- Konu Sahibi esila_esila
Ben dayanamıyorum artık ama ne yaparsam yapayım olmuyor olmuyor olmuyor.Biz dört kişilik bir aileyiz ama kızım oğlum ve ben 3 kişi yaşıyoruz eşim yokkk hiç bir zaman ne bize ait olabildi, nede olayların dışında kalabildi.Kendi dünyasında gömmüş başını dünya yıkılsa umurunda değil.Ben anneyim,İçişeri,Dışişleri,Sağlık, Eğitim,Maliye vs. vs Bakanıyım Aklınıza gelen herşeyin bakanıyım evde bıktım usandım yoruldum.
Eşim sadece Ulaştırma Bakanı, hakkını yemeyim birde mideye bakar bu kadar görevi (araba kullanır, karnını doyurur.)
E beee adam bari yetkilerimi ver konunun başında ortasında sonunda hiçbiyerinde yoksun hiç birşeyle ilgilenmiyosun bari gölge etme, başka ihsan istemiyorum senden yok en ummadığın anda birde atak yapası gelir sinir sistemimizi oynatır.Boşanma gibi bir lüksüm yok şu saatten sonra boşasam ne olcakki yıllarım gitti.İçime ata ata bu hayatı tek başıma gögüsleye gögüsleye bütün sistemim çöktü.İlaçlar bile fayda etmiyor.Ah şu çocuklarım olmasa ölüm bana ödül.
Artıkk dayanamıyorummm(((((((
Siz hangi bakanlıklardan sorumlusunuz,ben nerede hata yaptım.
Eşim sadece Ulaştırma Bakanı, hakkını yemeyim birde mideye bakar bu kadar görevi (araba kullanır, karnını doyurur.)
E beee adam bari yetkilerimi ver konunun başında ortasında sonunda hiçbiyerinde yoksun hiç birşeyle ilgilenmiyosun bari gölge etme, başka ihsan istemiyorum senden yok en ummadığın anda birde atak yapası gelir sinir sistemimizi oynatır.Boşanma gibi bir lüksüm yok şu saatten sonra boşasam ne olcakki yıllarım gitti.İçime ata ata bu hayatı tek başıma gögüsleye gögüsleye bütün sistemim çöktü.İlaçlar bile fayda etmiyor.Ah şu çocuklarım olmasa ölüm bana ödül.
Artıkk dayanamıyorummm(((((((
Siz hangi bakanlıklardan sorumlusunuz,ben nerede hata yaptım.
Son düzenleme: