Ben de sizinle aynı fikirdeyim aslında. Sürpriz yumurtalıktan ziyade uzun süreli bir ilişkide insan ister yani.
Evet aslında demek istediğimi özetlemişsiniz. Elinize sağlık : )
İşte tam tersi, yani genelde bir erkek bu konuda yalan söylemez. Şanındandır erkekliğin malum : )
bana "sezen aksudan masum değiliz hiç birmiz şarkısını söylüyorum sana" valla ben masumum dediğimde de "eller günahkar diller diller günahkar" diyorum sana dedi. yani öpüşmüş dokunmuş birilerine, yani o diliyle başka bişey de yapmış olabilir tabii. gerçi sanmıyorum fazla masum benim aşık olduğum adam günaha bulaşmamak için elinden! geleni yapımıştırne demek istemiski anlamadim ben
hii simdi anladimbana "sezen aksudan masum değiliz hiç birmiz şarkısını söylüyorum sana" valla ben masumum dediğimde de "eller günahkar diller diller günahkar" diyorum sana dedi. yani öpüşmüş dokunmuş birilerine, yani o diliyle başka bişey de yapmış olabilir tabii. gerçi sanmıyorum fazla masum benim aşık olduğum adam günaha bulaşmamak için elinden! geleni yapımıştır
He ya. Erkekler için öyledir, skor meselesi.Ne şanı ya ben bir sürü kızla yattım dese cazip mi olacak
benim midem almaz
Uu bu bir teklif mi, çapkııınAnacım sen hala tartışıyon mu ya.
Bırak bu işleri konu sahibiii, gel biz sevişelim.
Ağzından mı öpmüşbana "sezen aksudan masum değiliz hiç birmiz şarkısını söylüyorum sana" valla ben masumum dediğimde de "eller günahkar diller diller günahkar" diyorum sana dedi. yani öpüşmüş dokunmuş birilerine, yani o diliyle başka bişey de yapmış olabilir tabii. gerçi sanmıyorum fazla masum benim aşık olduğum adam günaha bulaşmamak için elinden! geleni yapımıştır
Bu erkeğin ahlaki değerlerine göre söyleyeceği bir şeyHe ya. Erkekler için öyledir, skor meselesi.
Uu bu bir teklif mi, çapkııın
Ağzından mı öpmüş
asddsgdfhgfh öyle umuyorumHe ya. Erkekler için öyledir, skor meselesi.
Uu bu bir teklif mi, çapkııın
Ağzından mı öpmüş
Tabii ki öyle ama erkekler arasındaki muhabbet öyle erdemli olmuyor maalesef. Hele ki sevgilileri değilse birlikte oldukları kadın, detayına kadar muhabbeti dönüyor mevzunun.Bu erkeğin ahlaki değerlerine göre söyleyeceği bir şey
bana göre hiç yatmadım diyen de 10 kişiyle yattım diyende aynı vasıfta
dillendirmenin bu konuyu konuşmanın manası yok
Hahahaahaasddsgdfhgfh öyle umuyorumo dillerle başka şeylerde yapılabilir aslında da hfff bu konulara girmek istemiyorum.
Dediğiniz gibidir ama ben hep bahsettiğimiz gibi düşündüm valla, fesatım galibaEller günahkar diller günahkar denirken -- başkalarını yargılamaktan ve dedikodudan bahsedilmiyor muydu orda ya?
Neden bozuyorsunuz hanımhanımcık hayallerimi
Ha evet, söylediği arkadaş erkek. Onu da damdan düşer gibi dememiş zaten, konu cinselliğe gelince söylemiş. Benimki de hemen bana yetiştirdiPardon ben kız arkadaşınıza bakir olduğunu söyledi sandım erkek yazıyormuş
valla önce o adam başlattı asddfsdgdgfhEller günahkar diller günahkar denirken -- başkalarını yargılamaktan ve dedikodudan bahsedilmiyor muydu orda ya?
Neden bozuyorsunuz hanım hanımcık hayallerimi
valla önce o adam başlattı asddfsdgdgfh
oha evet yaa... ten de en kuytu yer hımmmYerimi yurdumu uykumu
Tende en kuytumu al
bundan alışkınım olaya nasılsa sorun yokbundan sonra öyle dinlerim.
Ben de kıza söyledi sanıp art niyet arıyorumHa evet, söylediği arkadaş erkek. Onu da damdan düşer gibi dememiş zaten, konu cinselliğe gelince söylemiş. Benimki de hemen bana yetiştirdi
Gülmekten altima kaciracam sayende HahahahaAnacım sen hala tartışıyon mu ya.
Bırak bu işleri konu sahibiii, gel biz sevişelim.
Cem Yılmaz'ın bir yazısı var, "Sevmek Fiili" diye. Hep aklıma bu yazı geliyor, hep de gülüyorum. Ve doğru benceYerimi yurdumu uykumu
Tende en kuytumu al
bundan alışkınım olaya nasılsa sorun yokbundan sonra öyle dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?