ilgili sitesinde dava sonucunu yazsa keşke

kromozon analizi için kan verme işlemini vs ne kadar yapıyor acaba?

2008de muayene ücreti 100tl miş.. şimdi 250-300tl civarıdır sanırım.. :26:

Kızlar bende ferhat uysal a gittim inanılmaz iyi bir doktor ne sorsanız içtenlikle ve samimi şekilde cevaplıyor ikinci muayenem e gün verdi bakalım şimdilik çok memnunuz inşallah hayırlısı ile bebisim olursa yine kendisine devam etmek çok isterim, böyle bir doktor ile karşılaştığım için gerçekten çok şanslıyım her doktor ferhat bey gibi olmuyor maalesef :( bu arada muayene ücreti 150.00 tl bilginize

bemim doğumumuda takipimi de ferhat bey yaptı 9 ay boyunca çok memnun kaldım harika biri tabsiye ederim 2014 te doğum yaptım ben panik ataklıydım çok zor hamilelik geçirmeme rağmen ferhat bey hep ilgilendi herşeye cvp verdi doğumdan önce de çok rahatlattı beni muhakkak gidin

Merhaba bayanlar şu sıralar kendisinde tedavi olan var mı?

Güncel

Back
X