hnk Guru Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2010 1.722 92 358 İstanbul 16 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hnk #1 arkadaslar tavsiye üzerine bakırköyde yeşim duman uras a gideceğim.. daha önce muayene olmus olanınız var mı acaba?
arkadaslar tavsiye üzerine bakırköyde yeşim duman uras a gideceğim.. daha önce muayene olmus olanınız var mı acaba?
hnk Guru Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2010 1.722 92 358 İstanbul 17 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hnk #2 bugün tanıstım doktorumla gerçekten çok tatlı bir bayan:))
bebek11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 86 0 36 İstanbul 9 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hnk #3 hnk .!.: bugün tanıstım doktorumla gerçekten çok tatlı bir bayan:)) Genişletmek için tıkla... yeşim hn benimde doktorum 10 yıl önce il gebeliğimdede oydu doktorum süper biridir.Siz devam ediyormusunuz halen....
hnk .!.: bugün tanıstım doktorumla gerçekten çok tatlı bir bayan:)) Genişletmek için tıkla... yeşim hn benimde doktorum 10 yıl önce il gebeliğimdede oydu doktorum süper biridir.Siz devam ediyormusunuz halen....
hnk Guru Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2010 1.722 92 358 İstanbul 13 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hnk #4 bebek11 .!.: yeşim hn benimde doktorum 10 yıl önce il gebeliğimdede oydu doktorum süper biridir.Siz devam ediyormusunuz halen.... Genişletmek için tıkla... evet devam ediyorum ve cok memnunum. zaten yolun yarısını da gectik çok şükür hayırlısıyla doğumuda beraber yapıcaz inşallah:))
bebek11 .!.: yeşim hn benimde doktorum 10 yıl önce il gebeliğimdede oydu doktorum süper biridir.Siz devam ediyormusunuz halen.... Genişletmek için tıkla... evet devam ediyorum ve cok memnunum. zaten yolun yarısını da gectik çok şükür hayırlısıyla doğumuda beraber yapıcaz inşallah:))