• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakırköye gitmeme az kaldı((((

esila_esila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
267
1
26
Elazığ
Ben dayanamıyorum artık ama ne yaparsam yapayım olmuyor olmuyor olmuyor.Biz dört kişilik bir aileyiz ama kızım oğlum ve ben 3 kişi yaşıyoruz eşim yokkk hiç bir zaman ne bize ait olabildi, nede olayların dışında kalabildi.Kendi dünyasında gömmüş başını dünya yıkılsa umurunda değil.Ben anneyim,İçişeri,Dışişleri,Sağlık, Eğitim,Maliye vs. vs Bakanıyım Aklınıza gelen herşeyin bakanıyım evde bıktım usandım yoruldum.

Eşim sadece Ulaştırma Bakanı, hakkını yemeyim birde mideye bakar bu kadar görevi (araba kullanır, karnını doyurur.)

E beee adam bari yetkilerimi ver konunun başında ortasında sonunda hiçbiyerinde yoksun hiç birşeyle ilgilenmiyosun bari gölge etme, başka ihsan istemiyorum senden yok en ummadığın anda birde atak yapası gelir sinir sistemimizi oynatır.Boşanma gibi bir lüksüm yok şu saatten sonra boşasam ne olcakki yıllarım gitti.İçime ata ata bu hayatı tek başıma gögüsleye gögüsleye bütün sistemim çöktü.İlaçlar bile fayda etmiyor.Ah şu çocuklarım olmasa ölüm bana ödül.

Artıkk dayanamıyorummm(((((((

Siz hangi bakanlıklardan sorumlusunuz,ben nerede hata yaptım.

Son düzenleme:
Ben dayanamıyorum artık ama ne yaparsam yapayım olmuyor olmuyor olmuyor.Biz dört kişilik bir aileyiz ama kızım oğlum ve ben 3 kişi yaşıyoruz eşim yokkk hiç bir zaman ne bize ait olabildi, nede olayların dışında kalabildi.Kendi dünyasında gömmüş başını kuma dünya yıkılsa umurunda değil.Ben anneyim,İçişeri,Dışişleri,Sağlık, Eğitim,Maliye vs. vs Bakanıyım Aklınıza gelen herşeyin bakanı benim evde bıktım usandım yoruldum.

Eşim sadece Ulaştırma Bakanı ve hakkını yemeyim birde mideye bakar bu kadar görevi araba kullanır, karnını doyurur.

E beee adam bari yetkilerimi ver bari konunun başında ortasında sonunda hiçbiyerinde yoksun hiç birşeyle ilgilenmiyosun bari gölge etme, başka ihsan istemiyorum senden yok en ummadığın anda birde atak yapası gelir sinir sistemimizi oynatır.Boşanma gibi bir lüksüm yok şu saatten sonra boşasam ne olcakki yıllarım gitti.İçime ata ata bu hayatı tek başıma gögüsleye gögüsleye bütün sistemim çöktü.İlaçlar bile fayda etmiyor.Ah şu çocuklarım olmasa ölüm bana ödül.

en baştada böyleymiydi canım?
yanii hiçbir işe elini sürmezmiydi?

yardım almanız lazım.bi uzmana görünün,hatta eşinizi de ikna edin.her hastalığın kaynağı stres,bu şekilde yaşayamazsınız.

zor bir durum cidden insanın herseyi tek basına goguslemesi her zaman fedakarlıgı tek bir kisinin yapması insan en sonunda patlar..esin herzamanmı boyleydi

Babam yurtdışında çalıştığï için , annemin yükü de sizin gibi ağırdı. Mutlaka eşinizle konuşmuşsunuzdur. Hiç mi oluru yok, ya da orta bir yol bulamadınız mı?

Siz sadece herşeyden sorumlu bakan olmamışsınız... Hani bir reklam vardı ya: benim annem hem doktor, hem mühendis, hem öğretmen.

en baştada böyleymiydi canım?
yanii hiçbir işe elini sürmezmiydi?[/QUOT

böyleydi ben birşey en kısa yoldan olup bitsin isterim hemen hallederim. Vida sıkılcasa bile tamirci gelir Artık musluktu şuydu buydu aştım kendimi geçenlerde çamaşır makinası bozuldu.Artık uzarda uzar konu ömrümü yer açtım makinayı bir bakayım lastiğini atmış taktım ohhh yoruldum ama stres olmadı en azından

çok zor bir insanıın bütün işleri tek başına yüklenmesi..kayınvalidemden biliyorum; herşeyi üstlenmiş olduğundan, yorulmuşluğun ne demek olduğunu..ama yapamayacağı iş yok maşallah sizin gibi...ben kvme "kahraman kadın" diyorum,sizde bir "kahraman kadın"sınız :46: :46: :46:

benim canım annem de aynı sizin gibi. babam ben doğduğumdan beri başka bir şehirde, güya kısa süreliğine gitmiş ama gidiş o gidiş. arada bi bizim yaşadığımız şehire işi düşerse gelir kalır sonra da geri gider. annem boşanmak çok istese de babam kabul etmedi hiçbi zaman. geldiğinde de bütün gün arkadaşlarıyla gezer eve geç gelir, evin hiç ama hiçbir sorunuyla ilgilenmez, aynen benim de hiçbir şeyimle ilgilenmez, eve doğru dürüst maddi katkısı da yoktur annemin emekli maaşıyla geçiniriz biz ikimiz. ben ameliyat oldum kaç kere hastalandım annem aynı şekilde, babam hiçbirinde yoktu yanımızda her şeyi kadın başına annem halleti hep. bir de 40 yılda bir geldiğinde her şeye karışır yok bu oda neden dağınık, yok buzdolabını neden açık bıraktın, yok şu yok bu. bir erkeğin yapması gereken eve usta çağırma, gelen ustanın başında durma gibi şeylerle katiyen ilgilenmez. annem hem ev geçindirdi, hem bana baktı, hem de erkek gibi evin her şeyiyle ilgilendi tek başına. btün bunların yanında babam sırf kağıt üstünde kadıncağızın kocası olarak göründüğü için işi düştüğünde bizim yanımıza geldiğinde bütün hizmetini de anneme yaptırması çok dokunuyo bana. bir de misafir gibi geldiği ve hiçbir hakkı olmadığı evde 40 yılda bir geldiğinde her şeye karışma hakkını kendinde bulabilmesi çok ilginç. annem markete alışverişe gider ordan bankaydı ptt idi taksit ödemeydi oydu buydu derken saat 6 da anca eve gelebildi diyelim, eğer kendisi evdeyse "nerdeydin bu saate kadar" falan diye bir de tavır yapar. halbuki kendisi en geç sabah 11de evden çıkar en erken 12de gelir. valla yazdıkça soğudum babamdan. bu yazdıklarıma inanmayan abarttığımı düşünen olabilir ama kelimesi kelimesine doğru. en son 1 hafta önce geldi, geldikten 2 gün sonra da arkadaşlarıyla bodruma gitti. bi kaç gün sonra bodrum dönüşü yine gelip burda bi kaç gün kalıp kendi yaşadığı şehire dönücek mesela. işte öyle.

Son düzenleme:
Sorumsuz kendi kabuğuna çekilmiş bir esınız var malesef,
Bu sorumluluğu kazandırman zor tabi,
Eşiniz hayatından zevk aliyormu?
İşinde başarılımı?
Ailesiyle iletişimi nasıl?
Yani merak ettim sadece size karşımı sorumsuz..

"Boşanma lüksüm yok zaten en güzel yıllarım geçmiş" diye boşanmıyorsanız; bundan sonra ki yıllarınızıda heba etmiş olacaksınız.

Bu noktada mutsuzluğu eşiniz değil,siz kendi kendinize mutsuzluğu yaşatıyorsunuz.

inanın sorumsuz adam 40 yıl geçsede sorumsuzdur, bende evde herşeyi yapanlardandım, sizinki gibi benimkide hayatta hiç bir şeye karışmazdı insan belli yaşa geldiğinde artık herşeyin kendine ağır geldiğini hissediyor, birde bebeklerim oldu değişekcek diye beklerken yokk aynı adam fazlası oldu eksiği olmadı bende güle güle dedim şimdi ayrı yaşıyoruz ben bebeklerimle birlikte hem çalışıyorum hemde onlara yetmeye çalışıyorum çok yoruluyorum her şeye koşturmaktan ama inanın kafam çok rahat en azından kendim ve bebeklerim için yapıyorum herşeyi yorulduğumu bile anlamıyorum ruhum daralmıyorum mutluyum inanın kiii.. hiç birşey için geç değill hayat geçiyor neden bundan sonra kendiniz için yorulmayasınız bırak o kendi ne hali varsa görsün inanın böyle daha çok mutlu oluyosunuzz değiştirmeye çalışmak gibi düşünceniz olmasın bence çünki değişmiyolarr canımmm

Ben Başbakanım :) Görev dağılımlarını yapar, gerçekleşmesini izlerim :1:

"Boşanma lüksüm yok zaten en güzel yıllarım geçmiş" diye boşanmıyorsanız; bundan sonra ki yıllarınızıda heba etmiş olacaksınız.

Bu noktada mutsuzluğu eşiniz değil,siz kendi kendinize mutsuzluğu yaşatıyorsunuz.

ablamın evliliğinden çok çekti ailem birde bana üzülmesin canım babacığım hissettirmedim o yüzden kimseye yıllarca içimde yaşadım herşeyi.

En baştan beri böyle miydi ? Yoksa siz ona yardım edeyim derken herşey üstünüze mi kalıverdi..

Korkarım bundan sonra da değiştirmek pekte mümkün değil artık..

Sabır etmenize alışmış ve lüks olarak gördüğünüz boşanmaya da yeltenmeyeceğinizi bildiğinden artık daha rahattır kendisi.. :34:

Rabbim kolaylıklar versin..

En baştan beri böyle miydi ? Yoksa siz ona yardım edeyim derken herşey üstünüze mi kalıverdi..

Korkarım bundan sonra da değiştirmek pekte mümkün değil artık..

Sabır etmenize alışmış ve lüks olarak gördüğünüz boşanmaya da yeltenmeyeceğinizi bildiğinden artık daha rahattır kendisi.. :34:

Rabbim kolaylıklar versin..

Liseyi Üniversiteyi ailesinden uzakta yurtlarda bekar evlerinde okumuş gitmiş lokantadan yemiş parası yoksa üzüm ekmek yemiş ama 1 yumurta kırmamış.boşanmaya çok yeltendim olmadı bu yüzden lüxüm yok diyorum,

neden boşanamıyosun anlamadım bu saatten sonra demişsinde.Belki boşanınca daha mutlu olcaksın sana boşan yada boşanma diyemeyiz. karar senin ömür boyu ben bu adamı çekerim diyorsan, yorulurum sinirlerim yıpranır,ama yine yuvayı ayakta tutmam lazım diyorsan boşanma tabi karar senin.

benim canım annem de aynı sizin gibi. babam ben doğduğumdan beri başka bir şehirde, güya kısa süreliğine gitmiş ama gidiş o gidiş. arada bi bizim yaşadığımız şehire işi düşerse gelir kalır sonra da geri gider. annem boşanmak çok istese de babam kabul etmedi hiçbi zaman. geldiğinde de bütün gün arkadaşlarıyla gezer eve geç gelir, evin hiç ama hiçbir sorunuyla ilgilenmez, aynen benim de hiçbir şeyimle ilgilenmez, eve doğru dürüst maddi katkısı da yoktur annemin emekli maaşıyla geçiniriz biz ikimiz. ben ameliyat oldum kaç kere hastalandım annem aynı şekilde, babam hiçbirinde yoktu yanımızda her şeyi kadın başına annem halleti hep. bir de 40 yılda bir geldiğinde her şeye karışır yok bu oda neden dağınık, yok buzdolabını neden açık bıraktın, yok şu yok bu. bir erkeğin yapması gereken eve usta çağırma, gelen ustanın başında durma gibi şeylerle katiyen ilgilenmez. annem hem ev geçindirdi, hem bana baktı, hem de erkek gibi evin her şeyiyle ilgilendi tek başına. btün bunların yanında babam sırf kağıt üstünde kadıncağızın kocası olarak göründüğü için işi düştüğünde bizim yanımıza geldiğinde bütün hizmetini de anneme yaptırması çok dokunuyo bana. bir de misafir gibi geldiği ve hiçbir hakkı olmadığı evde 40 yılda bir geldiğinde her şeye karışma hakkını kendinde bulabilmesi çok ilginç. annem markete alışverişe gider ordan bankaydı ptt idi taksit ödemeydi oydu buydu derken saat 6 da anca eve gelebildi diyelim, eğer kendisi evdeyse "nerdeydin bu saate kadar" falan diye bir de tavır yapar. halbuki kendisi en geç sabah 11de evden çıkar en erken 12de gelir. valla yazdıkça soğudum babamdan. bu yazdıklarıma inanmayan abarttığımı düşünen olabilir ama kelimesi kelimesine doğru. en son 1 hafta önce geldi, geldikten 2 gün sonra da arkadaşlarıyla bodruma gitti. bi kaç gün sonra bodrum dönüşü yine gelip burda bi kaç gün kalıp kendi yaşadığı şehire dönücek mesela. işte öyle.

Annecine ne kadar üzüldüm bu nasıl bir babaymış baba da demek istemiyorum çünkü senin üzerinde hiç bir hakkı yoktur.adam orada gününü gün etsin annen sefalet çeksin gerçi şöyle de düşündüm.bu adam sizinle birlikte kalsa zindan hayatı yaşatır size.

Ben dayanamıyorum artık ama ne yaparsam yapayım olmuyor olmuyor olmuyor.Biz dört kişilik bir aileyiz ama kızım oğlum ve ben 3 kişi yaşıyoruz eşim yokkk hiç bir zaman ne bize ait olabildi, nede olayların dışında kalabildi.Kendi dünyasında gömmüş başını dünya yıkılsa umurunda değil.Ben anneyim,İçişeri,Dışişleri,Sağlık, Eğitim,Maliye vs. vs Bakanıyım Aklınıza gelen herşeyin bakanıyım evde bıktım usandım yoruldum.

Eşim sadece Ulaştırma Bakanı, hakkını yemeyim birde mideye bakar bu kadar görevi (araba kullanır, karnını doyurur.)

E beee adam bari yetkilerimi ver konunun başında ortasında sonunda hiçbiyerinde yoksun hiç birşeyle ilgilenmiyosun bari gölge etme, başka ihsan istemiyorum senden yok en ummadığın anda birde atak yapası gelir sinir sistemimizi oynatır.Boşanma gibi bir lüksüm yok şu saatten sonra boşasam ne olcakki yıllarım gitti.İçime ata ata bu hayatı tek başıma gögüsleye gögüsleye bütün sistemim çöktü.İlaçlar bile fayda etmiyor.Ah şu çocuklarım olmasa ölüm bana ödül.

Siz hangi bakanlıklardan sorumlusunuz,ben nerede hata yaptım.

:)))
hangi bakanlıklarım mı var ben başbakanım :)))) evde herşeyi ben yaparım. çalıştığım halde yemek, bulaşık, temizlik, tamirat, alışveriş, ödeme takipleri,ev alma araba alma hep bana ait... bir de apt. yöneticiliği :) .... birkaç gün önce deprem oldu, bizim kilerin kapısı bozuldu...aksam dedim bakabilir misin...geçti karşısına mübarek en az 5 dk seyretti...sanırım dedi aşağıdaki menteşe açılmış..ee dedim düzeltilmesi lazım dedi...o bakarken ben kapıyı tuttum aşağı doğru bastırdım..düzeldi kapı... harikasın karıcım dedi:)))))

ama ben kocamı seviyorum...o evle ilgilenmiyor diye hayatımı zindan edemem...tamam yoruluyorum ama hayat herşeye rağmen güzel...Allah size de yaşama sevinci versin...çocuklarınız var....hem düşünün dünyada kaç milyon kişi sizin yerinizde olmak ister...
vesveselerinizden kurtulup keyif alacağınız bir ömür diliyorum size ve ailenize :))

:)))
hangi bakanlıklarım mı var ben başbakanım :)))) evde herşeyi ben yaparım. çalıştığım halde yemek, bulaşık, temizlik, tamirat, alışveriş, ödeme takipleri,ev alma araba alma hep bana ait... bir de apt. yöneticiliği :) .... birkaç gün önce deprem oldu, bizim kilerin kapısı bozuldu...aksam dedim bakabilir misin...geçti karşısına mübarek en az 5 dk seyretti...sanırım dedi aşağıdaki menteşe açılmış..ee dedim düzeltilmesi lazım dedi...o bakarken ben kapıyı tuttum aşağı doğru bastırdım..düzeldi kapı... harikasın karıcım dedi:)))))

ama ben kocamı seviyorum...o evle ilgilenmiyor diye hayatımı zindan edemem...tamam yoruluyorum ama hayat herşeye rağmen güzel...Allah size de yaşama sevinci versin...çocuklarınız var....hem düşünün dünyada kaç milyon kişi sizin yerinizde olmak ister...
vesveselerinizden kurtulup keyif alacağınız bir ömür diliyorum size ve ailenize :))

Aynı modeliz ama siz benim genç versiyonumsunuz bunlar benide yormuyordu yada ben öyle sanıyormuşum çok yormuşsun kendini diyor doktorlar zihin bulanıklığı oluyor bir yıldır (yani anlık hafıza kaybı gibi birşey) tedavi alıyorum hala düzelmedii Hayata çok bağlıyım büyük şeyleri bırakın çiçeğe böceğe bile aşık bir insanım.2 çocuğum herşeyim, kapının menteşesini o yapmamış ben yapmışım onun derdindede değilim. Ama çocuklar büyüdükçe sorumlulukları sorunlarıda büyüyor, baba modeli lazım yeri geldiğinde oterite lazım, sadece sevmek yetmiyor. Anne olarak yetemediğim zamanlar oluyor baba çözüm merci olmayınca küçük büyük herşey bende bitiyor.

Bende herşeye rağmen seviyorum beni sevdiğinide biliyorum ama taşıyacağın yükten fazlasını yüklenmek zorunda kalırsa insan bir yerde tökezleyip düşüyor. Ne olur benim yaptığım hataları sizden yapmayın. Belki birgün hatırlarsınız beni:(((((

Back
X